bugün
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın8
- sarapci koala64
- pazartesi diyete başlamak3
- el chadaille bitshiabu9
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak2
- silver ile evlenecek erkek41
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sözlükteki bot yazarlar2
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yüzüklerin efendisi6
- aşk-ı memnu3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- teomancalmasur6
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- parayla saadet olması18
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- ortama girince herkesin susması11
- amedspor19
- resmine 31 çektim de yattım3
- sözlüğün toplam zekası6
- katatespizartmasi16
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- tuzlu kahve dizisi7
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
entry'ler (28)
girişimci olmak istiyorsan kesinlikle tercih etmen gereken üniversite. çünkü burada girişimci yetiştiriyorlar.
türk erkeğinin seksteki başarısızlığı sorsan hepsi çatır çutur sikiyordur ama. komikler. daha neyi nereye sokacaklarını bilmezler, buldukları her deliğe yerleştirmeye çalışırlar. zeka yoksunluğu da cabası.
görsel
belediye başkanı ali kılıç maltepe'ye yeni bir cemevi kazandırmak için kolları sıvamış, çalışmalar hakkında sahadan bilgi alıyor.
belediye başkanı ali kılıç maltepe'ye yeni bir cemevi kazandırmak için kolları sıvamış, çalışmalar hakkında sahadan bilgi alıyor.
instagramın baş tacı bu ablalar.
final maçıysa, maç sıfır sıfır bitmişse. türkiye penaltılara kaldıysa. son penaltıyı da kaleci kullanıyorsa insan mr fantastic gibi elastik kesilir büyük ihtimal.
jiddi biji biji kırmançi gulaciya: eşeğini yalnız bırakırsan sikildi diye ağlamayacaksın.
o kim amk?
yani orospu yarim demek istiyor.
istemeden zaten destek verdiğim kampanya.
benim için tatil demek, yazın bodruma gitmek demek, sonra memleketim mersine gitmek demek, yılın yorgunluğunu yazın bu şekilde üzerimden atabileceğim bir süreçtir tatil.
finallerin bitmesi tatilin heyecanı ve insanı tatlı telaşa sokan hissinden bir diğeri de eğer öğrenci iseniz, acaba ucuz bilet bulur muyum uygun tarihte? ya da her an alabileceğim en uygun bilet olur mu gibi düşüncelere girmektir, her ne kadar öğrenci olsakta, öğrenci adamın hali belli olmaz, bugün parası olur yarın olmaz, ertesi gün olur. böyle bir şey varken de bileti tam aradığım gibi bulmak velinimettir. bazen firmaların resmi sitesinden alsam da genelde tatili planladığım tarihte olan bileti en ucuza biletall.com dan alıyorum. bunu finaller öncesinde halledince de geriye finalleri bitirir bitirmez toplanıp bodruma uçuş kalıyor.
finallerin bitmesi tatilin heyecanı ve insanı tatlı telaşa sokan hissinden bir diğeri de eğer öğrenci iseniz, acaba ucuz bilet bulur muyum uygun tarihte? ya da her an alabileceğim en uygun bilet olur mu gibi düşüncelere girmektir, her ne kadar öğrenci olsakta, öğrenci adamın hali belli olmaz, bugün parası olur yarın olmaz, ertesi gün olur. böyle bir şey varken de bileti tam aradığım gibi bulmak velinimettir. bazen firmaların resmi sitesinden alsam da genelde tatili planladığım tarihte olan bileti en ucuza biletall.com dan alıyorum. bunu finaller öncesinde halledince de geriye finalleri bitirir bitirmez toplanıp bodruma uçuş kalıyor.
enayiliktir, havalimanlarından nefret ediyorum bu yüzden normalde starbucksta 6.25e içeceğin şeyi adamlar burada gelip 12 liraya satıyorlar.
şüphesiz tatilin ilk günü yapılan yolculuktur. heyecan ve mutluluk sarar insanı. sanki, bambaşka bir insan olmak için yola çıkmışsındır. biletall.com'dan aldığın bilete bakarsın. saat yaklaştıkça heyecanın daha da artar.
dinlenmemesi gereken tavsiyelerdir. akışına bırakın please.
ortamda konusu açıldığında uzaklaştığım oyun.
yalarım, ıstırırım bile
ulan canımı çektirdiniz. maç başlamadan yetişebilirsem alıp gelecem bir kaç tane bira.
benimdir, okumayın çok zor.
burada türkçülük yapan bir çok ergenden daha türk olan kürt anne. helal olsun sana.
eğitim şart, ancak öğrencilecek şeyler asla azalmaz. umursamak yada umursamamak öğrenciye kalmış bir şey ancak bir gerçek var ki umursanmadığı anda öğrenci de öğrendikleriyle birlikte yitip gider.