bugün

entry'ler (21)

buzdolabındaki dondurma kabının sürprizi

boş çıkması çok daha kötüdür evden biri genelde kardeşim içini benden önce boşaltmıştır.

çağrı merkezlerinde çalışan kızlar

bu kızlara ulaşmak bu kadar zor olmasa "şunu dediyseniz 3 bunun için 5'e geri dönmek için 0'a" falan olmasa o kadarda sert konuşmam bu güzel seslere ama insanı çıldırtıyorlar kendilerine ulaşana kadar.

4 dakikalık reklam kuşağı

tamam uzun reklamlardan çok daha güzel reklamlar kısaldı ama aralar çoğaldı adam iki cümle kuruyor kısa bir ara bu ne ya.

senin uğruna ölürüm diyen sevgili

yalancının daniskasıdır. yalan sözlerin en hoş gibi gözükenidir. "aman beni ne çok seviyor benim için ölüyor." yalannn. *

giden sevgilinin ardından söylenecek şarkılar

musa&gülşah- çek git bebeğim uzaklara çek git!

türkiye deki ünlü doktorlar

prof.dr.ibrahim adnan saraçoğlu ve dr.ender saraç bütün ünlülerin yemek listelerini bunlar yapıyor.

izmir çetesi

izmir olmasa hiç çekilir dert değil. hem karşıyaka-göztepe rekabetinin yanında altay-buca rekabetide neymiş.

sarhoşken yapılan saçmalıklar

çorbacıya giderken üniversitenin amerikan futbolu takımı oyuncularına sarmak.

kadınları çekici yapan detaylar

çaylağım diye 40 karakterden kısa yazamıyorum ondan lafı uzatıyorum. (bkz: gözleri)

fc twente

Pes 2011'de içine edilmiş takım. taş gibi takım ama resmen rezil yapmışlar pes2011 de nedir bu büyük takımların kayırılması anlamadım.

abanarak şut çekmek

genelde pis burun tabir edilen vuruş tekniğiyle bu tabire ulaşılabilinir.

köpekler istedi diye atların ölmesi

Mircea Lucescu'dan duymuştum ilk bir Romen atasözüdür. Galatasarayı çalıştırırken söylemişti.

öğrenci evinin olmazsa olmazları

3-4 adet gamepad pes yada fifa oynamak için.

gelin iç çamaşırı

gereksiz birşey çıkacak şeyi giymenin ne lüzumu var.

2013 akdeniz oyunları

ülkemiz ve mersin için önemli ama fifa ve uefa'nın 2016 Avrupa Şampiyonasını Fransa'ya verip bizimde ağzımıza bal çalmaya çalışmasıdır. (ayrıca bu sebeple 2013 U-20 Dünya Şampiyonasını da ülkemize verdiler.)

servisi kaçırmak

harçlığın yarısını dolmuşa vermek ve o gün aç kalmak.

süper lig 2010 2011 sezonu şampiyonluk tahminleri

fenerbahçe şampiyon olur umarım resmi gazetede yayınlanmadan sevinmezler yoksa çok komik oluyor.

pokemon adları

jigglypuff- ben bunu izlerken cigulipaf diye algilayinca aklıma ilk binnaz'ın Ciguli geliyordu.

kanka olunan kızın gay arkadaşı

kankamın arkadaşı olmasında sorun yok ama sana asıldığını anlayınca kaçacak delik ararsınız. benim başıma geldi biliyorum.

karşıyaka çarşısı

maç öncesi toplanma noktasıdır. Oradan ver elini KSK Arena, Alsancak Stadı ya da Atatürk Stadı.
© copyright 2005 - 2026