bugün

entry'ler (1)

ethereum soft

öncelikli ödül ilk 2000 e girmek ortalama 100$ gibi bir karşılığı var ben sıralama şuan 2400 deyim sizde destek çıkıp buranın gücünü gösterirseniz hep beraber kazanırız umarım maddi sıkıntı çeken arkadaşlar içinde güzel bir gelir kapısı olur, sistem şuan da pek keşfedilmiş değil toplam da 9000 kişi var

entries kazanmanın yolları ve kazandırdığı miktarlar :

1- refer others (+100) : adından anlaşılacağı gibi başkalarına refer link vererek her kayıttan 100 puan kazanabiliyorsunuz.
2- follow us online (+25, +25) : facebook ve twitter hesaplarını takip ederek her sosyal medya hesabı 25 entries olmak üzere 50 entries kazanabilirsiniz.
3- add comment to leaderboard (+10) : liderlik tablosunda kendi profil yorumunuzu girerek 10 entries kazanıyorsunuz.
4- join our telegram group (+150) : telegram group\'a üye olarak kazanıyorsunuz.
5- bitcointalk reply (+100) : bitcointalk.org\'da yorum yaparak entries kazanabiliyorsunuz.
6- retweetpost 1 (+100) : twitter\'daki post\'u retweet ederek kazanabiliyorsunuz. (ben sadece kullanıcı adımı yazdım entries gene geldi, retweet yapmadım bile)
7- retweet post 2 (+100) : yukardakinin aynısı ama farklı bir postu retweet ediyorsunuz.
8- master of invest (+1000) : yarışma sırasında en az 0.5 eth alırsanız 1000 entries kazanıyorsunuz. eth\'yi bu siteye mi yoksa myetherwallet\'a mı atıyorsunuz bilmiyorum.
9- esft legend (+1500) : 10.000 ya da daha fazla esft\'yi wallet\'ınızda tutarsanız +1500 entries geliyor.

referanslı link im
© copyright 2005 - 2026