bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı16
- göbeksiz kadın kalmaması6
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın10
- vincenzo montella10
- risale-i nur5
- göbek eritme taktikleri6
- dakika 1 gol 13
- ona bir şey söyle18
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- nuh tufanı olayı gerçek midir3
- petek dinçöz bam bam3
- her sabah yoga yapan kadınlar2
- tek dünya devleti2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- türkiye a milli futbol takımı4
- en son aldığınız iltifat8
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- ısparta6
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- teen slasher film klişeleri6
- çay koymak mı katmak mı8
- patrona kurulmak3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- cehaletln cazibesi11
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak10
- irmik helvası6
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- amfetamin4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek15
- güvenilir erkek3
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- kemal kılıçdaroğlu15
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- karabağlar2
entry'ler (13)
Venezüela devlet başkanı Chavez'in, Obama'ya hediye ettiği "Latin Amerika'nın Kesik Damarları" isimli kitabın yazarıdır.
Bir müzik grubu. Özellikle grubun kemancısı (bkz: Tolga Çebi)'yi pek severiz. Başarıları yalnızca ihtiyaç Molası ile sınırlı değildir, bir çok tiyatro için oyun müzikleri de yapan, bu alanda ödüllü bir müzisyendir. Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde her ay düzenli olarak çalmaktadırlar.
4 kez iron maiden, 1 kez Dream Theater konserine gitmek. Ölmeden önce yapmak istediğim beş şey kesinlikle bunlar.
Bugünlerde, Bakırköy Belediye Tiyatroları'nın sahnelediği Civan Canova oyunu.
Usta bir oyun yazarıdır aynı zamanda.
Oyunları: Kıyamet Sularında, Sokağa Çıkma Yasağı, Ful Yaprakları, Erkekler Tuvaleti, Düğün Şarkısı, Kızıl Ötesi Aydınlık, Üstat Harpagona Saygı ve Destek Gecesi, Mitosmorfos,Niobe, Neon, Prömiyer, Lydia'nın Düğünü, Tuna'nın Korsanları.
Sokağa Çıkma Yasağı, 2009-2010 sezonunda Bakırköy Belediye Tiyatrolar'nda sahnelenmekte.
Oyunları: Kıyamet Sularında, Sokağa Çıkma Yasağı, Ful Yaprakları, Erkekler Tuvaleti, Düğün Şarkısı, Kızıl Ötesi Aydınlık, Üstat Harpagona Saygı ve Destek Gecesi, Mitosmorfos,Niobe, Neon, Prömiyer, Lydia'nın Düğünü, Tuna'nın Korsanları.
Sokağa Çıkma Yasağı, 2009-2010 sezonunda Bakırköy Belediye Tiyatrolar'nda sahnelenmekte.
Bu sezon 2 yeni oyunları var: "Güle Ağıt" ve "Sokağa Çıkma Yasağı". "Sokağa çıkma Yasağı" görülmeye değer. Genç yönetmen Emrah Eren, karakterleri çok iyi karikatürize etmiş. Ancak, yazarla çatıştığı noktalar olduğu çok açık. Civan Canova çok güzel yazmış, eline sağlık.
Jeff ayrıldıktan sonra dizi de sona ermişti. Jeff'siz Coupling olmaz tabii ki. Eski bölümlerini izlerken hala gülüyorum.
Klişe laflarla dolu, sıradan bir film. Neden bu kadar abartıldığını ve beğenildiğini anlayamadım. Hayatındaki ıssız adamları hatırlayan kadınlar mı bu filmi, bu kadar yukarılara taşıdı? Yoksa ıssız adamların vicdanı mı?
Her pazartesi akşamı, 22.00'da Rock FM'de Blues Perişan'dadır kendisi. En son karşılaştığımızda, Blues üzerine araştırmalar yapıyor ve ilginç şeyler keşfettiğini söylüyordu. Şimdi bunları radyodan paylaşıyor. Müziğe çok büyük faydaları dokunmuş bir zat-ı muhteremdir efendim.
Bıraksan 5 saat daha, yorulmadan devam edeceklerdi konsere. Jürgen Blackmore babasının gülümseyen kopyası. Ancak gitar performansı için aynı şeyi söylemek zor.
Tiyatro... Tiyatro... Türkiye tiyatrosunun arşividir. Hafıza geleneği olmayan bir toplumda ne büyük bir misyon üstlendiğini anlatmaya gerek yok. Yıllar sonra, Türk tiyatrosunda neler oynanmış, nasıl eleştiriler yapılmış, tiyatro insanları bu konuda neler düşünmüş diye bakabileceğimiz tek adrestir.
vangobbel'in yorumu, albüm hakkında yapılmış en kapsamlı ve kaydadeğer yorumlardan. Şarkılar hakkında yazılanlara katılmakla birlikte, bu albümde Petrucci'nin önceki çalışmalarından öte bir duygu yoğunluğuna ulaştığı ve kendisini aşan teknik denemelere yeltendiği görülmekte.
Demirden korkan trene binmez diyelim ve yolumuza devam edelim.