bugün
- cayır cayır yanan kız10
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- asidik bir cehennem3
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- dul kalmak3
- park sorunu6
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler4
- satranç haram yasaklansın16
- onlyfans4
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gir içime hünharca12
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- timsah2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- müzik haramdır5
- faik öztrak5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- true yazar mı sorunsalı5
- dinlemeyi bilmek5
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- kongo2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- uludağ sözlük online sayısı5
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- kavala2
- gocu43
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- en sevilen meyveler8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- kızının düğününde oynayan baba8
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- bu devirde fes giymek5
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- recep tayyip erdoğan8
- togg'a lpg taktırmak11
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- türkiye17
- kürt kültürü3
entry'ler (178)
türkiyenin matematik konumundan.
gelirken ekmek al.
congratulations'tır zannımca. iki ders saati polemiğini yaptık.
kesinlikle ''rüya gibi''.
çiçeğime de çok yakışıyor.
bir de yanlışlıkla ısıttığın yerden diğer tarafına dönmek vardır ki uykudan uyandırır bi önceki pozisyonu aratır yatağın içinde, bulamamak hüzün verir.
ay kivi dediniz ağzımın içi bi tuhaf oldu. çok gereksiz bir meyve, karpuz falan yiyin.
mfö - güllerin içinden.
ya bi insan nasıl bir açlık yaşamıştır ki gaza gelip o kabuğu kırıp içindekini yemeyi düşünmüştür. hadi bu mal yaptı bir hata etrafındakiler hiç mi demedi ya sen napıyon kendine gel. onlar nasıl sever öyle bir şeyi, aklım almıyor.
haftaya ygs nin elimde patlayacağı gerçeğini bile umursatmayan durum.
sana hala kızgınım allahın cezası.
sana hala kızgınım.
stres yaptıkça deli eden acıdır, ufaktan kendini hissettiriyor şimdi ölürsem helvam fıstıklı olsun. tşk.
çok yakında ziyaret ederim.
19 yaşımdayım hala yaşamak istediğimdir. küçükken arada bir bir kaç saatliğine bir akraba gezmesine falan giderdik. ya da bir düğün olur. bir gecelik orada kalınacaktır. nasıl mutlu eder. geceleri bir başka güzeldir. hele mevsim yazsa damda yatılır. hava tertemiz yıldızlar apaçık. hiç bir apartman gölgesi yok. hepsinden öte kafan esince çık yürüyebildiğin kadar yürü karışan olmaz laf söyleyen olmaz. domatesleri çilekleri dolapta değil bahçededir hep. bastığın her yer topraktır. köy kokusu bile güzel be. ağır değildir şehrin merkezindeki gibi. vızır vızır araba geçmiyor. insanları da daha samimi. köydekileri tanıyor olmana gerek yok bi kere önüne gelen herkes annen baban ablan abin kardeşin gibi.
çoğunlukla sevdiğimdir. evde bana sataşan olmuyor herkes misafirle ilgileniyor.
yüzde üç beş falan. içimden bir ses her şeyin elimden gideceğini söylüyor. sınavı geçtim, o da gidecekmiş gibi.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
işin kötü tarafı bir kaç gündür huzursuz ediyor beni bu düşünce sözlükçüm. ya sıkıldıysa. ya giderse.
gerçekten seviyorum. bir bileşik ne kadar safsa o kadar seviyorum. fiziksel yollarla ayrılamayacak kadar seviyorum. sen zeki adamsın böyle daha iyi anlarsın belki.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
saprofitler bedenimi çürütüp nitrifikasyonla azot dengesini korurken falan da seveceğim. belki bir gün toprak olacağım. sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceğim. oradan özüne ulaşacağım. çiçeğin özüne bir arı konacak belki.
o arı yine sen ol.
sen söylemiştin bana bunu. biliyorum çok akıllı değilim, sen de biliyorsun bunu, bunun da farkındayım. ama ağzından çıkan her harfi nakış nakış işliyorum kalbime be adam. o kadar seviyorum seni.
beynimi sümük kıvamına getirendir. makineyi kapattıktan sonra bir süre dengemi sağlayamıyorum.
içimde bir huzursuzluk var sözlük. böyle olduğunda altından illa ki bir şeyler çıkar. tek istediğim bu sefer kandırılmıyor olmak.