bugün
G
gaddar noyan5 yıl önce
hdpye oy veren chpliler
HDP'ye oy veren ayrica verdirdigini utanmadan soyleyen ve Ulkenin ekonomik krize girmesini saglayan ve krizin nedeninin akp oldugunu soylen aptal toplulugu.
G
gaddar noyan5 yıl önce
atatürk yaşasaydı gezicilerin yüzüne tükürürdü
katılıyorum gezi bir eylem değil turkiyeyi bölmek için yapılmış bir propagandaydı nasıl alet oldular anlayamıyoruz sağcıda solcuda olsan bu vatanın evladısın böyle oyunlara gelme turkiyem.
G
gaddar noyan5 yıl önce
atatürk yaşasaydı gezicilerin yüzüne tükürürdü
katılıyorum gezi bir eylem değil turkiyeyi bölmek için yapılmış bir propagandaydı nasıl alet oldular anlayamıyoruz sağcıda solcuda olsan bu vatanın evladısın böyle oyunlara gelme turkiyem.
G
gaddar noyan5 yıl önce
chp sarıyer gençlik kollarının lgbt paylaşımı
ilginç bir paylaşımdır. ~swh~ (img:#2163233)
G
gaddar noyan5 yıl önce
canan kaftancıoğlu nun lgbt yi savunması
G
gaddar noyan5 yıl önce
canan kaftancıoğlu nun lgbt yi savunması
G
gaddar noyan5 yıl önce
chp sarıyer gençlik kollarının lgbt paylaşımı
ilginç bir paylaşımdır. ~swh~ (img:#2163233)
G
gaddar noyan5 yıl önce
aslolan fenerbahce dir
(#34765407) ile ne yazık ki birilerini fena halde hatırlatmış ve galatasaray" a yaptığı kırıcı çıkışla üzmüş fenerbahçe fanatiği yazar. kendisini büyük bir mutlulukla donuza eklerken, futbol yüzünden insanların kalbini kırmanın gereksiz olduğunu hatı… devamını gör
G
gaddar noyan5 yıl önce
ilk sezondan bu yana tüm lig şampiyonlukları
(img:#2124132) galatasaray’ın 37 şampiyonlukla önde olduğu şampiyonluklardır. onu 33 şampiyonlukla fenerbahçe takip etmektedir. yiyorsa böyle! öyle galatasaray 4. yıldızı taktıktan sonra 5 yıldız iddia ederseniz öyle tarağa böyle saç deriz, hodri m… devamını gör
G
gaddar noyan5 yıl önce
geceye gerçek bir türk milliyetçisi bırak
(img:#2092244)
G
gaddar noyan5 yıl önce
leopold poetsch
adolf hitler’in çok etkisinde kaldığı ve bu sayede siyasi görüşünün şekillendiğini söylediği tarih hocası. hitler, poetsch’i şöyle tanımlıyordu: “kim alman tarihini böyle bir öğretmenden okur ve öğrenir de, milletin kaderi üzerinde yıkıcı olduğu gö… devamını gör
G
gaddar noyan5 yıl önce
galatasaray ın fenerbahçe ye verdiği karşı ayar
karanlıkları aydınlatan ayar olmuştur. (img:#2109647) utanmazlar bir de karanlıktan bahsetmez mi? puhahahaha.
G
gaddar noyan5 yıl önce
fenerbahçe nin galatasaray a verdiği ayar
(img:#2109631) Uzun süre unutulmayacak cinsten olan ayardır. Yüzlerini sakladıklarınıza kadar gitmiştir bu ayar. Evet.
G
gaddar noyan5 yıl önce
mustafa kemale mustafa kamal diyen sikik
canı pahasına, taşın altına kendi ellerini koyan silah arkadaşları ile savaşarak ülkeden defettiği yunanların tohumları ve ardılları tarafından yıllar sonra hakaret amacıyla kullanılacağını düşünememiş paşa. telaffuz kolay olsun diye adını 'kamal' ol… devamını gör
G
gaddar noyan5 yıl önce
chplileri çıldırtacak bir şey bırak
(img:#1587828)
G
gaddar noyan5 yıl önce
israil bayrağı
(bkz:ne yakam mahmut mu yakam)~tiner tavsiyelidir~
G
gaddar noyan5 yıl önce
cübbeli ahmet in sucuğunda at eti çıkması
günün bomba gelişmesi. yakışmadı cübbeli. (img:#2076933) https://twitter.com/Medyanin50Tonu/status/1305866608104148994 https://tele1.com.tr/cubbeli-ahmetin-sirketinin-urettigi-sucuklardan-at-eti-cikti-223681/
G
gaddar noyan6 yıl önce
komünistleri çıldırtacak bir şey bırak
(bkz: komünist rejimlerin katlettiği insan sayısı)
G
gaddar noyan6 yıl önce
fatih nurullahın chplilerle olan fotoğrafı
ilgili troller; bu fotoğrafları kaldırmanızı tavsiye ederim. hem site muhteviyatı hem de hesaplarınızın geleceği için. uludağ sözlük yönetimi bu konuda yeterli hassasiyeti gösteremeyecekse, farklı bir faaliyet alanı seçmelidirler.
G
gaddar noyan6 yıl önce
fatih nurullahın chplilerle olan fotoğrafı
ilgili troller; bu fotoğrafları kaldırmanızı tavsiye ederim. hem site muhteviyatı hem de hesaplarınızın geleceği için. uludağ sözlük yönetimi bu konuda yeterli hassasiyeti gösteremeyecekse, farklı bir faaliyet alanı seçmelidirler.
G
gaddar noyan6 yıl önce
istanbul barosunun dhkpcli posteri
G
gaddar noyan6 yıl önce
kızlar uyumuş artık entelektüelleşebiliriz baylar
(bkz: evet efendim)
G
gaddar noyan6 yıl önce
kızlar uyumuş artık entelektüelleşebiliriz baylar
(bkz: evet efendim)
G
gaddar noyan6 yıl önce
trakya da 20 trilyon metreküp doğalgaz bulundu
Bu önemli bir bilgi arkadaşlar, hafife almayın. Eğer bilimsel çalışmalar hız kazanırsa Neptün'de yaşadığımız doğrulanır. Biliyordum dünyalı olmadığımızı.. Oksijen gitmiyordu beynimize biliyodum. evet.
© copyright 2005 - 2026