bugün

entry'ler (5)

staking

Faiz anlamına gelir. Nasıl ki TL'yi bankaya faiz ile koyduğunda paran artar, USDT için de aynı şey geçerli. Mesela Binance ya da VestUp'a usdt'lerini koydun %10 faiz ile, paranı çekeceğin zaman miktarın artar ve para kazanırsın. Dolar'a bankalar çok az verdiği için dolar biriktirenler için en mantıklı yöntem bu diye düşünüyorum

birikim hesabı

Günlük faiz kazanabileceğiniz hesaplardır. Günümüzde TL biriktirmenin ne kadar mantıklığı olduğu sorgulanırsa bunu ya USD ya da USDT ile yapmak en mantıklı olanıdır. USD için bankalar %1 gibi çok komik faiz oranları sunuyor USDT Staking için bir çok platform mevcut. Uzun vadeli birikim ve yatırım için en mantıklısı bu duruyor

tasarruf

Günümüzün en önemli konusu olabilir. Ay sonunu getirebilmek bir sorun iken birikim yapmayı başarabilmek ayrı bir meziyettir. Yapabilenler için Altın güvenli liman iken, tether ise çok daha güzel imkanlar sunabiliyor. Dolar biriktirme kafasında olanlar yıllık güzel faiz imkanları sunan bir çok platform var.

Hem enflasyon karşısında erimemiş oluyorsun, hem de doların artışı ile birlikte yüksek faiz getirisi ile daha fazla kazanabiliyorsun. USDT staking, USDT wallet, USDT yıllık faiz şeklinde aratırsanız bir çok platform göreceksiniz.

birikim yapmanın en kolay yolu

Abi ya risk alacaksın margin işlemlere gireceksin x20 x50, şansın yaver giderse 3'e 5'e katlarsın paranı, ya da düzenli olarak biriktireceksin. Başka yolu yok. Bana sorarsanız bi kısmı ile riskli, bi kısmı ile de düzenli birikim yapılmalı. Düzenli birikimde ya altın ya da USDT en mantıklısı görünüyor. USDT'leri faiz'de değerlendir, boğa sezonu başlarken de gir altcoinlere. USDT faizi için google ya da store'lara yazın, karşınıza çıkanları inceleyin.

vestup

USDT'lerinizi yıllık %10 gibi şahane bir oran ile biriktirebileceğiniz bir platform. Her ay düzenli olarak bir miktar USDT alıyorum ve bu güzel faiz oranı ile biriktiriyorum. Zamanı gelince satar, arabamı alırım.

© copyright 2005 - 2026