bugün
- dolar isterse 100 olsun24
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek11
- muşlettin amca bay beydir7
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum7
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız6
- ishal olmak götyaşı dökmektir4
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- sonradan yahudi olmak5
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- alman finosu3
- ayvalık tostu8
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- sanayi tostu3
- bitcoin4
- şükredin yeğenim4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- pkk yasası butlandır4
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- tai lung9
- alaman finosuna tasma takmak2
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız2
- sözlük kızlarında gözle görülen azalma2
- sabahları nefret edilen şeyler5
- 19 litre tüp su2
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- sözlük dayıları sözlüğü terk etsin3
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- 2026 ekonomik krizi19
- 1 tl'nin üretim maliyeti2
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- zama zam gelmesi2
- nilgün marmara3
- velvet51
- evde soğuk kahve yapımı10
- kaşarlı tost4
- çadırda yaşamak2
- troll yazarları artı oyla cezalandırmak2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- saç kestirme perileri3
- zamları altına endeksleyen esnaf2
- adblue2
- attila ilhan3
- arkadaşlar iyileştim2
- israile atom bombası atmak8
- ömer çelik ten israil e1 planı açıklaması2
- vincenzo italiano2
- aleksey batrakov29
- sözlüğün en harbi kızı9
- kadın4

Epstein incileri, yeni doğan bebeğinizin diş etlerinde veya damağında görülebilen küçük, zararsız beyaz veya sarı nodüllerdir. Bu şişlikler yaygındır ve genellikle doğumdan sonraki üç ay içinde kaybolur.
(img:#2447013)

Bizans tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum; yusuf halaçoğlu asla türk değildir ve olamaz. Yüz hatlarına dikkatli baktığınızda Ermeni ırkının tüm özelliklerini taşır. Ailesi Bizans döneminde Ermeni olup sonradan Selçuklulara sığınmışlardır. Aile hal… devamını gör

Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden ayrılan ve inançlı bir Katolik olduğu belirtilen eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, huzura kavuşmak için geçici süre bir manastıra kapandığını yazdı.
BERLiN – Yeri a… devamını gör

(img:#2446584)
Papa 16’ncı Benediktus, Hristiyanlar adına özür diledi.
Hristiyanlıktan Müslümanlığa, Yahudilikten Hinduluğa, Budizmden Afrika dinlerine kadar neredeyse bütün inançların temsilcileri italya’nın Assisi kentinde barış için bir araya g… devamını gör

(img:#2446253)
Kimse kimsenin Babasını sevmeyebilir ama ordaki dahilik ekiyle kişiyi sanki babasının yüzünden sevmiyormuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor... Oysa kutsal kitapta kimsenin, babası dahil başkasının günahlarını yüklenemeyeceğini anlatıyor… devamını gör

Vatan gazetesi adnan oktar hoca hakkında yazdığı asılsız yazıya ilişkin tekzip yayınladı...
(img:#2446226)

(img:#2446081)
Bir zamanlar kendini mesih/mehdi olarak görüyormuş. Ben demiyorum kendisi diyor insanlığı kurtarmak gibi düşünceleriyle..

Yıllardır teröristlerle yapılan çatışmaya rağmen o kadar kişi içinden burnunun bile kanamaması... Ben bu işte bir ecaiplik görüyorum..
(img:#2446066)

Yahudilik ve masonluk kitabını yazdığı için bakırköy akıl hastanesine konulan bir yazar vardı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa yaşandı bu olay. Uludağ sözlük yazarları olarak Ülkemiz adaletine güveniyor, baskısız ve tehditsiz özgür bir basın-yayın dü… devamını gör

Adam üç kuruş maaş alıyor hala insanları spor adı altında yönetilen masabaşı oyununda milyondolarlar götüren osimhen götü (tüm takımlar için söylüyorum) yalıyor. Bu aptallığa bu kadar maaş fazla bence
(img:#2437161)

Depremlerin artması hz Mehdi'nin çıkış alametlerinden imiş.
(img:#2436967)
Nisa / Ayet 82: Onlar hala Kuran’ı gereği gibi düşünüp anlamaya çalışmazlar mı?

zinaya yaklaşmamanın emredildiği cümledir. zina yapmayın denilmemiş bu denilmiştir. ~anlayana sivrisinek...~

Bizim mallar doğu Türkistan diye götünü yırtadursun. işin gerçeği bizim NATO'nun iti olduğumuzu iyi biliyorlar.
Azerbaycan farklı konu , orası da israil ilişkileri sayesinde bizle yakın.
(img:#2376469)

Bugün olacak konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak. Konu israil tehlikesi. iyi güzelde mecliste israilin gizli ortağı pkknın hdp partisi var, şimdi devletin sırları tedbirler hdpnin bulunduğu meclistemi konuşulacak. Bence hdpyi toplantıya almasınlar zate… devamını gör

güncel olarak bireysel alanda en başarılı Ermeni sporcu olan rusya doğumlu tenisçidir.
(img:#2376214)