bugün

entry'ler (21)

sözlük yazarlarının sevmediği canlılar

Boyutu küçük canlılar.

sözlük yazarlarının yeni burçları

bende kaydığına inanmıyorum oğlak burcuydum ve bütün özelliklerini taşıyordum ama yay tutmuyor.
Önce : oğlak
Şimdi : yay

sevdiğin kadar sevilirsin

külliyen yalan herkes tarafındanda onaylandığına eminim.

etrafındaki bütün kızları güzel gören kişi

a-sosyallik geçiren kişi.
Kendisine ilgi gösteren herkezede aşık olur

zeki insanların ortak özellikleri

insanlarla pek takılmazlar, sevgilileri yoktur sosyal aktivitelere katılmaktan hoşlanmazlar(çünkü evde ders çalışmakla test çözmekle meşguldürler) çok ilerlerse şizofreniye dönebilir.
Edit : zeki olduklarını asla kabullenemezler

arsız bela

Rap'in adına leke süren 2 saçma söz yazıp rap yaptığını zanneden bir adam(!)dır kendisi.
Şarkılarını dinleyip hangi yılda olduğumuzu öğrenebilirsiniz.

ismail

benim adımdır.
Anlamı her yerde Hz.ibrahim'in oğlu olarak yazar fakat Allah'a yönelen gibi bir anlamıda vardır.

kolera

kendisine hayran olduğum rapçidir kendisi
banamı öyle geliyor bilmiyorum ama gayet hoş sesi vardır kendisinin son zamanlarda şarkı olarak cıvıtsada son şarkısını "bilmediğin yere doğru" gayet hoş buldum. (bkz: rapin kraliçesi)

ateistlerin artık bardağı taşırdıkları gerçeği

ateistlerin(kendini öyle sananların) genel sorunu bu bence ateistlik dinleri red etmektir diğer dinlerle dalga geçmek değil! Bazı ateistler(kendini öyle sananlar) sadece müslümanlarla dalga geçmek için ateist olmuş gibi davranıyor Bazı kendini müslüman zannedenlerde ateistlere zorlama yapıyor Müslümanlıkta bütün dinlere saygı vardır zorlama yoktur.(elhandürillah müslümanım) bazen insanın "Batıyomu sana?" diyesi geliyo

bir marka olsanız hangi marka olurdunuz

(bkz: microsoft)
hala kral.

1 yıl içinde başarmak istedikleriniz

java ya da c dilini öğrenmek.

sözlük yazarlarının favori çizgi filmleri

bir çizgi film manyağı olarak merak ettiğim soru.
benimkiler;
regular show
adventure time
the amazing world of gumball.

türksat 4a

haftaya neredeyse bütün kanalların geçeceği uydu
bide bunu değiştirmeye uğraşcaz.

en iğrenç şey

eti dışında hayvanın diğer organlarını yemek örn işkembe kokoreç karaciğer vsvs.

sözlük yazarlarının itirafları

imkanım olsa 7/24 çizgi film izlerim kızlardan korkuyorum yani sosyal fobim var bide ayna ve fotoğraf korkum var.

sözlük yazarlarının memleketleri

doğma büyüme * ıspartalıyım.

sözlük yazarları çizgi film kahramanı olsaydı

mordecai darwin yada lazlo favorilerimdir bunlardan biri olmak isterdim.

regular show

içinde çok espiri dönüyor adventure time ,gumball bununda içinde olduğu üçlemenin başındadır az önce cndeydi "Ne kas adamın sevgilisimi varmış? Kimin daha büyük kalçaları olabilirki" espirisiyle beni yarmıştır.

açlıktan ölseler bile yazarların yemeyeceği şeyler

işkembe (ve çorbası), patates kızartması, peynir ve tuz(evet ben çok garibim).

pentatonix

mitch in eşcinsel olduğunu öğrenmeden önce hayran olduğum gruplardan biriydi son şarkıları "Love Again" çok güzel duyduğuma göre kendilerine ait ilk şarkı imiş
© copyright 2005 - 2026