bugün

entry'ler (21)

kürdistan kurulmayacak sanan türk vatandaşı

Sadece sanmakla kalmayan ve Türklerin can vererek kazandığı bu toprakları bedelsiz almaya çalışan asalaklara pabuç bırakmayacak olan Türk vatandaşıdır.

johnny depp

Jack Sparrow'u canlandıran ve inanılması güç mimklere sahip aktör.

tuvalette kitap okumak

Sanki okuyacak başka yer yokmuş gibi klozet üstünde yoğunlaşamadan okunan kitap okuma çeşidi.

bir dışkı çeşidi tezek

Ayrıca sıkıştırıldığında iyi bir patlayıcıdır.

yaşamak için bir neden söyle

intihar etmek tehlikeli ve yasaktır.

bir dışkı çeşidi tezek

Bitkiye yedirildiğinde işe yarayan tek dışkı çeşidi.

türk kızlarının hemcinslerine diş geçirme isteği

Nedeni şudur (fıtrat olarak) kendilerinden üstününü görmek istemezler.

allah ın yokluğunun kanıtlandığı an

Sence öyle bir an olsaydı Dünya üzerinde mürit sayısı bakımından önde gelen 3 dinde Allah inancını kabul eder miydi? Akıl var mantık var ya.

Özet:Öyle bir an yoktur.

osmanlıdan başarılı olamayış nedenlerimiz

Düşünün ki her şeyin sonunu belirleyen ve her şeye gücü yeten biri var. Bu adam kendi adını yayıp, kendi yolundan giden kölelerini mi başarılı kılar, yoksa sürekli kendisiyle zıtlaşan ve emirlerini yerine getirmeyen kölelerini mi başarılı kılar? işte yüce Allah ile kul arasında ki ilişkide budur. Din suistimal edilmeden yayılmaya çalışıldı mı sizi Allah'tan başka kimse tutamaz.

havayi koklayan herif

Metro FM hava durumu spikeri. Her gün adını duyuyorum.

ramazanda coca cola içenler kafir mi sorunsalı

Coca cola içindeki alkol oranı 0.001'dır. Tıpkı elma gibi. Ancak israil malı olması ve tersten Arapça okunuşunun "yok Muhammed, yok Mekke" olması içilmemesi için yeterince iyi sebepler değil midir?

pis bir ergenlik

Bir gencin hatırladıkça pişman olacağı bir yaşam evresidir.

kız olmanın kötü yanları

Dilediği zaman ilişkiye giremez. Eğer girerse bu ömür boyu onu takip edebilir.

tüm zamanların en cool karakteri

Bence Ashley Greene hem güzel hem güçlü.

terk edilen erkeğin ruh hali

Eğer seviyorsa intiharın eşiğindedir. Ama sevmiyorsa bence ayrıldığına mutlu olmuştur.

yaran fıkralar

Göz doktoru: - Şu tablodaki harfleri okur musunuz? Cafer: - Siz bana okur musunuz? Benim gözlerim bozuk da..

osmanlıdan başarılı olamayış nedenlerimiz

En önemli sebep dini bırakmış olmamızdır. Tabi ki bana göre.

türk halkının osmanlı ya özlem duyma sebepleri

Türk halkı savaşçı ruhludur ve Osmanlı her ilkbaharda sefere çıkardı. Günümüz Türkleri savaşmayı özledikleri için aynı zamanda da Osmanlıyı özlüyor.

38 derece sıcaklıkta pardesü giyen türbanlı

Rabbim buyurdu ki:''Cehennem ateşi daha sıcaktır.'' (Tevbe suresi). Bence giymekte haklılar çünkü her kul cehennem ateşinden korkmalı.

bilgi içerikli entry

italyanca dilinde ''Anneciğim!Türkler geliyor.'' diye korku belirten bir deyim vardır.
© copyright 2005 - 2026