bugün

entry'ler (36)

arkadaşlık

Arkadaşlık onu karşılıksız sevmene rağmen onun sana kazık atmasıdır. Arkadaşlık işi düştüğü zaman hatırlanan bir kavramdır.

tek kelime ile istanbul

Mevlana hazretlerinin de dediği gibi "HAMUŞ"

üzen değişiklikler

Çaresizliklere karşı hiçbir şey yaşamamak.

üzen değişiklikler

Unutulmaktır.

üzen değişiklikler

En çok sevdiğiniz arkadaşınızın size karşı olan davranışlarının, gözünüzün önünde değişmesidir.

en çok üzüldüğünüz anlar

yaşarken öldürülmek.

kalp kırılınca sevmekten vazgeçer mi

Mevlana hazretlerine sormuşlar, "kalp kırılınca sevmekten vazgeçer mi?" o da demiş ki "bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?" çok doğru söylemiş ama bu devirde yaşasaydı ne derdi çok merak ediyorum çünkü insanlar şimdi öyle kalp kırıyor ki rencide ediyorlar insan içine çıkamayacak duruma getiriyorlar.

en çok üzüldüğünüz anlar

dikkate alınmadığım, önemsenilmediğim anlardır.

mutsuzken yapılacak 3 şey

Ağlamak, uyumak, dua etmek.

yalnızlıktan yapılanlar

Ney üflemek.

anneler gününde annesiz kalanlar

Annesiz kalmak demek kızgın kora maşasız dokunmak demektir. Çünkü artık bizi koruyacak birisi yoktur.

acıların en büyüğü söyleyecekken susmakmış

Acıların en büyüğü yaşarken öldürülmektir. Yani kimsenin bizi görmemesi takmamasıdır. Sesimizi duymazdan gelmeleri biz yokmuş gibi davranmalarıdır.

anneler gününde annesiz kalanlar

Kötüdür.

yalnızlıktan yapılanlar

Ben yalnız kaldığım zaman çok sıkılırım sıkılırım yemek bile yemem.

yalnızlıktan yapılanlar

Benim hiçbir şey yapasım gelmez ki.

tutmayan başlıklar

Benim başlıklarımın hiçbiri tutmadı başlıklarımın güzel olduğunu düşünüyorum. Açtım tutmadı diye sildim. Artık silmeyeceğim son açtığım başlık güzel çok şey yapılabilecek başlık ama yine de tutmadı işte.

sevememek ve sevilememek

Bu devirde sevmek ve sevilmek haram.

sevememek ve sevilememek

Öyle bir devirde yaşıyoruz ki bir arkadaşımızı gerçekten çok sevmek tehlikeli çünkü hemen gay veya top damgasını alırsınız. Gerçekten bir kızı sevmekte tehlikeli o zaman da sapık damgasını alırsınız. Hal böyle olunca herkes sevmekten korktuğu için sizi de seven olmuyor böylelikle sevgiden uzak nesiller yetiştirmiş oluyoruz. Peki bu damgalamayı yapanlara sormak istiyorum. Biz insan değil miyiz? Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacımız yok mu? Sevmeyeceksek sevilmeyeceksek niçin yapıyoruz? En iyisi ölüm çünkü kefenimiz bize sımsıkı sarılıyor o yetmiyor toprakta bize sarılıyor. O zaman yaşamaya ne gerek var?

sevgiden yoksun kalmak

Arkadaşlar kusura bakmayın karakteri bozuk olanları başka programdan girdiğim için böyle çıkmış.

sevgiden yoksun kalmak

Sevgiden ilgiden uzak büyüyen insan ilgiyide fark edemez ki çünkü yetişirken bunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmemiş.
© copyright 2005 - 2026