bugün
G
g s i10 ay önce
epstein incileri
Epstein incileri, yeni doğan bebeğinizin diş etlerinde veya damağında görülebilen küçük, zararsız beyaz veya sarı nodüllerdir. Bu şişlikler yaygındır ve genellikle doğumdan sonraki üç ay içinde kaybolur. (img:#2447013)
G
g s i10 ay önce
kortney ryder
(img:#2446700) Bir de buna bakın, doğal olunca daha iyi oluyor bence...
G
g s i10 ay önce
yusuf halaçoğlu ermeni mi sorunsalı
Bizans tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum; yusuf halaçoğlu asla türk değildir ve olamaz. Yüz hatlarına dikkatli baktığınızda Ermeni ırkının tüm özelliklerini taşır. Ailesi Bizans döneminde Ermeni olup sonradan Selçuklulara sığınmışlardır. Aile hal… devamını gör
G
g s i10 ay önce
wulffun manastıra kapanması
Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden ayrılan ve inançlı bir Katolik olduğu belirtilen eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, huzura kavuşmak için geçici süre bir manastıra kapandığını yazdı. BERLiN – Yeri a… devamını gör
G
g s i10 ay önce
papanın haçlı seferlerinden utanması
(img:#2446584) Papa 16’ncı Benediktus, Hristiyanlar adına özür diledi. Hristiyanlıktan Müslümanlığa, Yahudilikten Hinduluğa, Budizmden Afrika dinlerine kadar neredeyse bütün inançların temsilcileri italya’nın Assisi kentinde barış için bir araya g… devamını gör
G
g s i10 ay önce
uludağ sözlüğün kapanması gerektiği
Sözlük diyince akla ekşi geliyorsa bizim burda işimiz ne? (img:#2446424)
G
g s i10 ay önce
babanı da sevmezdim yanılgısı
(img:#2446253) Kimse kimsenin Babasını sevmeyebilir ama ordaki dahilik ekiyle kişiyi sanki babasının yüzünden sevmiyormuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor... Oysa kutsal kitapta kimsenin, babası dahil başkasının günahlarını yüklenemeyeceğini anlatıyor… devamını gör
G
g s i10 ay önce
vatan gazetesinin adnan hoca tekzibi
Vatan gazetesi adnan oktar hoca hakkında yazdığı asılsız yazıya ilişkin tekzip yayınladı... (img:#2446226)
G
g s i10 ay önce
yusuf güneyin mehdi hüsnü zannı
(img:#2446081) Bir zamanlar kendini mesih/mehdi olarak görüyormuş. Ben demiyorum kendisi diyor insanlığı kurtarmak gibi düşünceleriyle..
G
g s i10 ay önce
apoya hiçbir şey olmaması
Yıllardır teröristlerle yapılan çatışmaya rağmen o kadar kişi içinden burnunun bile kanamaması... Ben bu işte bir ecaiplik görüyorum.. (img:#2446066)
G
g s i10 ay önce
kim kardashianın poposu
Bu nude sanatını tebrik ederim maşallah (img:#2445979)
G
g s i10 ay önce
manukyanın namusumla kadın satıyorum açıklaması
Tıpkı ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım gibi ironik bir açıklamadır. (img:#2445255)
G
g s i10 ay önce
deli gömleği giymek
Yahudilik ve masonluk kitabını yazdığı için bakırköy akıl hastanesine konulan bir yazar vardı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa yaşandı bu olay. Uludağ sözlük yazarları olarak Ülkemiz adaletine güveniyor, baskısız ve tehditsiz özgür bir basın-yayın dü… devamını gör
G
g s i1 yıl önce
türkiyede asgari ücretin fazla olması
Adam üç kuruş maaş alıyor hala insanları spor adı altında yönetilen masabaşı oyununda milyondolarlar götüren osimhen götü (tüm takımlar için söylüyorum) yalıyor. Bu aptallığa bu kadar maaş fazla bence (img:#2437161)
G
g s i1 yıl önce
balıkesir depreminin mehdiyle ilgisi
Depremlerin artması hz Mehdi'nin çıkış alametlerinden imiş. (img:#2436967) Nisa / Ayet 82: Onlar hala Kuran’ı gereği gibi düşünüp anlamaya çalışmazlar mı?
G
g s i1 yıl önce
zinaya yaklaşmayın
zinaya yaklaşmamanın emredildiği cümledir. zina yapmayın denilmemiş bu denilmiştir. ~anlayana sivrisinek...~
G
g s i1 yıl önce
öcalan ın kalıcı barış için garantör devlet talebi
ülke elden gidiyor. (img:#2378044)
G
g s i1 yıl önce
tesadüf mü kader mi
Bu başlıkların üst üste gelmesi? (img:#2377775)
G
g s i1 yıl önce
ismael alpen aşke nazi
ibretlik şahıs evet.
G
g s i1 yıl önce
erdoğan ın paşinyana kitap hediyesi
ilham aliyev'e böyle bir hediyede bulunmadı demek ki Paşinyanla daha samimi.. (img:#2376472)
G
g s i1 yıl önce
türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi
Bizim mallar doğu Türkistan diye götünü yırtadursun. işin gerçeği bizim NATO'nun iti olduğumuzu iyi biliyorlar. Azerbaycan farklı konu , orası da israil ilişkileri sayesinde bizle yakın. (img:#2376469)
G
g s i1 yıl önce
meclis gizli oturum
Bugün olacak konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak. Konu israil tehlikesi. iyi güzelde mecliste israilin gizli ortağı pkknın hdp partisi var, şimdi devletin sırları tedbirler hdpnin bulunduğu meclistemi konuşulacak. Bence hdpyi toplantıya almasınlar zate… devamını gör
G
g s i1 yıl önce
elina avanesyan
güncel olarak bireysel alanda en başarılı Ermeni sporcu olan rusya doğumlu tenisçidir. (img:#2376214)
G
g s i1 yıl önce
cübbeli ahmet hoca
vaaz vermeye geldiği camilere dini eşyalar satan ekibinide yanında getiren , bir nevi seyyar satıcı.
© copyright 2005 - 2026