bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- sümer dili6
- hırvatistan8
- ılımlı islam4
- şanssız bir insan olmak4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- diyetteyken kitap okumak3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- iq testi4
- kadir mısıroğlu3
- yunanistan29
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- belçika4
- almanya11
- arkadaşlar naber ya4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- türk ateisti7
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- en köylü özelliğiniz4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- yanık akrep dumanı çekmek5
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- en son aldığınız iltifat14
- volvo v702
- nervio ile travertenlere gitmek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- zorunlu eğitim7
- fransa5
- ispanya5
- sidretü l münteha4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- ali vefa7
- sözlük çok bozdu3
- portekiz5
- çomar müzikleri3
- sevişirken video çekmek10
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
entry'ler (19)
eğitimi zaten eşsiz, ancak öğrenci için bir okulu iyi gösterecek farklı etmenler de var. kültür üniversitesi hepsini karşılayan nadir okullardan birisi durumunda.
sonra elbet arkadaş olursun. kültür üniversitesine başladığımda benim de çok arkadaşım yoktu. şimdi ortamım baya sağlam.
görsel
Kıbrıs barış harekatının 43. yıl dönümünde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. başkan ali kılıç'ın ve rahmetli bülent ecevit'in temennisi gibi kıbrısta kalıcı barış en büyük temennimiz.
Kıbrıs barış harekatının 43. yıl dönümünde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. başkan ali kılıç'ın ve rahmetli bülent ecevit'in temennisi gibi kıbrısta kalıcı barış en büyük temennimiz.
iş dünyasının üniversitesi diyorlar araştırdım hakkatten öyleymiş. iş adamlarıyla yemekler falan çok iyi tanıtım günleride baya verimli geçti tercih edeceğim bu sene.
görsel
istanbulun büyük bölümünü felç eden yağış, neyse ki vatandaşını düşünen belediyeler de var. örnek olarak maltepe. taksimde sabah yüzüyordum nerdeyse öyle su birikintisi vardı, maltepeye geldim. hiçbir yerde birikinti yok. işte alt yapı budur. helal olsun ali kılıç'a.
istanbulun büyük bölümünü felç eden yağış, neyse ki vatandaşını düşünen belediyeler de var. örnek olarak maltepe. taksimde sabah yüzüyordum nerdeyse öyle su birikintisi vardı, maltepeye geldim. hiçbir yerde birikinti yok. işte alt yapı budur. helal olsun ali kılıç'a.
Yokken istenen, olduğunda ise sürekli bir ikilemin baş gösterdiği acınası durumdur. Sevgilin olduğu zaman eğer ki tatsız bir durumunuz varsa hayat zindan olabilir ancak güzelse hayatınız, bulutların üstünde yaşarsınız hayatı. Yani her şekilde uçları yaşatan bir varlıktır.
Günümüzde bu durumu yaşamayan kişi yok denecek kadar az. Kendimden örnek verecek olursam, yediğim yemeğin tadını tuzunu alamaz haldeyim, sadece hayatta kalmak uğruna verilen bir uğraş olmuş durumda yemek yemek. Çevremdeki insanlarda da çok farklı durumlar yok, herkes bir şeylerden şikayetçi, memnuniyetsiz... Biz ne zaman bu kadar mutsuz, hiçbir şeyden keyif alamayan insanlar olduk farkına bile varmadık "level: yaş 17" işte burada sabit kalmalıydık bir sonraki seviyeye hiç atlamamalıydık. Geçmiş olsun...
Vardır bunda da bir hayır diyip yola devam edilmesi gereken durumdur.
Günün yorgunluğunda, stresinden kurtulmanın en güzel yollarından biridir. Ama gel gör ki eve gidince de bitmek bilmez iş yoğunluğu acımasızca sürer ve çoğunlukla da bu hayal suya düşer.
Pek fazla rastlanan bir durum değildir. Genelde tam tersi olur kadınlar ağlayan erkeklerse ağlatandır. Ama eğer ki bir erkek bir kadın yüzünden yol ortasında ağlamışsa o kadın çok şey kaybetmiştir.
Güzel bir sesi var ve de bir anda parladı ne zaman ki Yalın dondurma reklamlarında oynamaya başladı, tam o anda bir düşüş süreci baş gösterdi...
ilk problem trafiktir, günlük yaşantımızın her anında trafikten dolayı ortaya çıkan sorunlardan hepimiz muzdarip oluyoruz çünkü.
Dünyanın merkezini kalbindeymiş gibi hissetmektir, sanki bütün dünyanın yükü senin kalbinin üstündeymişcesine. Bir sızı başlar sonra kalbinden yayılan ve tüm hücrelerin adeta sızlar. Bastıramazsın, dindiremezsin. Zamanla dalgalar gelir, yavaş yavaş dağıtır ordaki yükü. Bitmez hiçbir zaman bitmez ama hiçbir zaman da ilk gün olduğu gibi acıtamaz...
Geçtiğimiz yaz bütün arkadaş çevremi esir alan oyun. Neyse ki artık eskisi gibi rahatsız edici derecede oynanmıyor hatta büyük çoğunluk tarafından unutulmuş durumda.
YDS dediğin nedir ki diye kahkaha attıran kurstur. Çok ders çalışabilen biri olmadım hiç ama buradaki hocaların yönlendirmeleri çok yerinde ve onların dediklerine uyarak çok rahat ulaştım istediğim puana. Gözüm kapalı tavsiye ederim.
Hayatımızın çalınış öyküsüdür. Bir gencin dramı diye kitap yazılır film bile çekilir sınav senesinde. Öğrencilerin yaşadığı stres dolu sene yetmezmiş gibi bir de ailelerin ortak olduğu zaman diliminin adıdır.
Türkiye'de gereksiz derecede populariteye sahip olan film ve karakter. Yabancı filmleri hayranlıkla izlerken ve sonunda "ama ne film yapmışlar helal olsun" derken aynı toplumda recep ivedik gibi bir filmin bu kadar yüksek popülariteye sahip olması son derece çelişkili ve düşündürücü.
Kendine hayran bırakan bilgi seviyesiyle en iyi tarihçilerdendir. Her cümlesi de ayrı bir ders niteliğindedir.
Her ne kadar basit tanımlarla karşılaşsak da aslında hiç öyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Doğar doğmaz başlar okulumuz ve son anımıza kadar da devam eder. Attığımız her adımda aldığımız her nefeste hep yeni bir şeyler öğreniriz. Okul bitmeyen bir yaşam biçimidir esasen.