bugün
G
goldgod8 yıl önce
erkek kardeşiniz ılık oldum dese
Anlayışla karşılar ilk ben bikerim. Ensest ilişkiye karşıyım o işin latifesi (bkz:yumruklar konuştu )
G
goldgod8 yıl önce
6000 yıllık kürt direniş tarihi
mehmet yardımcı adlı kişinin kitabı. bu kitabın ismini duyduğumda şöyle bir tepki vermek geldi içimden; (vid:#57599) ayrıca; (bkz:100 bin yıllık kürt tarihi) edit: http://www.idefix.com/kitap/6000-yillik-kurt-direnis-tarihi-mehmet-yardimci/tanim… devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
ysk nın mühürsüz oyları geçerli sayması
(img:#1393451)
G
goldgod9 yıl önce
erkeklerin iğrenç mahluklar olması
Tiksiniyorum artık. Ya çekin şunları gözümüzün önünden. Bu ne ya. Kısırlaştırın şunları. insanlığa faydaları yok. Ne insanlığı lan, kendilerine hayırları yok. Kadın omuriliğinden sperm yapıldığını unutmayalım. Tıp o kadar ilerledi işte. Bunlara… devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
söz konusu rte ise geri kalan teferruattır
son günlerde milliyetçi mhplilerden duyulan sözdür. büyük resmi görmüşler nihayet. bu arada askerlerin yakılma videosu hala izleniyor mu genkurda?
G
goldgod9 yıl önce
söz konusu rte ise geri kalan teferruattır
son günlerde milliyetçi mhplilerden duyulan sözdür. büyük resmi görmüşler nihayet. bu arada askerlerin yakılma videosu hala izleniyor mu genkurda?
G
goldgod9 yıl önce
onlar konuşur akp yapar
çok değil, iki ay öncesi şu iddialarla piyasaya sürülen seçim sloganıdır: http://odatv.com/akp-ne-vaad-ettiyse-tersi-oldu-2108151200.html midyat, seyfo, gülün!...
G
goldgod9 yıl önce
kadınların seks dışında işe yaradığı konular
bazılarının yoğurtlu yaprak sarması yapmasıdır.
G
goldgod9 yıl önce
kolye takan erkek
son zamanlarda görülmeyen ve görülmek istenmeyen erkek çeşididir. sahi eskiden çok takardı erkekler kolye falan. asker künyesi. ay yıldızlı falan. asker olupta asker künyesi takan askerlere bir sözümüz yok elbet ama envai çeşit kolyeler ne olursa ols… devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
türk kızlarının suriyeli erkek merakı
Günden güne artan meraktir. Arapların tadını alan kızın, arkadaşına onermesiyle cogalarak artar. Önünü alamıyoruz efendim.
G
goldgod9 yıl önce
ergenlerin içki masası fotoğrafı merakı
`ergenlerin içki masasında fotoğraf çektirme merakı` olacaktı ama neyse. eleştirmek için yazmadım bu yazıyı. aslında eleştiriyorum. her feysbuku olan ergen bünyenin var arkadaş elinde bira şişesiyle bir fotoğrafı. kimin profiline baksam öyle. benim … devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
easthleigh boreham maçı
Arkadaşlar bugün tam 8 maçlık ms 1 kuponu yaptım. Ve bu maçıda ekledim kupona. Saat 18.00 da başladı ilk 2 maçım tuttular. Sonra ki maçları bekledim heyecanla onlarda tuttu. N sona 2 maçı bekliyorum 1 i de bu maç dakika 90 da gol yedi ev sahibi. Kime… devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
G
goldgod9 yıl önce
amanda cerny
tatlı olmayan kız modeli. zaten kafam kadar memesi olan bütün kadınlar tatlı amına koyim. tatlı olup olmadığını anlamak istiyorsanız gidip bi 31 çekin sonra tekrar bakın, hala tatlı görüyorsanız eyvallah. tatlı kadın şu ''beni böyle sev seveceksen'' … devamını gör
G
goldgod9 yıl önce
izmir de 1 tl ye döner yemek
Tavugun neresini yiyorsunuz acaba.
© copyright 2005 - 2026