bugün
- 30 ağustos zafer bayramı15
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı4
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- tai lung44
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- beklenti2
- türklerin türkiye de asimile olması4
- şarap2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- ekt2
- nervio hamferdi7
- rafael leao33
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- baldız baldan tatlıdır3
- cem yılmaz7
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- amerika birleşik devletleri2
- tarihsizlik3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- mustafa kemal atatürk6
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tom holland5
- menzil cemaati ne üretiyor9
- cumhur ittifakı2
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- muhabbeti sarmayan kız3
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- fenerbahçe24
- sarapci koala73
- murat ağırel3
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- futbol10
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2

Epstein incileri, yeni doğan bebeğinizin diş etlerinde veya damağında görülebilen küçük, zararsız beyaz veya sarı nodüllerdir. Bu şişlikler yaygındır ve genellikle doğumdan sonraki üç ay içinde kaybolur.
(img:#2447013)

Bizans tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum; yusuf halaçoğlu asla türk değildir ve olamaz. Yüz hatlarına dikkatli baktığınızda Ermeni ırkının tüm özelliklerini taşır. Ailesi Bizans döneminde Ermeni olup sonradan Selçuklulara sığınmışlardır. Aile hal… devamını gör

Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden ayrılan ve inançlı bir Katolik olduğu belirtilen eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, huzura kavuşmak için geçici süre bir manastıra kapandığını yazdı.
BERLiN – Yeri a… devamını gör

(img:#2446584)
Papa 16’ncı Benediktus, Hristiyanlar adına özür diledi.
Hristiyanlıktan Müslümanlığa, Yahudilikten Hinduluğa, Budizmden Afrika dinlerine kadar neredeyse bütün inançların temsilcileri italya’nın Assisi kentinde barış için bir araya g… devamını gör

(img:#2446253)
Kimse kimsenin Babasını sevmeyebilir ama ordaki dahilik ekiyle kişiyi sanki babasının yüzünden sevmiyormuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor... Oysa kutsal kitapta kimsenin, babası dahil başkasının günahlarını yüklenemeyeceğini anlatıyor… devamını gör

Vatan gazetesi adnan oktar hoca hakkında yazdığı asılsız yazıya ilişkin tekzip yayınladı...
(img:#2446226)

(img:#2446081)
Bir zamanlar kendini mesih/mehdi olarak görüyormuş. Ben demiyorum kendisi diyor insanlığı kurtarmak gibi düşünceleriyle..

Yıllardır teröristlerle yapılan çatışmaya rağmen o kadar kişi içinden burnunun bile kanamaması... Ben bu işte bir ecaiplik görüyorum..
(img:#2446066)

Yahudilik ve masonluk kitabını yazdığı için bakırköy akıl hastanesine konulan bir yazar vardı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa yaşandı bu olay. Uludağ sözlük yazarları olarak Ülkemiz adaletine güveniyor, baskısız ve tehditsiz özgür bir basın-yayın dü… devamını gör

Adam üç kuruş maaş alıyor hala insanları spor adı altında yönetilen masabaşı oyununda milyondolarlar götüren osimhen götü (tüm takımlar için söylüyorum) yalıyor. Bu aptallığa bu kadar maaş fazla bence
(img:#2437161)

Depremlerin artması hz Mehdi'nin çıkış alametlerinden imiş.
(img:#2436967)
Nisa / Ayet 82: Onlar hala Kuran’ı gereği gibi düşünüp anlamaya çalışmazlar mı?

zinaya yaklaşmamanın emredildiği cümledir. zina yapmayın denilmemiş bu denilmiştir. ~anlayana sivrisinek...~

Bizim mallar doğu Türkistan diye götünü yırtadursun. işin gerçeği bizim NATO'nun iti olduğumuzu iyi biliyorlar.
Azerbaycan farklı konu , orası da israil ilişkileri sayesinde bizle yakın.
(img:#2376469)

Bugün olacak konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak. Konu israil tehlikesi. iyi güzelde mecliste israilin gizli ortağı pkknın hdp partisi var, şimdi devletin sırları tedbirler hdpnin bulunduğu meclistemi konuşulacak. Bence hdpyi toplantıya almasınlar zate… devamını gör

güncel olarak bireysel alanda en başarılı Ermeni sporcu olan rusya doğumlu tenisçidir.
(img:#2376214)