bugün

entry'ler (24)

trt

Sadece kültür ve sanat değil bir çok dizisiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

tek kelimeyle evrim

Bir maymunun tuşlara rastgele basarak microsoft'u geliştirmesine eşdeğer bir yüzdeye sahip olan olay.
edit: Tek kelimeyle yapamadım.

kızlık zarını diktiren kız

- Imm. Şey.. Ben zarımı diktirecektim ama..?
- Diktirmeden önce düşünseydin kızım..

üçüzlere verilebilecek isimler

recep - şaban - ramazan.

en sevilen ingilizce cümleler

What's up hodja ?

ilginç köy isimleri

Vazalanya. ilk duyduğumda ülke sanmıştım

bacak arasından gol atmak

Daha fenası vardır. Bacak arasından sükseyle gol atmak. Namus gitti diye alay edecek bir kaleci bile bulamazsınız golden sonra. Çoktaaaan girmiştir yerin dibine.

ben bu yazıyı donuma yazdım

Biliyorum, üzdüm seni vücudumdan dışarı bir ok gibi fırlayan uzuvumu sımsıkı hapsetmek için üst üste giydiğim paçalı donlarımla. Ama yapamazdım, çıkamazdım toplum içine seninle başbaşa. Affet yalvarırım.
'' Don bahçesinde geçse de ömrüm
inan senin üstüne don takmam gülüm
Sen giymek olsa da ölüm
inan uğrunda ölmeye değer be donum ''

Edit: Donuna da şiir yazmadı demezsiniz.

sürekli di mi sevgilim diyen sevgili

(bkz: He anam he)

sabri sarıoğlunun doğum günü

ilk hatalı çıkış.

galatasaraylı kafası

Kafa yarıçapı 3cm olmasına rağmen düşünme yetisine sahip olan ama onu da sabriye son dkda penaltı kullandırırmışçasına harcayan kafadır efenim.

milos krasic in fenerbahçe ye transferi

O değil de hücumda sow kuyt alex stoch ve baroni işbirliği hoşuma gitmeye başladı.

yavru kedi

(bkz: civciv ile minik kedi arası bir şey)

ezan gürültüsüne çareler

Şu teypten dinletme olayına bir çare getirseler be kardeşim. Çıksa müezzinim minareye. Okuyup katsa ezana kendi yorumlarını. Dinin doğallığını ezanın okunuşunda da hissetsek. Bu vesileyle inançsız arkadaşların rahatsızlık duymayacağı, hatta büyük bir hazla dinleyeceği bir ses çıksa ortaya.

pizzanın yanında pilav yiyen insan

Pizza - çorba platonik ilişkisini oluşturan esnaf kardeşlerimize saygılar.

dizilerdeki en kötü kötü karakter

Memoli dizisindeki kürşat. ( 40 karakteri nasıl dolduracağımı bilemediğimden ötürü yazıyorum bu parantez içini)

karşıdan kız gelirken sevgilisine yapışan kızlar

Bana sımsıkı yapışarak karşıdan gelen kıza mesaj verecek bir kız arkadaşım bile olmadı.

üniversiteli bir adamın wolksvagen hippi hevesi

Sıfır araba arzusunu gölgede bırakabilecek bir heves.

en yakındaki kitabın son cümlesi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23...
Ve uyandı.

hoşlandığı her kızın ilişkisi çıkan erkek

Bir süre sonra tüm kızların bir sevgilisinin olduğunu, kendisine kız kalmadığını düşünüp panikleyen erkek türüdür.
© copyright 2005 - 2026