bugün

entry'ler (24)

suriyeliler yüzünden ev kiralarının artması

En kötü semtlerde bile kiraların 2 katına çıkmasına neden olan durumdur.

soyunan insanın asıl amacı

terlemeyi önlemektir.

ceza avukati

Ceza avukatı, ceza hukukundan doğan uyuşmazlıklara bakan ve ceza hukuku alanında uzmanlaşmış avukat olarak bilinir. Türkiye'de avukatlık sisteminde aslında branşlaşma yoktur ancak kimi avukatlar kendini ceza hukuku alanında geliştirmek isteyebilir ve bu alanda tecrübe sahibi olurlar. http://www.mihcihukuk.com/ceza-avukati.html/

dünyanın en acımasız canlısı

avcı türünün en tehlikeli hayvanı insandır.

kısa saçlı erkek

üniversite hayatım boyunca olduğum kişidir. Rahatlığı paha biçilemez. Yakışana tavsiye ederim. Yakışmayan hapishane kaçkını gibi oluyor.

geçmişe yolculuk mümkün mü

diğer her şeye görece olarak mümkün olan ama kendisine göre hiç bir zaman mümkün olmayacak durumdur.

3 adam izleyen erkek

bildiğimiz tv programı olan 3 adamı izleyen erkekse adamdır ama başka türlü 3 adamı izliyorsa garipsediğim kişidir.

avukat

yaptığım işten dolayı çok haşır neşir olduğum ve hukuki danışmanlık aldığım meslektir. Bu zaman kadar çokça değiştirdiğim avukatların içinde beni en çok memnun eden avukat : Mustafa Mıhcı

sevgililer günü

belki 10 yıldır ilk kez bu yıl yalnız geçirdiğim gündür.

bankamatikteki 000 tuşu

böyle giderse yakın zaman içinde kullanacağım tuştur.

30 yaşında olmak

sanki çok büyük gibi olmak. Küçükken şuan ki yaşıma bakarak çok büyük abiler hatta amcalar diyordum ama şuan hala 18 imde hissediyorum. 30'a gelince de sanırsam öyle olacak. insan yaşlandığını bir türlü kabullenemiyor.

jumanji

çocukluğumuzun efsane filmlerindendir. içimden bir kez daha izlemek geldi. Sonraları çizgi filmi de yapılmıştı.

maraş otu

soğutucu spreyin yerine geçemeyecek olan maddedir.

5 kişilik ailede 4 dilim pasta olunca

bir pasta daha alınır sorun çözülür.

kaslı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek

kastan başka bir yerini geliştirememiş erkektir.

ak partiye oy veren kızın asıl amacı

amacının bile farkına varamayan kızımızdır.

kadının en seksi yeri

poposudur tabi ki.

kız arkadaşı yazın sanayide çalıştırmak

burnu sürtülüp aklı başına gelecek ve çok para harcamayacak kız arkadaş yetiştirme sanatıdır.

exmachina

gördüğümde mutlu olduğum, ilk günümde girilmiş hoş bir başlıktır.

mark görmüş efsane nesil

muhteşem 90 nesli ve öncesi nesildir. Zaten sonraki nesil zannediyorum çernobilden etkilendi. Bir sorunlu çıktı.
© copyright 2005 - 2026