bugün
- reels izleme bağımlılığı6
- bik bik kız kaçırdı4
- abdullah öcalan9
- alparslan kuytul13
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- ağlamamak için kendini tutmak4
- roberto carlos2
- müsavat dervişoğlu8
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- fethullah gülen2
- etimek tatlısı2
- ibda c vs fetö2
- yasakçı zihniyet15
- troll bile olamamak2
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- ekşi sözlük21
- beni çok sevdiğin için teşekkür ederim sözlük2
- ismail kartal16
- togg2
- karanlıkta johnny depp e benzeyen yazarlar3
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- aleksey batrakov19
- ahmet mümtaz taylan8
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- iran'ın avrupa daki abd hedeflerini vurması2
- marco asensio5
- hewal ebo4
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- kemal kılıçdaroğlu5
- tai lung4
- bugün ne yapsam9
- leyla ile mecnun4
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- zeynep sude oktay2
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- kokoreç3
- sözlüğün bamyası4
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- geceye bir şarkı bırak12
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- zorunlu eğitim12
- ebu hanzala2
- game of thrones taki kerhaneci5
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- felsefe9
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- deniz akkaya2

Epstein incileri, yeni doğan bebeğinizin diş etlerinde veya damağında görülebilen küçük, zararsız beyaz veya sarı nodüllerdir. Bu şişlikler yaygındır ve genellikle doğumdan sonraki üç ay içinde kaybolur.
(img:#2447013)

Bizans tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum; yusuf halaçoğlu asla türk değildir ve olamaz. Yüz hatlarına dikkatli baktığınızda Ermeni ırkının tüm özelliklerini taşır. Ailesi Bizans döneminde Ermeni olup sonradan Selçuklulara sığınmışlardır. Aile hal… devamını gör

Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, hakkındaki bazı iddialar nedeniyle görevinden ayrılan ve inançlı bir Katolik olduğu belirtilen eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, huzura kavuşmak için geçici süre bir manastıra kapandığını yazdı.
BERLiN – Yeri a… devamını gör

(img:#2446584)
Papa 16’ncı Benediktus, Hristiyanlar adına özür diledi.
Hristiyanlıktan Müslümanlığa, Yahudilikten Hinduluğa, Budizmden Afrika dinlerine kadar neredeyse bütün inançların temsilcileri italya’nın Assisi kentinde barış için bir araya g… devamını gör

(img:#2446253)
Kimse kimsenin Babasını sevmeyebilir ama ordaki dahilik ekiyle kişiyi sanki babasının yüzünden sevmiyormuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor... Oysa kutsal kitapta kimsenin, babası dahil başkasının günahlarını yüklenemeyeceğini anlatıyor… devamını gör

Vatan gazetesi adnan oktar hoca hakkında yazdığı asılsız yazıya ilişkin tekzip yayınladı...
(img:#2446226)

(img:#2446081)
Bir zamanlar kendini mesih/mehdi olarak görüyormuş. Ben demiyorum kendisi diyor insanlığı kurtarmak gibi düşünceleriyle..

Yıllardır teröristlerle yapılan çatışmaya rağmen o kadar kişi içinden burnunun bile kanamaması... Ben bu işte bir ecaiplik görüyorum..
(img:#2446066)

Yahudilik ve masonluk kitabını yazdığı için bakırköy akıl hastanesine konulan bir yazar vardı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa yaşandı bu olay. Uludağ sözlük yazarları olarak Ülkemiz adaletine güveniyor, baskısız ve tehditsiz özgür bir basın-yayın dü… devamını gör

Adam üç kuruş maaş alıyor hala insanları spor adı altında yönetilen masabaşı oyununda milyondolarlar götüren osimhen götü (tüm takımlar için söylüyorum) yalıyor. Bu aptallığa bu kadar maaş fazla bence
(img:#2437161)

Depremlerin artması hz Mehdi'nin çıkış alametlerinden imiş.
(img:#2436967)
Nisa / Ayet 82: Onlar hala Kuran’ı gereği gibi düşünüp anlamaya çalışmazlar mı?

zinaya yaklaşmamanın emredildiği cümledir. zina yapmayın denilmemiş bu denilmiştir. ~anlayana sivrisinek...~

Bizim mallar doğu Türkistan diye götünü yırtadursun. işin gerçeği bizim NATO'nun iti olduğumuzu iyi biliyorlar.
Azerbaycan farklı konu , orası da israil ilişkileri sayesinde bizle yakın.
(img:#2376469)

Bugün olacak konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak. Konu israil tehlikesi. iyi güzelde mecliste israilin gizli ortağı pkknın hdp partisi var, şimdi devletin sırları tedbirler hdpnin bulunduğu meclistemi konuşulacak. Bence hdpyi toplantıya almasınlar zate… devamını gör

güncel olarak bireysel alanda en başarılı Ermeni sporcu olan rusya doğumlu tenisçidir.
(img:#2376214)