bugün
F
falcao11 yıl önce
sözlük kızlarının memeleri
elimiz şeyimiz de katılım bekliyoruz. ~shw~ bir an inci sözlükte sandım kendimi.
F
falcao11 yıl önce
dizi tarihinin en iyi çiftleri
charlie kelly-frank reynolds.
F
falcao11 yıl önce
vücut geliştirmede en pis haraket
(bkz:peck deck) ne iğrençsin amk sen.
F
falcao11 yıl önce
vücut geliştirmede en pis haraket
(bkz:peck deck) ne iğrençsin amk sen.
F
falcao11 yıl önce
yazarların yastık kılıflarının renkleri
yeşildir.
F
falcao11 yıl önce
googlede mentalplex sonucunu aratmak
mentalplex yazıp en üst sıradaki siteye girince googlenin 2000 yılındaki arama motoru karşınıza gelecektir. Direkt erişim: http://www.google.com/mentalplex/ (img:#721618)
F
falcao11 yıl önce
googlede 241543903 sayısını aratmak
kafasını buzdolabına daha çok buzluğa koyanları göreceğiniz bir arama sonucudur. Gariptir. (img:#721602)
F
falcao11 yıl önce
beyaz show
gülben ergen ve avrupa yakasının kubilay'ının beyaz şova konuk olduğu bir gecede,beyaz gülben'e büyük bir jest yaptı gülben'in kocası programa geldi.dört tane yaşlı sevimli amcalar da la soledad adlı parçayı çaldılar ve süper yorumladılar ama n'oldu … devamını gör
F
falcao11 yıl önce
ünlü biriyle ilişki yaşamış sözlük yazarları
bunlardan biri de benim. yıllar yıllar önce, kadıköy haldun taner sahnesi'nin girişindeki arbedede, çok ünlü bir türkücü abimiz ile iç çamaşırlarımızı çıkarmadan, sürtünme yoluyla gerçekleştirmiştik. şu hayatta berber dayamasından daha kötü bir şey d… devamını gör
F
falcao11 yıl önce
yazarlarin kalıcı hastalıkları
Belirttigim gibi miyop astigmat sinuzit.
F
falcao11 yıl önce
uzay dan gelen ilk türk ün yapacağı ilk açıklama
'bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş.' olabilir.
F
falcao11 yıl önce
mars a tabut şoku
nasa’da çalışan bilim insanları curiosity yoluyla mars yüzeyini araştırmaya devam ederken, bazıları da uzay aracının gönderdiği fotoğraflarda hayata dair işaretler aramayı sürdürüyor. bugüne dek antik bir göl yatağından top şeklindeki kayalara dek pe… devamını gör
F
falcao11 yıl önce
hepinizin yeni yılı kutlu olsun videoları
Çeşitli yeni yılı kutlama videolarıdır. (vid:#130276) (vid:#130274) (vid:#130275)
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
F
falcao11 yıl önce
yaran facebook yorumları
F
falcao11 yıl önce
sıkışık metrobüsü winrar la açmak
Akıllara otobüs.rar esprisini getirdi. (img:#711381)
F
falcao11 yıl önce
türk eğitim sistemi
14 haziran 1973 de kabul edilen 1739 sayılı milli eğitim temel kanununa dayanan sistemdir. ezberci eğitim sistemi olduğu konusunda sıkça eleştiri almaktadır. eleştireleriyi de haketmektedir. devlet okulları yetersiz olduğu için çocuklarını dersaneler… devamını gör
F
falcao11 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
F
falcao11 yıl önce
yazarların mp3 player önerileri
Piranha güzeldir. (img:#704478)
F
falcao11 yıl önce
polisten saklanamamak
polise karşı saklanmayı beceremeyenlerin eylemidir. (img:#704236)
© copyright 2005 - 2026