bugün
- kalabalıklar içinde yalnız olmak7
- hayattan zevk alamamak15
- nickten isim tahmini yapmak69
- rüyamda kadın olmuştum5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- gocunun nerede olması12
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- sokakta kavga teknikleri3
- hikayeyi devam ettir30
- yazarların öldükten sonraki planları3
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler2
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- kadın2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- biber dolması olsa da yesek5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- uysaljakoben16
- çağımızın hastalığı2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- jackie chan2
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- aziz nikola3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- yeni parti50
- cem küçük5
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
entry'ler (40)
jartiyer.
yar fakır ben de fakır.
lezbiyenliğe giden yolda ki birinci adımdır.
dışarıda namuslu evde tam bir orospu. işte budur ideal kız.
büyük komutan!
tanrı ve halkı için savaşmış, teröristleri bir bir öldürmüş olan ileri görüşlü, demokrasi yanlısı, çağdaş kurtarıcı. israiloğullarının yetiştirdiği en büyük insanlardan.
ruhu göklerin olsun...
tanrı ve halkı için savaşmış, teröristleri bir bir öldürmüş olan ileri görüşlü, demokrasi yanlısı, çağdaş kurtarıcı. israiloğullarının yetiştirdiği en büyük insanlardan.
ruhu göklerin olsun...
telefon.
düştü ama kırılmadı, bende ödül olarak öptüm.
düştü ama kırılmadı, bende ödül olarak öptüm.
erkek arkadaşıyla yattığı anı videoya kaydeden kızdır.
(bkz: şantaj)
(bkz: sex kaseti olan yazar)
(bkz: #22508557)
(bkz: şantaj)
(bkz: sex kaseti olan yazar)
(bkz: #22508557)
itiraf ediyorum sex kasetim var.
nasıl videoya çekmiş bu kız hala aklım almıyor. hemde benim evimde yani. sen nasıl daha önceden geldin kamera yerleştirdin falan. vay arkadaş ya!
nasıl videoya çekmiş bu kız hala aklım almıyor. hemde benim evimde yani. sen nasıl daha önceden geldin kamera yerleştirdin falan. vay arkadaş ya!
bir türk'ün demesi gereken söz.
tarihin en acı savaşlarından birisidir zaten çaldıran savaşı. iki türk devleti karşı karşıya gelmiştir. binlerce türk kanı dökülmüştür anadolu'nun topraklarına.
tarihin en acı savaşlarından birisidir zaten çaldıran savaşı. iki türk devleti karşı karşıya gelmiştir. binlerce türk kanı dökülmüştür anadolu'nun topraklarına.
zeki müren'in tüm parçaları.
ateist ve günah? nasıl bir kafa bu? pardon sorduğum soruya bak, cahil kafası işte.
ateistin günah işleme potansiyeli nedir yahu! tamam cahilsiniz de bu kadar da olmaz.
ateisti kendi doğrularına göre yargılıyorsun.
ateist senin zina dedin şeyi gayet normal olarak görüyor(ki zaten normal bir şey) sen nasıl o adama günah işliyorsun diyebilirsin?
ateistin günah işleme potansiyeli nedir yahu! tamam cahilsiniz de bu kadar da olmaz.
ateisti kendi doğrularına göre yargılıyorsun.
ateist senin zina dedin şeyi gayet normal olarak görüyor(ki zaten normal bir şey) sen nasıl o adama günah işliyorsun diyebilirsin?
geç kaldın!
malum peygamberdir, herkes tanır bu peygamberi.
9 yaşında küçücük bir kız çocuğuyla evlenmiştir ve sonrada kurduğu düzende(din) ahlaktan, haramlardan, zinadan falan bahsetmiştir.
bu kurduğu düzende yetişkin iki insanın cinsel bir ilişkiye girmesi haram olarak nitelendirilmiş, taşlanması emredilmiştir fakat 9 yaşındaki bir kız çocuğuyla ilişkiye girmek günah olarak sayılmamıştır. en azından kendisini kayırmıştır bu işten.
hem öyle bir tanrı yaratmıştır ki bu peygamber, evlendiği o küçük kız çocuğu için bu tanrı ayetler göndermiştir.
şimdi o peygambere inananlar sokaklarda ahlak bekçiliği yapıyorlar. ironi dedikleri bu herhalde.
9 yaşında küçücük bir kız çocuğuyla evlenmiştir ve sonrada kurduğu düzende(din) ahlaktan, haramlardan, zinadan falan bahsetmiştir.
bu kurduğu düzende yetişkin iki insanın cinsel bir ilişkiye girmesi haram olarak nitelendirilmiş, taşlanması emredilmiştir fakat 9 yaşındaki bir kız çocuğuyla ilişkiye girmek günah olarak sayılmamıştır. en azından kendisini kayırmıştır bu işten.
hem öyle bir tanrı yaratmıştır ki bu peygamber, evlendiği o küçük kız çocuğu için bu tanrı ayetler göndermiştir.
şimdi o peygambere inananlar sokaklarda ahlak bekçiliği yapıyorlar. ironi dedikleri bu herhalde.
şüphesiz ki cahillerin peygamberidir.
(bkz: son yalancı)
tüm savaşların temelinde dini kaygılar yatar adlı başlığım ziyaret edilebilir.
ben tüm dinlere karşıyım, fakat müslümanlık kötünün de kötüsüdür. bu bakımdan müslümanlık yerine hıristiyanlığı elbette tercih ederiz.
kalkıpta uç noktalarda örnek vermek(hitler,neron vs) olayı çarpıtmaktan başka bir şey değildir.
ben tüm dinlere karşıyım, fakat müslümanlık kötünün de kötüsüdür. bu bakımdan müslümanlık yerine hıristiyanlığı elbette tercih ederiz.
kalkıpta uç noktalarda örnek vermek(hitler,neron vs) olayı çarpıtmaktan başka bir şey değildir.
ileri görüşlü, aydın bir yazar kardeşimiz.
nereden mi anladım? işte bu entry'sinden;
baya bir modern, öyle böyle değil.
nereden mi anladım? işte bu entry'sinden;
baya bir modern, öyle böyle değil.
katil, hırsız, pedofili ve yalancılarla dolu bir yerde huzur aramakla eşdeğer arayış.
tarihte hiç bir zaman müslümanların olduğu coğrafyalarda kan ve gözyaşı eksik olmamıştır. çünkü müslümanlık saldırı, kan ve vahşet üzerine kurulu bir düzendir.
tarihte hiç bir zaman müslümanların olduğu coğrafyalarda kan ve gözyaşı eksik olmamıştır. çünkü müslümanlık saldırı, kan ve vahşet üzerine kurulu bir düzendir.
içinde bulunmaktan şeref duyduğum, ilerici, aydın, çağdaş yazarlardır.
teröristlere karşılardır, adam gibi adamlardır.
teröristlere karşılardır, adam gibi adamlardır.