bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- radikal karar almak5
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- tantuni4
- yağmurcu neden akpli12
- beni özleyenler elime mum diksin19
- tost3
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- sözlüğün çok durgun olması2
- zeytinyağlı tabağı2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması4
- şükürcülük5
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- call of duty black ops3
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- pazartesi diyete başlamak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- ioçk'nın mutfağı2
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- komşuya kahveye gitmek8
- ispanya6
- seda akman2
- erdal beşikçioğlu16
- g3 ile intihar etmek3
- öğrencilik halleri3
- çok sıcak olması4
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- yeni gelin instagramı2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- manifest5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- hamama gitmek4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- parmak kılları4
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- donald trump2
- aykolik bey birader2
- en tehlikeli insan tipleri6
- mürted öldürmek2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- çay içen kız13
- aslan gibi adam3
entry'ler (22)
3 aydır uğraştığım spor dalı. Eğlenceli ve çok yorucudur. Hatta o kadar yorucudur ki bir zaman sonra bırakmayı bile düşünürsünüz. Devam ederseniz kısa zamanda hem fiziksel hem psikolojik gelişmeyi fark edersiniz.
Babamın her gün yaptığı işlev. Bana da araba sürmeyi öğretirken bu kuralı unutmaz inşallah...
devletin stadı dediğiniz stadı bedava kullanmadığımızı söyleyeyim öncelikle merak etmeyin parasını verip kullanıyoruz stadı ve statla ilgili kararlarıda bizim verdiğimiz gerçeği var tabi...
son zamanlarda okumaya niyeti olmayanların adam olmak cevabını verdiği sorudur.
saçma bi başlıktır iktidar amaçlı olduğunu sanar bazıları aslında bu bi terörü bitirme operasyonudur. Bazıları niye bu zaman yapıyolar peki diye sorar cevabı çok basit hdp'nin barajı aşması tabiki böylelikle kimine göre az kimine göre çok siyasi güç elde etmiş oldular bu güç onlara dağdan geliyordu akp ise sorunu kökünden bitmesi için operasyonlara başladı...
Babamın fazlasıyla yaptığı eylemdir. Ona da dedemden geçtiğine adım kadar eminim...
yazar olmak için rahat yazmaktan mahrum kalmak...
Belli yeni atesit olmuş yaşı 14-18 arası değişen ergen sorsan 25 yaşında 5-10 yıl sonra cuma da görürüz kendisini.
Tabiki Azerbaycan hem asla yabancılik çekmem hem de kardes ülkeyiz.
Kardes galatasarayliyim ama Arsenal Dortmund yenmis olanlar.
Ne yalan söyliyim dövmedi arada 2 3 tokat falan var işte o unutmustur ama ben hatırlıyorum büyüyünce öcümü almayi düşündüğüm zamanlar bile oldu.
Sana verebilecek baklavam yok ama şekerpareme kurban ol ders susarım.
1.bölümü güzeldi ama sonradan işler saçma olmaya başladı şimdi izliyomuyum ? Tabi ki HAYIR.
Sende istermisin sorusuna "yok kanka benim tarzım değil"denmesi.
Şimdi öğrendiğim taktiktir hemen denemeye baslicam.
Onlar her türlü zoru başarmış kahramanlardır. Ani frenlerde hareket etmeme modları en başarılı yetenekleridir.
Son 1-2 yıldır küçücük çocukların videolar çekip paylaşması eminim herkesi benim kadar üzüyor.
Genelde yaş 7-12 döneminde olur diğer yaşlarda değil komşu kızı annen baban bile öpmemeye başlar ve yüzün mayın tarlası olur.
Ülkenin menfaatinden çok kin tutmuş bireysel duygularıyla hareket etmiş demektir.
Benimde yaşım 16 kardeşim öncelikle bunu belirteyim ve söyle bi durum var babanın ortağının işi diyorsun ama herkez böyle bi şans a sahibi değil bunu dusunmemissin sanırım ki babası olmayanları saymıyorum bile...