bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- güllü dondurma7
- ünlemek5
- dinleri de insan yarattı8
- en sevilen şiir mısraları4
- nervio nervio ve nervio arasında kalmak3
- elektrikli araçların alınırlığı5
- insan olmaya ceyrek kala14
- bu dünyaya çocuk getirmek14
- sssilvermist15
- sssssilvermist3
- yazar alımları kapatılsın önerisi2
- evlilik masrafları8
- anne baba özlemi7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak12
- gocu34
- en keko özelliğiniz3
- hakan safi3
- gül gibi kız olma kriterleri2
- süt taşması2
- şırdanı görüntüsü ile yargılamak2
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- gül eşittir sen demektir2
- yapay zeka moderatörü10
- havanin çok sıcak olmasi4
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
- devşirme türklerdeki zihinsel çöküntü3
- uyku öncesi ritüelleri4
- beyazsemsiyeliyabanci4
- nihoş2
- yazarların en muhteşem özelliği5
- ısparta gül festivali2
- 0072
- true nickli yazar3
- gocu isimli yazara antipati duymak2
- insanın bu dünyadaki amacı2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- anın görüntüsü24
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- insan nüfusu azaltma çalışmaları5
- sedat pekmez12
- on ikinci nesil hesapları silmek2
- kurşun kalemle kaset sarmak2
- bir şeyler söyle10
- parcalandim toparlanamiyorum5
- hurma4
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- online listesi4
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
entry'ler (49)
gece vakti ormana çıkarsan ya kurt yer ya çakal ya da fatmagül gibi olursun. tabi devletimizin işi gücü yok fatmagül için yasa çıkaracak.
allah korusun allah kimseyi annesiz büyütmesin...anne şevkatini yaşamamak bir insanın başına gelebilcek en kötü durum.
çekilemiyen bir insan oldugunuzda veya çok yakışıklı oldugunuz çıkacak önde gelen dedikodulardandır.
başkanlık sistemiyle yönetilen bi parti oldugunu düşünüyorum ve ülkemizin başka bir alternatifi olmadıgı icin milletin başa getirdigi bir partidir,
hatunu cok sevipte ayrılmak... ama onunla birlikte olmaman gerektigini de bildigin halde her alkollu geçen gecenin sonunda onu aramak ve her aradıgında da sana cevap verip seni kahretmesi,cevap vermese belkide daha iyi olurdu... ayıldıktan sonrada dostuna 'ulan yine gece onu aradım bir daha bu wiskiyi içmicem.' demek... pişmanlık.
Leon Davidoviç Bronştayn adıyla Yanovka;da küçük toprak sahibi bir Yahudi ailesinin çocuğu olarak doğdu. Troçki adını 1902 yılından sonra kullanmaya başlamıştır.
1917 Rus devrimi'nin önde gelen isimlerindendir. Sovyetler Birliği'nin kurulmasında,Kızılordu`nun kurucusu olarak kabul edilir. Lenin'in ardından Sovyetlerin ikinci adamı oldu. Lenin'in ölümünden sonra Stalin ile giriştiği iktidar mücadelesini kaybetti ve ülkeyi terk etmek zorunda kaldı.9 Ocak 1937'de Meksika'ya sığındı ve 1940 yılında bir ispayol ajanı tarafından öldürüldü.
1917 Rus devrimi'nin önde gelen isimlerindendir. Sovyetler Birliği'nin kurulmasında,Kızılordu`nun kurucusu olarak kabul edilir. Lenin'in ardından Sovyetlerin ikinci adamı oldu. Lenin'in ölümünden sonra Stalin ile giriştiği iktidar mücadelesini kaybetti ve ülkeyi terk etmek zorunda kaldı.9 Ocak 1937'de Meksika'ya sığındı ve 1940 yılında bir ispayol ajanı tarafından öldürüldü.
lazcada adam ol zall adam anlamına geliyor.
(bkz: bunu diyen bunu da der)
(bkz: zall kürt mü sorunsalı)
bunu da der: zall çerkez mi sorunsalı ve bu böyle devam ederken moderasyon nerde?
(bkz: zall kürt mü sorunsalı)
bunu da der: zall çerkez mi sorunsalı ve bu böyle devam ederken moderasyon nerde?
GERçEK AŞKıN SÖZLERE Dökülmemesi, ACı DOLU KALBE GiDEN EN KıSA YOLDUR, sözünü iletmek istediğim yazar kişisi.
yalakalıkta sınır tanımayan yazarın söylemidir; (bkz: ben)
hatırlıyorum, bir gün bir sözlükteyim. moderatör olmak için yalvarıyorum öyle böyle değil ama, bildiğin yalvarıyorum, ve ağzımdan işte bu gerçek kelimeler teker teker dökülüyor, tüm yalakalara gelsin... kendimden utandım işte hem de çok, ciddi bak.
hatırlıyorum, bir gün bir sözlükteyim. moderatör olmak için yalvarıyorum öyle böyle değil ama, bildiğin yalvarıyorum, ve ağzımdan işte bu gerçek kelimeler teker teker dökülüyor, tüm yalakalara gelsin... kendimden utandım işte hem de çok, ciddi bak.
ne örtüyor onu bir tartışmak lazım; başka bir şeyde olabilir...
bubu yapan ancak (bkz: maldanadamdır)
olmaması gereken durumdur, ben bunları çözdüm kardeşim bunlar kıskanç.
bunu söyleyen kesinlikle sizinle dalga geçmek için söyler, gördüm lan ben bunu! ama bazı zarif insanlar gerçekten saygı duyduğu için söyler ben bunu da gördüm, özellikle naif bir bayan.
saygısızlığın artmasıdır.
burda veya başka bir yerde saygı mı var, bir sorgula hele, sorgula! herkesin tek derdi para! tabii ki de para olacak dostum, ne sandıydın!? kimsenin kimseye saygısı kalmamış, eşitlik mi al sana eşitlik: defol lan!
birilerini adam sanırsınız; ne adamı be, neyin adamı, hangi adamdan bahsediyorsunuz?!!
burda veya başka bir yerde saygı mı var, bir sorgula hele, sorgula! herkesin tek derdi para! tabii ki de para olacak dostum, ne sandıydın!? kimsenin kimseye saygısı kalmamış, eşitlik mi al sana eşitlik: defol lan!
birilerini adam sanırsınız; ne adamı be, neyin adamı, hangi adamdan bahsediyorsunuz?!!