bugün
F
femnda12 yıl önce
memurun standarta göre zengin oluşu ve ağlaması
akla zarar bir tutumdur. en aşağı 2 binlira alan (oda en aşağı) biri habire ağlıyor altında araba evi güzel çocuklarını okutmuş ama hala ağlıyor. lan bide bunlar çalışsa gam yemeyecem. sen eşşek gibi çalışıyorsun ayda mesaiyle 1000 lira eline geçerse… devamını gör
F
femnda12 yıl önce
amerika
dünya barışını tehdit eden,ama dünya barışını korumaya yönelik hareket ettiğini idda eden bir ülkenin birleşik devletler olarak varolduğu kıta.
F
femnda12 yıl önce
bir kadının vajinasını tartışmak
tartışacak hiçbir şeyi kalmamış gençlerin yeni konusudur. oturur birinin vajinası üzerine özel çıkarımlar yapar. bende bu am etli, dolgun bir am bu nedenle çamaşır seçimi diye devam eder..
F
femnda12 yıl önce
insan simalarını arabaların ön kısmına benzetmek
arabaların ön kısmını insan suratına benzetmek şeklinde daha doğru olabilir. ben de yapardım bunu. peugeotlar kızgın surat gibiydi.
F
femnda12 yıl önce
arabaların ön kısmını insan suratına benzetmek şeklinde daha doğru olabilir. ben de yapardım bunu. peugeotlar kızgın surat gibiydi.
F
femnda12 yıl önce
F
femnda12 yıl önce
afp
`türkiye ` merkezleri `ankara` da bulunan, `istanbul`'da da bir şubeleri bulunan uluslararası haber ajansıdır.
F
femnda12 yıl önce
afp
`türkiye ` merkezleri `ankara` da bulunan, `istanbul`'da da bir şubeleri bulunan uluslararası haber ajansıdır.
© copyright 2005 - 2026