bugün
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer8
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil39
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- evli erkek8
- anın görüntüsü12
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek10
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- arda güler9
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (16)
alıcılarını açmış bekleyen kızdır. bir başka deyişle kuyruk sallayan kızdır.
yiğit adam. biz onu dürüstlüğü ile tanıdık. biz onu mertliği ile tanıdık.
ALLAH' ın kanun koyucu olduğunu, bu yetkinin ALLAH'a ait olduğunu anlayamamış, özümseyememiş ve yaşantısına ters bulan sözüm ona MÜSLÜMAN! olduğunu idda eden şahısların korktukları bir durumdur. çünkü onların hayatlarını tağut işgal etmiştir. onlar ALLAH' a teslim olmamış ama ben müslümanım diye kendini kandıran şahıslardır. ALLAH' a teslim olmuş bir müslüman şeriat(allahın kanunları)' ı reddetmez. çünkü o hayatını Allah'ın kanunlarına göre düzenlemektedir... Şeriat istemeyenler imanını sorgulamalıdır...
insanın fıtratı gereği davranışlarını, hayatını bir kerede değiştiremez. Allahu teala cahiliyye toplumunu dönüştürmek için islamı göndermiştir. Allah c.c Kuranı Kerimi bir islam toplumu oluşturmak için göndermiştir. bir toplum da bir gecede değiştirilemeyeceği için ayetler peyder pey indirilmiştir. nitekim hz aişenin '' o( hz peygamber) yaşayan bir kurandı'' demesi de bu yüzdendir. Ayetler fiiliyata geçtikçe yeni ayetler inmiş ve bir islam toplumu meydana gelmiştir.
dini vicdana hapsetmeye çalışan kimsedir. laikler dinin hayatlarına hükmetmesini istemezler. hiçbir şeyin karışmasını halbuki islam her yönüyle bireyin hayatına hükmeden dindir. bir insan müslümanım demekle allahın otaritesini kabul ediyorum, beni yöneten allahtır demektedir.
Namı diğer binbir oluklu gelemiç şehri. şirin bir osmanlı köyü. kültürünü korumaya çalışan misafir perver insanların bulunduğu köy.
tarihini cumhuriyetin kuruluşu olarak gören sığ beyinlere zıt olarak çıkmış bir slogan.
ağlayan ve ağlatan adam. hizmetin lideri. kime hizmet ettiği ise...
dini vicdana hapsetmeye çalışan kimseler. laikler dinin hayatlarına hükmetmesini istemezler. halbuki islam her yönüyle bireyin hayatına hükmeden dindir. bir insan müslümanım demekle allahın otaritesini kabul ediyorum, beni yöneten allahtır demektedir.
minareyi kılıfına uydurmaktır. imama kızıp abdest bozanlar ahirette hesap verecektir.
sorgulayan, irdeleyen, inandığı gibi yaşamaya çalışan, şuurlu bir müslümandır.
türkiyede müslüman olmak başörtülü olduğun için özgürlüğünün elinden alınmasıdır.
Allah yolunda şehit olmuş birisidir. kimi zaman imamdır kimi zaman sendika başkanıdır kimi zaman da dışişleri bakanıdır. ama her zaman direnişçi bir dava adamıdır.
hayat bir sınavdır. bu imtihanda kimisi kurandan kopya çekerek yaşar kimisi de bu sınavı boş boş geçirir.
düşüncesi sığ bir adamdır. bu kadar sığ düşünmek insana hayır getirmez.
fıtrat gereği olan kıskançlık her insanda bulunan hasletlerden birisidir. ama dünya üzerinde yaradılış gayesinden uzaklaşmış kimselerde bulunmaktadır.