bugün

entry'ler (30)

kızların da mastürbasyon yapıyor olması

paradox.

bir telefonun bir kızdan daha değerli olması

telefonu taksitle alma devri kapandığından beri doğru olabilir.

ben müslüman değilim

(bkz: çok güzelmiş hiçbir şey anlamadım)

kuranda her şey yazıyor

tecavüzün, rüşvetin, karaborsanın ve benzer bir çok önemli suçun günah olduğunu bir kitaptan okuması gereken insanlar olduğunu bize göstermiştir.

cep telefonu kullanmamak

bu zamanda bencilliktir. hadi sen kimseyi aramıyorsun da millet sana nasıl ulaşacak?

kadınsız erkek

(bkz: kızımsızım)

sözlük yazarlarının en son izlediği filmler

(bkz: yozgat blues)

deadpool

bak buraya yazıyorum gelmiş geçmiş en iyi filmlerden birisi olacak.

deadpool

bu filmi kötü yapmalarına imkan yok o mükemmel oyundan sonra. oyunu filme çevirseler yine efsane olur.

gravity

7 oscar aslmıştır. bu filmin 7 oscar aldığı kurul batsın lan.

türkiye ekonomisinde ne oluyor bilin istedim

(bkz: durumumuz yoktu okumadım kardeş)

bişey sorunca hea diyen kız

soruyu sorandan pek hoşlanmıyor olabilir.

coen kardeşler sinemasındaki tarantino etkisi

tarantino pulp fiction çekene kadar coen brothers miller's crossing ve barton fink çekmişti zaten. karşılıklı etkileşim vardır tabi ki ama genel olarak tarantino sinemasıyla coen brothers çok farklı.

spierig kardeşler

çektikleri filmlerle (bkz: undead) (bkz: daybreaker) (bkz: predestination) gittikçe daha iyi işler yapan kardeşler. bu ivmeyi koruyabilecekler mi bakalım.

coen kardeşler vs nolan kardeşler

nolan kardeşleri coen brothers ile karşılaştırmak için daha çooook vakit geçmesi gerekiyor.

dougray scott

neredeyse volverine olacakken son anda olmayıp burada 2 entry ile kalmış oyuncu. sayesinde hugh jackman'ı tanımış olduk.

daniel kish

görememesine rağmen çıkardığı seslerin yansımalarıyla trafikte bisiklet kullanabilen, değişik araçları ayırt edip tasvir edebilen, 300 metre uzaktan binaları fark edebilen kişi. gerçek daredevil.

açlık oyunlarını aç karnına izlemek

nymphomaniac izlerken kendini yatağa bağlamak gibidir.

imogen poots

çok güzel lan bu. bir çok filmde oynamasına rağmen henüz asıl çıkışını yapmamış oyuncudur. heyecanla bekliyoruz.

kendinizi tek kelime ile anlatınız

ben aslında yoğum.
© copyright 2005 - 2026