bugün
G
gothard5 yıl önce
covid 19 aşısı geliyor
böyle geliyor. "Bekle Siktim Belanı AMK " (img:#2102667)
G
gothard7 yıl önce
sözlükten biriyle evlenecek olsaydınız kim olurdu
Bir tanesi var ki evlenmekle kalmaz en az 3 çocuk bile yaparım. Kendisini utandırmamak için adını vermiyorum. ~swh~
G
gothard8 yıl önce
4 ekim 2017 bölge hastanesi rezaleti
istanbul pendik te bulunan özel bölge hastanesinden bir çok telefona gelen mesaj çok garip. Sen hastanesin neden üzerimizde fantezi kuruyorsun. (img:#1546239) (img:#1546240) (img:#1546241)
G
gothard8 yıl önce
istanbul pendik te bulunan özel bölge hastanesinden bir çok telefona gelen mesaj çok garip. Sen hastanesin neden üzerimizde fantezi kuruyorsun. (img:#1546239) (img:#1546240) (img:#1546241)
G
gothard8 yıl önce
G
gothard8 yıl önce
hoppidi hoppidi zıplayan meme gifleri veritabanı
Tövbe Bismillah.
G
gothard8 yıl önce
15 yaşında kız ya erde ya yerde olmalıdır
Polis Akademisi Başkanlığı’na atanan Prof. Remzi Fındıklı'nın düşüncelerinden milliyet haber kaynaklı bir söz. ve prof. birinin bu kadar cahil olması gerçekten çok kötü bir durum. ayrıca sözlerinin bir kısmı yine milliyete göre; "Batı, terbiye edi… devamını gör
G
gothard8 yıl önce
konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın
hedefteki kızın sevgilisi olup olmadığını öğrenmeye yönelik olan kilit cümle.~cevaplar belli~ ~'kızmaz ya, sadece konuşuyoruz.'~ ~'sevgilim yok ki'~
G
gothard8 yıl önce
ideal meme nasıl olmalıdır anketi
http://anket.uludagsozluk.com/s/6600/ ideal memenin nasıl olması gerektiğinin anketidir.
G
gothard8 yıl önce
pilav yenir fasulye de yenir fasulye pilav mıdır
Çikolata sebze midir meyve midir?
G
gothard8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
G
gothard8 yıl önce
anın görüntüsü
G
gothard8 yıl önce
2 ağustos dünya yakışıklılar günü
(bkz:Teşekkürler )
G
gothard8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
G
gothard8 yıl önce
sevgili arıyorum
genelde gazetelerde hayvanlar için "sahibimi arıyorum" sayfası altına açılabilecek uygun bir gazete başlığıdır.
G
gothard8 yıl önce
farkedilmeyenkisi
Ben farkettim * Hoş gelmiş, değerli yazmalar.
G
gothard8 yıl önce
meme açma özgürlüğümüz engellenemez
orospuların bu aralar sosyal medyada kastığı duyar. bu orospuları pazarlayanlar ve eli sikinde ergenler tarafından hararetle desteklenmektedir. edit: 1) bu sayılan kesimlerin sayıca ne kadar kalabalık olduğunu gelen eksilerden görebilirsiniz. 2) … devamını gör
G
gothard8 yıl önce
lozan antlaşması
anıtı vardır edirnenin karaağaç semtindedir. İnanmayanlar gidip bakabilirler
G
gothard8 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
G
gothard8 yıl önce
anın görüntüsüne atmalık kedi
(bkz: sözlüğe bir kez daha gelinse alınacak nickler) tadında hede.
G
gothard8 yıl önce
ekoseksüellik
(img:#1479017)
G
gothard8 yıl önce
yazarların şanssızlık seviyeleri
istanbulda 4 arkadaşla ev tutmuş hem okuyorduk hem çalışıyorduk. anne baba memlekette tabi. neyse bizim kafamıza antalyaya gitmek gibi egzotik bi fikir geldi neyin kafasıysa kimse de itiraz etmedi. ailelerin haberi yok 15 temmuz saat akşama doğru 19 … devamını gör
G
gothard8 yıl önce
anın görüntüsü
G
gothard8 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
© copyright 2005 - 2026