G
gizemlimavi13 yıl önce
sadece doğru insan için en iyisi ol
G
gizemlimavi13 yıl önce
uykudaki gizem
Uykuya dalıyorsun ; ölüden farkın yok, hiç düşünüz mü uyurken geçen süre zarfında ne yapıyoruz? En gizemlisi de uyanma fiili. Allah ne güzel yaratmış.
G
gizemlimavi13 yıl önce
ntv
türkiye'nin ilk haber kanalıdır.
G
gizemlimavi13 yıl önce
batmaya mahkum firma isimleri
yaptıkları işlerden ziyade isimlerinden dolayı kaybeden firma isimleridir. inferno hamami gibi.
G
gizemlimavi13 yıl önce
rashad alakbarov
azeri gölge oyunu sanatçısı. enteresan işler yapmış : (img:#321515) (img:#321517) (img:#321516) (img:#321518) (img:#321519) (img:#321520) (img:#321521) (img:#321522)
G
gizemlimavi13 yıl önce
yaran inci sözlük ayarları
okuyunca yaran, yararken düşündüren inci ayarlarıdır. --`spoiler`-- -kanal d de annem var lan olaya bak +en son kerhane d'ydi oraya mı geçmiş sürtük. --`spoiler`--
G
gizemlimavi13 yıl önce
okuyunca yaran, yararken düşündüren inci ayarlarıdır. --`spoiler`-- -kanal d de annem var lan olaya bak +en son kerhane d'ydi oraya mı geçmiş sürtük. --`spoiler`--
G
gizemlimavi13 yıl önce
sigara paketindeki iktidarsız
(img:#308010)
G
gizemlimavi13 yıl önce
tuzla kimyacılardaki büyük yangın
http://haber.mynet.com/tuzlada-boya-fabrikasinda-yangin-644788-guncel/ hemen bizim evin önünde devam eden yangındır. bomba sesleri var. vae ya görseniz beyler cehennemi bir ateş var. 200 metre uzaklıktan sıcaklıkları falan hissediyorum. fabrikanınn … devamını gör
G
gizemlimavi13 yıl önce
tuzla kimyacılardaki büyük yangın
http://haber.mynet.com/tuzlada-boya-fabrikasinda-yangin-644788-guncel/ hemen bizim evin önünde devam eden yangındır. bomba sesleri var. vae ya görseniz beyler cehennemi bir ateş var. 200 metre uzaklıktan sıcaklıkları falan hissediyorum. fabrikanınn … devamını gör
G
gizemlimavi14 yıl önce
peniste oluşan et beni
(img:#251595)
G
gizemlimavi14 yıl önce
G
gizemlimavi14 yıl önce
G
gizemlimavi14 yıl önce
G
gizemlimavi14 yıl önce
G
gizemlimavi14 yıl önce
yaran gifler
(img:#155774)
G
gizemlimavi14 yıl önce
ya emekli pilot yada ölmüş adam
incide gördüğüm bir fotoğraftaki adam. bakıp gülmeyen mesaj atsın artı bombardımanına tutacam onu. ~swh~ (img:#224897)
G
gizemlimavi14 yıl önce
fakire atatürk bile bakmıyor
dur hemen elin eksiye gitmesin. tamamen espiri amaçlı. 5 tlden 200 tlye giden parkeli yollarda atatürk ün gözlere dikkat lütfen. (img:#224792)
G
gizemlimavi14 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
G
gizemlimavi14 yıl önce
batmaya mahkum firma isimleri
yaptıkları işlerden ziyade isimlerinden dolayı kaybeden firma isimleridir. inferno hamami gibi.
G
gizemlimavi14 yıl önce
sonsuz enerji
mıknatısların birbirini itmesiyle elde edilen bedava sınırsız bir enerjidir.
G
gizemlimavi14 yıl önce
sonsuz enerji
mıknatısların birbirini itmesiyle elde edilen bedava sınırsız bir enerjidir.
G
gizemlimavi14 yıl önce
akıl yoksunu kontenjanından cennete girmek
gececi panpalarıma benden bir kıyak daha. namaz kılamıyorum, zekat veremiyorum, sözlükte küfürlü konuşuyorum, insanlığa pek bi hayrım yok diyorsan, ama öbür ki taraflarda huri falanda isitiyorsan ~seni çakaaall gülersin dimi~ bu kontejyan tam sana gö… devamını gör
G
gizemlimavi14 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının fiziksel özellikleri
tanım:sahip olunan dış görünüş nitelikleridir. (bkz:171 cm boy) (bkz:koyu yeşil göz) (bkz:kahverengi saç) (bkz:kumral ten) (bkz:38 numara ayak) edit:ayakkabı numarası ayakkabıdan ayakkabıya değişir. edit 2: bu başlığı neden açtığım hakkında bir… devamını gör
© copyright 2005 - 2026