bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı28
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- sevgilinin giyimine karışmak9
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- komşuları itici yapan detaylar7
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- zengin bacanak5
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- ahlaksız başlık açan çaresizler4
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- ciguli vs velvet9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sinirli kadını sakinleştirmek14
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- starbucks vs kahve dünyası4
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- transfer dönemi3
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- yalnizca deli yalnizca sair21
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- sünnetten akılda kalanlar6
- ekonomi2
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- nervionun kedisi3
- sözlüğün en sıkıcı yazarı3
- bakkal taşağı gibi asık suratlı kezo2
- bana kezban dediler4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- erkekler neden aglar2
- katatespizartmasi17
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- dikkatli dikkatli gözünü dikip bakan kadın2
- merak edilen sözlük erkeği6
- kürdistan hava kuvvetleri4
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
entry'ler (219)
taharet musluğuna nişan aldırmaya çalışırken klozetin simidinin yamulması, sağa sola kayması durumudur. oynar başlıklı taharet muslukları çok daha kullanışlı oluyor.
yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı denilen bir deyim vardır. neden ithal öğretmen alıyoruz ki elimizdekileri yurt dışına gönderip onları eğitelim.
bizde tek sınav olduğu için ardı arkası kesilmeyen planlar programlar yapıyoduk, ama en güzel sınav sonrası huzurla rahatlıkla çektiğim uykuydu. hiç birşeye değişmem o uykuyu.
nüfusunuz 70milyonu geçiyorsa eğer, ister istemez bir elemeye tabii tutulacaksınız. yoksa her üni okumak isteyeni üniversiteye, her devlete girmek isteyeni devlete alsak neler olur neler. 3 çocuk fln yapmayın efenim, yoksa durum daha da kötü olacaktır.
cansız mankene bunları yapmayı hayal eden kişi, kim bilir canlısına neler yapar?
akp nin oylarını bbp ve has partinin bölme ihtimali var. chpnin aday adayı listeside her geçen gün gayet güçleniyor. mhp garantilenen bir kısımlık oyunu alır ve meclise girer.
3.dünya savaşı çoktan başladı ve biz hala farkında değiliz, ortadoğuyu sömürme hareketleri gündemde, isyanlar öyle bir sıra izliyor ki şaşırmamak elde değil. sırayla yayılıyor. hedefteki ülke ise iran olacaktır. iranın bölgedeki ağırlığını yok etmeye çalışacaklar.
Not: ben iranlı fln değilim ha, türklüğümden gurur duyan bir insanım. kanımca biz hedef değiliz çünkü çıkıntılığımız yok.
Not: ben iranlı fln değilim ha, türklüğümden gurur duyan bir insanım. kanımca biz hedef değiliz çünkü çıkıntılığımız yok.
klasiktir bu hikayeler, genellikle sınav başarısızlığının bağlandığı traji-komik olaylar silsilesidir. kiminin çevresinde kusan vardır kimini osuran... ama biri çıkıpda aslında çevremi izlemektense sınav kağıdıma yoğunlaşmadım ben diyemez. hele kaydırma yapanların fabrika hatası olduğunu düşünmekteyim.
yurdun internetinin canına okumamı sağlayan sitedir. teşekkürler isohunt.
alex ortaya çıkana kadar türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu. ama artık alex var.
boş konuşmaktan farkı yoktur, sağdan soldan duyduğunu dikine giderek savunmaya çalışır, propagandasını yapar.
kılıbığın el defterinde yazıyor olsa gerek.
yaratıcılığı, ileri görüşlülüğü hat safhaya varmış insandır.
ayı pençesi gibi elleriniz varsa eğer ısıtamayacağınız el yoktur.
çiğköfte alırken adamın bana beleşe 2 tane verdiği ayrandır. fena değildir.
boş yere yırtınan insandır. genellikle nükleer santralle ilgili hiç bir alakası olmayan saf masum çeko, işletme, güzel sanatlar, konservatuar akedemilerinin öğrencileri tarafından öne sürülür. günümüzde kalkınmış ülkelere bakılırsa eğer nükleer santral sayılarının muazzam olduğu görülmektedir.
ha birde su ve hava gibi doğal enerji kaynaklarının sonuna kadar kullanıma sunulmadan nükleer denenmemeli düşüncesinde olan insanlarda vardır. o insanlara sormak gerekir hava suyu tüketirsen insan ırkınıda tüketmezmisin diye? bu küçük einsteinler rüzgar enerjisi hakkında atıp tutarlar halbuki bu işi balkona konan rüzgar gülüyle yapabiliceğimizi sanırlar. ama durum şudur ki rüzgar enerjisi için kesintisiz bir rüzgar akımı olması gerekmektedir(lodos rüzgarıyla bi halt olmazyani) ayrıca bu sivrizekalar hidroelektrik santrallerede karşı çıkarlar ama o da olmazsa ne yaparız diye sormak gerekir. güneş enerjisi en potansiyel temiz olanıdır, kullanımının yaygınlaşması gerekir.
ha birde su ve hava gibi doğal enerji kaynaklarının sonuna kadar kullanıma sunulmadan nükleer denenmemeli düşüncesinde olan insanlarda vardır. o insanlara sormak gerekir hava suyu tüketirsen insan ırkınıda tüketmezmisin diye? bu küçük einsteinler rüzgar enerjisi hakkında atıp tutarlar halbuki bu işi balkona konan rüzgar gülüyle yapabiliceğimizi sanırlar. ama durum şudur ki rüzgar enerjisi için kesintisiz bir rüzgar akımı olması gerekmektedir(lodos rüzgarıyla bi halt olmazyani) ayrıca bu sivrizekalar hidroelektrik santrallerede karşı çıkarlar ama o da olmazsa ne yaparız diye sormak gerekir. güneş enerjisi en potansiyel temiz olanıdır, kullanımının yaygınlaşması gerekir.
etrafta erkek gruplarının az bulunduğu, temiz her yerinin görülebilir bir mekan olması gerekir. yiyişmek için sinemalar var, araba var ev var...
zamanın ve mekanın nasıl geçtiğini ve değiştiği anlayamıyacağımız olaydır. genellkle saate bakıldığında nasıl geçti vakit denilen durumlar doğar.