bugün
E
enkidu19862 yıl önce
sözlük kızlarının ayakkabıları
babam sagolsun. (img:#1735991)
E
enkidu19863 yıl önce
chatgpt
şu kadarını söyleyeyim, google ı bitirebilir arkadaşlar. bir yapay zeka yazılımı, senaryo yazıyor, kod yazıyor, yatırım tavsiyesi veriyor. hani turist ömer filminde computer e soru soruyordu ya baş kahraman. hah onun gibi birşey. https://chat.opena… devamını gör
E
enkidu19863 yıl önce
chatgpt
şu kadarını söyleyeyim, google ı bitirebilir arkadaşlar. bir yapay zeka yazılımı, senaryo yazıyor, kod yazıyor, yatırım tavsiyesi veriyor. hani turist ömer filminde computer e soru soruyordu ya baş kahraman. hah onun gibi birşey. https://chat.opena… devamını gör
E
enkidu19863 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
E
enkidu19863 yıl önce
yemek yapmanın en zor kısmı
bazen de çocukların neyi sevip neyi sevmediğini, herkesin sevdiği yemeğin hangisi olduğunu filan düşünmektir.
E
enkidu19863 yıl önce
uludağ sözlük pazar gecesi erotik hikaye kuşağı
Her pazar gecesi anlatılan Erotik hikayelerdir. Ayakları kalorifere dayayıp okuması güzel oluyor.
E
enkidu19863 yıl önce
oturmasını kalkmasını bilen hanım hanımcık kız
bana göre net evlenilecek kızdır. bulursam anında basacam hökümet nigahını.
E
enkidu19863 yıl önce
yazarların en son aldığı iltifat
Çok komiksin.
E
enkidu19864 yıl önce
izmir
türkiye'nin üçüncü büyük şehri... yalnız en güzeli ve en medenisidir. daha da önemlisi memleketimdir.
E
enkidu19864 yıl önce
ghost in the shell sac 2045
Allah belanı versin netflix gözlerim kör olsaydı da şu sıçtığın boku görmeseydim. Yapacağınız işi sikeyim ulan azıcık da mı şu ilk filme biraz saygı duyalım öykünelim demediniz. TRT'nin yaptığı keloğlan çizgi filminden ne farkı var şunun. Biri taa 19… devamını gör
E
enkidu19864 yıl önce
ghost in the shell sac 2045
Allah belanı versin netflix gözlerim kör olsaydı da şu sıçtığın boku görmeseydim. Yapacağınız işi sikeyim ulan azıcık da mı şu ilk filme biraz saygı duyalım öykünelim demediniz. TRT'nin yaptığı keloğlan çizgi filminden ne farkı var şunun. Biri taa 19… devamını gör
E
enkidu19865 yıl önce
galerinizde bulunan en saçma fotoğraf
(img:#1428492) (img:#1428493) Sadece iki tanesi bunlar bunun gibi niceleri bulunuyor...
E
enkidu19865 yıl önce
detoks suyu
vücudu toksinlerden arındırmak anlamında kullanılan terim.  genelde mevsim geçişlerinde yapılan çiğ sebze, meyve, meyve suyu ve musliden oluşan vücutta biriken toksinleri arındırmak için yapılan yaklaşık 10 günlük beslenmedir. detoks sırasında kahv… devamını gör
E
enkidu19865 yıl önce
twitter daki beyin yakan ifşa floodu
öncelikle ablamıza geçmiş olsun dileyelim. hem şiddet gördüğü için hem de anksiyete atakları geçirdiği için. lâkin ifşa hakikaten beyin yakan cinsten. ablamız sevgilisine açık ilişki teklifinde bulunuyor ama sevgilisi bir şekilde bu açık ilişkiyi… devamını gör
E
enkidu19865 yıl önce
çekimi sana ait bir görsel bırak
(img:#2142057)
E
enkidu19865 yıl önce
günün gif i
ben böyle ailenin, kültürün, soyun, geçmişin, buna gülenin amk.
E
enkidu19865 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
enkidu19865 yıl önce
ümitcan uygun
Aşağı eğlenceliymiş. Ben kesin denk gelirdim bu kekoya.
E
enkidu19865 yıl önce
ümitcan uygun
E
enkidu19865 yıl önce
ümitcan uygun
E
enkidu19865 yıl önce
ümitcan uygun
E
enkidu19865 yıl önce
düğün fotoğrafı pozlarından insan manzaraları
`erman çağlar`'ın 6 ağustos tarihli `uykusuz`'da bahsettiği konu. --`spoiler`-- edit: erman çağlar'ın bahsettiği konu başlıkları; 1)'baloncuk neşe demektir' kompozisonu: ortamda baloncuk üfleyen bir fotoğrafçı ve buna sevinen çiftten bahsedi… devamını gör
E
enkidu19865 yıl önce
bdsm
Bir `fantazi `dünyası felsefesidir aslında. Beynin karanlık , dokunulmamıs noktalarında gezintidir. 20. yuzyılda o karanlık noktaları yaşamak 16. yuzyılda yaşamaktan elbette kat kat zordur. Bu nedenle 20. yuzyilda bir fantazi ve oyun seklinde yasana… devamını gör
E
enkidu19865 yıl önce
şöyle siktim böyle soktum
nerden biliyorsun.
© copyright 2005 - 2026