entry'ler (1)

odtu kuzey kıbrıs kampusu

Eveet şimdi nerden başlasam sevgili okulum için küfür mü etsem iyi dilekler de mi bulunsam bilemiyorum çünkü. Öncelikle yalancı odtu çakma odtu eğitimi ankarayla bir olmayan odtu diyenlere nazaran her sene değişim programıyla ankara kampüsüne geçen arkadaslarımızın 3.40-3.50 ortalamalar yapıp geri dönmesi ve geçen yıl birkaç bölümde birincinin kıbrıs kampüsünden çıktığını içtenlikle belirtmek isterim. Artı olarak afedersiniz ama burda ebemizin ne hallere girdiğini size anlatmakta isterim. Öyle parayı verdim okuyum rahatım oh mis harika oh yeah flan değil bikere. Ortalama bir çalışmayla dd bile alamazsınız efendim. Hocaların ankara kampüsünde uğrasmadan okuyup yüksek not verdiği kağıtları burda didik didik ederler sonra nerden puan kırsakta bi sonraki sınav için günde 23 saat çalıştırsak geri kalan zamanda tuvalet ihtiyaclarına yeter nasıl olsa diye bize güzel bi geçirirler.
Bursa Yata yata geçemezsiniz efendim. Kalitesiz eğitim diyemezsiniz. Ankara kampüsü öprencileri gibi eğlenenezsiniz burda adama webwork proje sunum lab yüklerlerde yüklerler öyle gezcem tozcam diyosan gelme arkadasım yapamazsın. Ha ille yapacam dersen 2.00 ortalamayla vasat şekilde mezun olur gidersin.
Artı okul cok ulusludur cok fazla yabancı vardır ingilizceni geliştirmen için harika bi ortamı vardır. Kampüs kalitelidir proje devam etmekte cok genişleyecektir boru değil sonucta ödüllü peojeyle acılmıs bir kampüs o acıdan sıkıntın olmasın. Ha ek olarak ankara kampüsünden yaz okulu için gelen nasıl olsa burası daha kolaydır AA ile geçerim diye düşünen 3 oda arkadasımdan 2 si gecen yıl dd olarak verdikleri derslerinden fd kalmıs ve paşa paşa okullarına dönmüştür. Okullarına geri döndüklerinde olayın içyüzünü birebir yaşayıp öğrendikleri içinde aslında eğitimimizin ve hocaların ne kadar zorlayıcı olduguna şahit olup aynı zihniyetle düşünenleri biraz aydınlatmışlardır diye umuyorum.
© copyright 2005 - 2026