bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- ben geldim laleler3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- oğlum o senin yengen yengen2
- dinozor döner2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- para5
- dünyanın tersine dönmesi5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- hangi manifest kızısın4
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tavuk sevmemek5
- yorgun mermi19
- cansever4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- gıyasettin nerede sorusu3
- 9 ağustos 20262
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- fairuz3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- galatasaray10
- sözlüğün içinden geçmek2
- etek giyen erkek10
- bikbik hanfendi3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sürekli dizi6
- muşlettin amca4
- güzel kadın3
- 20192
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- laptop4
- durmaması gereken yerde duran insan2
- dünya3
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- milli piyade tüfeği2
- futbol6
- anın fotoğrafı14
entry'ler (77)
oğan ve ince bu fedakarlığınızı türk milleti asla ve asla unutmayacaktır.
onlara destek veren değerli kardeşlerim mevcut durumdan kurtulmanın yolu nettir.
başkanlık sistemiyle geldiğimiz durum hepinizin malumudur. bu sistemden dolayı bir çok siyasi hamlenin karşılık bulamadığını görüyoruz.
hep beraber şu süreçten kurtulmak elzemdir.
onlara destek veren değerli kardeşlerim mevcut durumdan kurtulmanın yolu nettir.
başkanlık sistemiyle geldiğimiz durum hepinizin malumudur. bu sistemden dolayı bir çok siyasi hamlenin karşılık bulamadığını görüyoruz.
hep beraber şu süreçten kurtulmak elzemdir.
el elsiveikiki hurraaa.
kayaların oğlunun sinan oğan olduğunu düşünüyorum.
bu seçimin kader seçimi olduğunu düşünüyorum. bu seçimde millet ittifakına oy vereceğim. bu işin şakası yok. ama normal bir seçim olsaydı inceye seve seve oy verirdim. ben gergin çabuk sinirlenen adamları samimi buluyorum.
hep değil ama dinsiz olan da çok.
adapazarı, sakarya diyorum.
oysa ki tanburi genç bir tatlı huzuuuur almak istemiştir amına koyim.
bir yerini de yırtsa chp ilçe başkan yardımcısı olamayacak ergenler gelmiş burada türkiye'nin ana muhalefet parti ilderine lider değil diyecek. yok öyle dava.
siyaseten nerde olursanız olun bu adama güvenmeyin. partisinde başkan olmadığı sürece içerden konuşup partisini yıpratan her zaman suçludur. ha genel başkanlığa aday olursun zaten seçilirsen seçilirsin. yoksa ya sessizce kalırsın yerinde ya da istifa edersin. bu ülkede her chp içinde chp'ye kafa tutan kendini ecevit sanıyor. yok oğlum öyle bir dünya.
daha geçtiğimiz pazar başıma geldi. sahilde oturduk konuştuk. birer bomonti içtik. sonra ben yavaş yavaş buna yürürken söyledi. dünya başıma yıkıldı sözlük. aslında hata benim. kadıköylü, saçlarının mavi ve vegan olmsından anlamalıydım.
evlilik başlı başına mantıksız olduğu için nerden bakarsan bak yanlış bir olgudur mantık evliliği.
ıssız acun kaldu mu?
koçak moma yiyen kedi cinsidir.
sayesinde türk solu dediğimiz olgunun ne kadar sığ, ne kadar bayağı ve maalesef ne kadar cahil olduğunu öğrendiğimiz merhume. tüm dünya genelinde pandemi ilan edilmiş, herkes diken üstündeyken, insanların ana,babalarının cenazesini bile kimseye temas etmeden sessiz bir tören ile defin ettiği bir dönemde açık tabut merasimi düzenleyerek ve bu tabutun etrafında sosyal mesafeyi sıfıra indirip sloganlar atarak halaylar çekmek hangi akla hangi mantığa sığar hangi görüş tarafından kabul görülür anlamak mümkün değil.
O ortamda mahmut tuncer bile halay çekmezdi.
O ortamda mahmut tuncer bile halay çekmezdi.
gezentilerdir.net
nedenini sormuyorum kimi dövüyoruz.
ha olaya direk o açıdan bakıyoruz yani.
5 dk önce yine mi sallandı bana mı öyle geldi.
en son buna benzer bir cümle kuran kadının sonunun pek de iyi olmadığını hatırlıyorum.tabi tarih derslerinden aklımda kaldığı kadarıyla.
siyah duman atmadıysa sorun yok. eğer ki siyah duman attıysan yağ yakıyosundur kardeş. motoru eline alırsın dikkat et.