bugün
- galatasaraylı biriyle arkadaşlık eder misiniz12
- adana kebabın ketçapla harika olması10
- barış alper yılmaz25
- sözlük yazarlarının tatlıları11
- sözlük yazarlarının saatleri15
- hıristiyan ahlakı13
- öldürene ölüm cezası gelsin kampanyası9
- ikiyuzkirksekiz11
- gocu için saat önerileri16
- yazarların en muhteşem özelliği9
- küçük şeylerden mutlu olan kadın13
- hayat kalitesini düşüren şeyler11
- call of duty oynayacağım gelen var mı10
- doların 41 lira olması28
- 24 ağustos 2025 kayserispor galatasaray maçı11
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi8
- köylü isyanları8
- gocu10
- eş cinsellik bulaşıcımıdır9
- atatürk devrimlerinin başarısız olması40
- anın görüntüsü8
- uludağ sözlük e geliş hikayeleri21
- crocs13
- diamond tema10
- dincilerin genel özellikleri26
- türkiye nasıl düzelir sorunsalı23
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle34
- iki erkeğin uzun tokalaşması tehlikelidir11
- ben sizin çıplak bedeninizi görmek zorunda değilim14
- 40 lı yaşlardaki ablanın size ablacım demesi10
- ingiliz valisi olmak isteyen atatürk11
- tekerlekten sonra yapılmış en büyük icat11
- türk değilim türkiyeliyim14
- dua lipa11
- kadınlık nedir bilmeyen ukala sözlük kızı9
- iremga11
- en son ne içtiniz13
- bira kapaklarından bedava çıkan yıllar13
- karınıza karpuz alır mısınız13
- çankırı13
- türkiye'ye artan iranli göçü19
- as macanın aslında kız olması20
- türkiyeli değilim türküm diyenlere verilen kapak10
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu8
- ay yeter daraldım anlıyonuz mu da ral dımmmm8
- adnan menderes neden asıldı sorunsalı15
- kadınların çok para yemesi11
- özgür özel'in cuma namazına gitmesi9
- patates kızartmasının politik görüşü12
- sağ görüşlülerin genelde gergin ve sinirli olması11

entry'ler (16)
alıcılarını açmış bekleyen kızdır. bir başka deyişle kuyruk sallayan kızdır.
yiğit adam. biz onu dürüstlüğü ile tanıdık. biz onu mertliği ile tanıdık.
ALLAH' ın kanun koyucu olduğunu, bu yetkinin ALLAH'a ait olduğunu anlayamamış, özümseyememiş ve yaşantısına ters bulan sözüm ona MÜSLÜMAN! olduğunu idda eden şahısların korktukları bir durumdur. çünkü onların hayatlarını tağut işgal etmiştir. onlar ALLAH' a teslim olmamış ama ben müslümanım diye kendini kandıran şahıslardır. ALLAH' a teslim olmuş bir müslüman şeriat(allahın kanunları)' ı reddetmez. çünkü o hayatını Allah'ın kanunlarına göre düzenlemektedir... Şeriat istemeyenler imanını sorgulamalıdır...
insanın fıtratı gereği davranışlarını, hayatını bir kerede değiştiremez. Allahu teala cahiliyye toplumunu dönüştürmek için islamı göndermiştir. Allah c.c Kuranı Kerimi bir islam toplumu oluşturmak için göndermiştir. bir toplum da bir gecede değiştirilemeyeceği için ayetler peyder pey indirilmiştir. nitekim hz aişenin '' o( hz peygamber) yaşayan bir kurandı'' demesi de bu yüzdendir. Ayetler fiiliyata geçtikçe yeni ayetler inmiş ve bir islam toplumu meydana gelmiştir.
dini vicdana hapsetmeye çalışan kimsedir. laikler dinin hayatlarına hükmetmesini istemezler. hiçbir şeyin karışmasını halbuki islam her yönüyle bireyin hayatına hükmeden dindir. bir insan müslümanım demekle allahın otaritesini kabul ediyorum, beni yöneten allahtır demektedir.
Namı diğer binbir oluklu gelemiç şehri. şirin bir osmanlı köyü. kültürünü korumaya çalışan misafir perver insanların bulunduğu köy.
tarihini cumhuriyetin kuruluşu olarak gören sığ beyinlere zıt olarak çıkmış bir slogan.
ağlayan ve ağlatan adam. hizmetin lideri. kime hizmet ettiği ise...
dini vicdana hapsetmeye çalışan kimseler. laikler dinin hayatlarına hükmetmesini istemezler. halbuki islam her yönüyle bireyin hayatına hükmeden dindir. bir insan müslümanım demekle allahın otaritesini kabul ediyorum, beni yöneten allahtır demektedir.
minareyi kılıfına uydurmaktır. imama kızıp abdest bozanlar ahirette hesap verecektir.
sorgulayan, irdeleyen, inandığı gibi yaşamaya çalışan, şuurlu bir müslümandır.
türkiyede müslüman olmak başörtülü olduğun için özgürlüğünün elinden alınmasıdır.
Allah yolunda şehit olmuş birisidir. kimi zaman imamdır kimi zaman sendika başkanıdır kimi zaman da dışişleri bakanıdır. ama her zaman direnişçi bir dava adamıdır.
hayat bir sınavdır. bu imtihanda kimisi kurandan kopya çekerek yaşar kimisi de bu sınavı boş boş geçirir.
düşüncesi sığ bir adamdır. bu kadar sığ düşünmek insana hayır getirmez.
fıtrat gereği olan kıskançlık her insanda bulunan hasletlerden birisidir. ama dünya üzerinde yaradılış gayesinden uzaklaşmış kimselerde bulunmaktadır.