bugün
- sedat pekmez7
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- 18 haziran 20263
- islam düşmanlarına epstein şoku7
- aşırı sinirli olmak5
- sude sendromu8
- arap emperyalizmi2
- finlandiya ve isveç'in nato üyeliği3
- şu anda ne yapıyorsun14
- cristiano ronaldo vs lionel messi3
- anın görüntüsü19
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile4
- takıntılı biri olmak5
- iş verenlerin aç gözlü olması4
- sigara içen erkek karizması4
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi2
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi5
- arda güler egosu3
- okulda zorunlu flüt eğitimi2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 30 lu yaşlar11
- sözlükte altın günü yapmak11
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- bir şeyler söyle11
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu2
- eşek sucuğu16
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- insanın bu hayattaki amacı17
- insanların gözlem yapmaması7
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- kimseyi memnun edememek12
- aşık yorguni10
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- şirinevler8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- kızartma yağından sabun yapmak8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- maldivler6
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- dünyanın en güzel omleti5
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
entry'ler (1)
öncelikli ödül ilk 2000 e girmek ortalama 100$ gibi bir karşılığı var ben sıralama şuan 2400 deyim sizde destek çıkıp buranın gücünü gösterirseniz hep beraber kazanırız umarım maddi sıkıntı çeken arkadaşlar içinde güzel bir gelir kapısı olur, sistem şuan da pek keşfedilmiş değil toplam da 9000 kişi var
entries kazanmanın yolları ve kazandırdığı miktarlar :
1- refer others (+100) : adından anlaşılacağı gibi başkalarına refer link vererek her kayıttan 100 puan kazanabiliyorsunuz.
2- follow us online (+25, +25) : facebook ve twitter hesaplarını takip ederek her sosyal medya hesabı 25 entries olmak üzere 50 entries kazanabilirsiniz.
3- add comment to leaderboard (+10) : liderlik tablosunda kendi profil yorumunuzu girerek 10 entries kazanıyorsunuz.
4- join our telegram group (+150) : telegram group\'a üye olarak kazanıyorsunuz.
5- bitcointalk reply (+100) : bitcointalk.org\'da yorum yaparak entries kazanabiliyorsunuz.
6- retweetpost 1 (+100) : twitter\'daki post\'u retweet ederek kazanabiliyorsunuz. (ben sadece kullanıcı adımı yazdım entries gene geldi, retweet yapmadım bile)
7- retweet post 2 (+100) : yukardakinin aynısı ama farklı bir postu retweet ediyorsunuz.
8- master of invest (+1000) : yarışma sırasında en az 0.5 eth alırsanız 1000 entries kazanıyorsunuz. eth\'yi bu siteye mi yoksa myetherwallet\'a mı atıyorsunuz bilmiyorum.
9- esft legend (+1500) : 10.000 ya da daha fazla esft\'yi wallet\'ınızda tutarsanız +1500 entries geliyor.
referanslı link im
entries kazanmanın yolları ve kazandırdığı miktarlar :
1- refer others (+100) : adından anlaşılacağı gibi başkalarına refer link vererek her kayıttan 100 puan kazanabiliyorsunuz.
2- follow us online (+25, +25) : facebook ve twitter hesaplarını takip ederek her sosyal medya hesabı 25 entries olmak üzere 50 entries kazanabilirsiniz.
3- add comment to leaderboard (+10) : liderlik tablosunda kendi profil yorumunuzu girerek 10 entries kazanıyorsunuz.
4- join our telegram group (+150) : telegram group\'a üye olarak kazanıyorsunuz.
5- bitcointalk reply (+100) : bitcointalk.org\'da yorum yaparak entries kazanabiliyorsunuz.
6- retweetpost 1 (+100) : twitter\'daki post\'u retweet ederek kazanabiliyorsunuz. (ben sadece kullanıcı adımı yazdım entries gene geldi, retweet yapmadım bile)
7- retweet post 2 (+100) : yukardakinin aynısı ama farklı bir postu retweet ediyorsunuz.
8- master of invest (+1000) : yarışma sırasında en az 0.5 eth alırsanız 1000 entries kazanıyorsunuz. eth\'yi bu siteye mi yoksa myetherwallet\'a mı atıyorsunuz bilmiyorum.
9- esft legend (+1500) : 10.000 ya da daha fazla esft\'yi wallet\'ınızda tutarsanız +1500 entries geliyor.
referanslı link im