bugün

entry'ler (20)

dünyanın en anlamlı üçlüsü

anakart - ram - işlemci.

yengeç burcu kadını

Fazla duygusal , cok ilgi isteyen , gercekten hisleri cok kuvvetli .

bir kadın için en ideal burç erkeği

Aslan burcudur , yalansiz dogrucu , kararli kisilik.

mavi saç erkeğe yakışır mı sorunsalı

ee erkek saçları mavi yaparsa bunca kızın 'esmer candır ' lafı çöpe mi atılacak , hayır olamaz öyle bir şey . mavi saç mı olurmuş.

hayatta mutluluk veren küçük şeyler

müşterinin yaptığın iş ile ilgili sana övgü dolu gelecekle ilgili güzel temenniler + ne alakası olduğunu bilmiyorum ama işten sonra dış görünüşüme yapılan yorumlar .

aşık olmanın belirtlileri

Migdenin gereksiz ve sebepsiz yere bulanmasi , ogrunme hissi , aptal aptal gulumseler , bu cok farkli abi ya dusuncesine kapilmak.

ali ağaoğlu sözlükte yazar olsa alacağı nick

Adam siken ile yepyeni evlere ulasmaniz mumkun , yeter ki insanlar mutlu olsun 1 + 1 evin fiyati 550 bin tl .

gece yarısı dinlenen müzikler

Haktan _ Vazgectim . Dinle konustugun kiza ister istemez asik ol , şarkıların bu kadar etkili olmasını anlamıyorum.

hayata gülümse

Ki o da sana gülümsesin ( polyanna olun biraz ) . ya da gülerse ekime , gülmezse (bkz: sikime kadar) da diye bilirsiniz.

erkeklerden kızlara tavsiyeler

Masum her zaman ondedir , kasarliktan uzak sevimli kiz olmaya calisin , ne kadar söylesem de siz kaşarlığa devam edeceksiniz onu da biliyorum.

evim sensin

Aglamak mi istiyorsun ? Aşkın varligina hala inaniyormusun ? Kesinlikle gidiyosun o zaman bu filme , ağlamaya ne kadar ihtiyacım varmış belli değil.

erkeklerin sevmediği kız tipi

giyinmesini oturmasını kalkmasını bilmeyen , kaşar olduğu 1 km den anlaşılabilen kızlar , sokakta sakız çiğneyen kız .

kızların sevmediği erkek tipi

kız gibi dedikodu yapıp ben senin en iyi arkadaşınım ayaklarında ki erkek tipi , düşündükçe midem bulanıyor.

memur

gün içersinde yaptığı iş tamamen refleks haline gelmiş kimse , sorulan sorulara cevap verme tenezzülünde bulunmayan üzücü kişi.

maaşı asgari ücretten gösteren işveren

küfür edecegim ancak henüz yazar olamadıgımdan sineye çekiyorum ( yazar olduğumda edeceğim küfürlerimi ) sizi gidi cimri patronlar.

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

nse snin işin var gliba .s tmam müsait olunca yazarsın

adidas eşofmanın altına topuklu ayakkabı giyen kız

sperm fazlalığıdır başka bir anlamı yok bunun .

üşüdüm diyen kıza ceketini veren erkek

üşüdüm diyen kıza 'eve gidelim o zaman ' demek daha mantıklı gerek yok böyle yalandan hareketlere....

baba dayağı yemeyen çocuk

dayağa tamamiyle karşı çıkan bir aile nin çocuğu olarak 'ben'.

hiç çocuk görmemiş gibi çocuk seven sırnaşık hatun

taktiği çözdüm benden daha küçüğü de var deyince susuyorlar , sonunda da küfür ediliyor ama sağlık olsun o hatuna bu tepki yakışır.
© copyright 2005 - 2026