bugün
- meme gerdirme operasyonu8
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- sabah yürüyüşü5
- ahmet baran yazgan6
- meczubun peşinden gitmek3
- rahatın hiç uğramadığı kalp3
- toprağı öpen gözyaşları3
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
- biranın üstüne rakı içmek6
- anın görüntüsü32
- şarkının son notası2
- üst başın kedi sidiği kokması3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- damacanayla çay içmek3
- z kuşağı4
- sözlüğe gelip hazır bilgiler bulmak2
- kutsal yalnızlık2
- uludağ itiraf2
- kadıköy2
- babaların acayip huyları4
- okan buruk9
- adana rakı festivali3
- alevi kızların alev alev yanması9
- jason arday2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- sözlükteki galatasaraylılar4
- bir şeyler söyle4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- cover nedir ve neden vardır2
- iremga32
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- tugrulkut2
- ona bir şey söyle3
- hp omnibook 5 flip 142
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- velvet15
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11

Epstein incileri, yeni doğan bebeğinizin diş etlerinde veya damağında görülebilen küçük, zararsız beyaz veya sarı nodüllerdir. Bu şişlikler yaygındır ve genellikle doğumdan sonraki üç ay içinde kaybolur.
(img:#2447013)

Bizans tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum; yusuf halaçoğlu asla türk değildir ve olamaz. Yüz hatlarına dikkatli baktığınızda Ermeni ırkının tüm özelliklerini taşır. Ailesi Bizans döneminde Ermeni olup sonradan Selçuklulara sığınmışlardır. Aile hal… devamını gör

Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden ayrılan ve inançlı bir Katolik olduğu belirtilen eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, huzura kavuşmak için geçici süre bir manastıra kapandığını yazdı.
BERLiN – Yeri a… devamını gör

(img:#2446584)
Papa 16’ncı Benediktus, Hristiyanlar adına özür diledi.
Hristiyanlıktan Müslümanlığa, Yahudilikten Hinduluğa, Budizmden Afrika dinlerine kadar neredeyse bütün inançların temsilcileri italya’nın Assisi kentinde barış için bir araya g… devamını gör

(img:#2446253)
Kimse kimsenin Babasını sevmeyebilir ama ordaki dahilik ekiyle kişiyi sanki babasının yüzünden sevmiyormuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor... Oysa kutsal kitapta kimsenin, babası dahil başkasının günahlarını yüklenemeyeceğini anlatıyor… devamını gör

Vatan gazetesi adnan oktar hoca hakkında yazdığı asılsız yazıya ilişkin tekzip yayınladı...
(img:#2446226)

(img:#2446081)
Bir zamanlar kendini mesih/mehdi olarak görüyormuş. Ben demiyorum kendisi diyor insanlığı kurtarmak gibi düşünceleriyle..

Yıllardır teröristlerle yapılan çatışmaya rağmen o kadar kişi içinden burnunun bile kanamaması... Ben bu işte bir ecaiplik görüyorum..
(img:#2446066)

Yahudilik ve masonluk kitabını yazdığı için bakırköy akıl hastanesine konulan bir yazar vardı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa yaşandı bu olay. Uludağ sözlük yazarları olarak Ülkemiz adaletine güveniyor, baskısız ve tehditsiz özgür bir basın-yayın dü… devamını gör

Adam üç kuruş maaş alıyor hala insanları spor adı altında yönetilen masabaşı oyununda milyondolarlar götüren osimhen götü (tüm takımlar için söylüyorum) yalıyor. Bu aptallığa bu kadar maaş fazla bence
(img:#2437161)

Depremlerin artması hz Mehdi'nin çıkış alametlerinden imiş.
(img:#2436967)
Nisa / Ayet 82: Onlar hala Kuran’ı gereği gibi düşünüp anlamaya çalışmazlar mı?

zinaya yaklaşmamanın emredildiği cümledir. zina yapmayın denilmemiş bu denilmiştir. ~anlayana sivrisinek...~

Bizim mallar doğu Türkistan diye götünü yırtadursun. işin gerçeği bizim NATO'nun iti olduğumuzu iyi biliyorlar.
Azerbaycan farklı konu , orası da israil ilişkileri sayesinde bizle yakın.
(img:#2376469)

Bugün olacak konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak. Konu israil tehlikesi. iyi güzelde mecliste israilin gizli ortağı pkknın hdp partisi var, şimdi devletin sırları tedbirler hdpnin bulunduğu meclistemi konuşulacak. Bence hdpyi toplantıya almasınlar zate… devamını gör

güncel olarak bireysel alanda en başarılı Ermeni sporcu olan rusya doğumlu tenisçidir.
(img:#2376214)