bugün
G
gitmekalburadagitmehayirgitme15 yıl önce
adını feriha koydum emir in tam bir mal olması
veliaht emir in tam bir mal olduğu dizidir. abi ne yapacaksın feriha yı? hande bakıyorum at gibi karı, feriha bodur cücenin teki. hande nin bacaklar taş gibi, feriha nın göt yere yapışık. feriha nın memeler küçücük, hande nin memeler tam yalamalık, o… devamını gör
G
adını feriha koydum emir in tam bir mal olması
veliaht emir in tam bir mal olduğu dizidir. abi ne yapacaksın feriha yı? hande bakıyorum at gibi karı, feriha bodur cücenin teki. hande nin bacaklar taş gibi, feriha nın göt yere yapışık. feriha nın memeler küçücük, hande nin memeler tam yalamalık, o… devamını gör
G
uludağ sözlük merkez binası
`zall`'ın koltuğunun bulunduğu bina. (bkz:zall'ın koltuğu)
G
G
G
G
G
adam olun lan
~uktedir~ asabi bireyin ve rezil "reis" özentilerinin çok kullandığı bir kalıptır. buram buram tepeden bakış kokar. "sen diyorsun da; sen adam mısın acaba?" diye sorasım gelir.
G
nah
baş parmağın, işaret ve orta parmağın arasına girmesi ve elin yumruk gibi tutulması sonucu oluşan kaba harekettir. elimiz bu hareket formundayken, aşağı - yukarı sallanırsa, insanları etkileme gücü ikiye katlanır... dileyen özel bir hareket sonuc… devamını gör
G
öğrenciye veya bekara uygun kiralık daire ilanları
son zamanlarda dikkatimi çekmiş tuhaf durumdur. nerede izbe, kırık dökük, bodrum katı ya da zemin, karanlık daire ilanı görsem mutlaka " bekara ya da öğrenciye uygundur " cümlesini de görüyorum. bekarlar ya da öğrenciler insan değil de başka bir şey … devamını gör
G
çukurova üniversitesindeki sapık duvar kabartması
http://yfrog.com/0qgrnt079cj işte budur. normal duvar kabartmalarının arasına tahminimce `doggy style ı yayma ve yaşatma derneği` tarafından eklenmiştir. http://yfrog.com/0hgrnt080jj birde böyle birşey vardı ama ne olduğunu anlayamadım. spor mu… devamını gör
G
sessiz tıbbiyeli
çukurova üniversitesi tıp fakültesinden yaratıcı bir öğrencinin anatomi kitabına yazdığı şiir. üst dönemlerden alt dönemlere devredilen bir anatomi kitabına yazıldığı için kimin yazdığı meçhuldür. artık zayıf almak günü gelmişse anatomiden, labora… devamını gör
G
ygs de türbanlıyı soyunarak protesto eden incici
iyi halt etmiştir.
G
ygs de türbanlıyı soyunarak protesto eden incici
iyi halt etmiştir.
G
facebook ta yarrak isteyen kız
isterik kızdır.
G
mal facebook yorumları
`aradım mamafih bulamadım`. facebook da video, fotoğraf, bağlantı ve durum güncellemeleri altında yer alan ve bunu yazan kesinlikle mal olmalı ve ya mallığına denk gelmiştir diye düşündüren paylaşımlardır. [(img:#123651)] edit: vay arkadaş bunun i… devamını gör
G
life with louie
Büyümek sürekli yeni sorunlarla karşılaşmayı da beraberinde getirir, ama Louie Anderson için bu sorunlar stand-up komedyen olarak çok başarılı meslek yaşamına temel oluşturuyor. Louie Anderson’un rolünü sahneden alıp çizgi film dünyasına taşıyo… devamını gör
G
life with louie
Büyümek sürekli yeni sorunlarla karşılaşmayı da beraberinde getirir, ama Louie Anderson için bu sorunlar stand-up komedyen olarak çok başarılı meslek yaşamına temel oluşturuyor. Louie Anderson’un rolünü sahneden alıp çizgi film dünyasına taşıyo… devamını gör
G
almanlıktan aldığım tadı hiçbir şeyden almadım
(bkz:umut sarıkaya)
G
etli ekmek
çeşitli baharatlarla karıştırılan özel çekilmiş kıyma ve elde açılan yufkayla yapılan bir çeşit gözleme yada börek.kastamonu yöresine ait.konya da da bu isimle bir yemek var ama yapılışı ve lezzetleri çok farklı sadece isim benzerliği
© copyright 2005 - 2026