bugün
E
empiree5 yıl önce
doğa ananın bile tayyip erdoğan ı istememesi
şüphesiz ki ibretlik bir mesajdır. https://twitter.com/TCGFenerant/status/1408779385793089538 türk bayrağı dimdik ayakta. ulu önder mustafa kemal atatürk dimdik ayakta. doğa ana, türk bayrağı ve atatürk'ün arasında kendini göstermeye çalışan şahs… devamını gör
E
empiree5 yıl önce
ikizdere direnişi
kan emici cengiz holding'in kan emici t.c hükümeti desteğiyle rize'nin ikizdere köyünde başlatmak istediği maden ocağı inşaatına karşı köylüler tarafından başlatılan direniş. akpnin polisi haline gelen jandarmanın bir müteahhit itini korumak için köy… devamını gör
E
empiree5 yıl önce
nba all star 2021
2021 yılında yapılacak olan nba organizasyonu.
E
empiree5 yıl önce
beypazarı maden suyu
memleketimin süper içeceği. alışkanlık yapar. günde iki adet tüketmek iyi gelir.
E
empiree5 yıl önce
müge anlı
daha önce magazin programı sunan şimdinin vatan gazetesi magazin müdürü.
E
empiree5 yıl önce
amacı anlaşılmayan tiktok videosu
diğer tiktok videolarına nazaran daha bir beyin yakan video. amaç neydi acaba? (vid:#178178)
E
empiree5 yıl önce
uludağ sözlük memes
tutacak bir başlık olduğunu öngöremeden edemiyorum. ilk sıralarda yerimi alayım.
E
empiree6 yıl önce
yamuk siklerine adriana lima arıyolar ya
efkarlı hanım sakin olun.
E
empiree6 yıl önce
playstation 5
`2016` yılında çıkması beklenen playstation modelidir. `9999 in 1` cdler olması dileklerimizle. (bkz: başlık parsellemek)
E
empiree6 yıl önce
istanbul da 20 kişinin covid19 dan vefat etmesi
Şaka gibi ama E-devlette gözükendir. Fahrettin koca bugün 23 kişinin bu virüsten hayatını kaybettiğini söylemişti ama anlaşılan büyük bir yalan söyledi. Sadece istanbul'da bir günde 20 ölüm var, geriye kalan tablo ürkütücü gerçekten. Hani nerede şe… devamını gör
E
empiree6 yıl önce
berat albayrak
`rte`nin damadı, `sadık albayrak` ın küçük oğludur.
E
empiree6 yıl önce
banu güven
bir konusabilse neler diyecek olan spikerimtrak. ~ne dedim ben simdi~ yıllar sonra edit: hala aynı düşünüyorum da "spikerimtrak" güzel olmamış evet.
E
empiree6 yıl önce
donald trump
amerika'lı emlak kralı, mevcut amerika birleşik devletleri başkanı.
E
empiree6 yıl önce
suriyeli öğrencilere ücretsiz okul servisi
(bkz: akp döneminde olmuştur) evet, suriyeli öğrencilere sınavsız üniversite, suriyelilere ücretsiz hastane ve ilaç, suriyelilere kızılay kartı, suriyelilere kira yardımı gibi şeylerden sonra hükümetimizin suriyelilere yeni kıyağı. sen ben gibi… devamını gör
E
empiree6 yıl önce
matt shadows
avenged sevenfold isimli metalcore grubun solistidir. mükemmel bi sesi vardır gırtlaktan bi kaç kere ameliyat geçirmesine rağmen halen brutal atabilmektedir. her ne kadar nightmare kayıtlarında brutali hırıltılı gelse de şu anki canlı performansların… devamını gör
E
empiree7 yıl önce
nihat hatipoğlu nun programındaki islami rap
Videoya yapılan yorum bence her şeyin özeti olmuş. (img:#1850564) Böyle pratik zekalı esprilere dayanamıyorum gerçekten.
E
empiree7 yıl önce
ömer turan
`istanbul bilgi üniversitesi`'ndeki en bilgili asistanlardan biri. `uluslararası ilişkiler` ile ilgili derslerde asistanlık yapıyor. en kısa zamanda yükseleceğini tahmin ediyorum.~bence kesinlikle hakediyor~ öğrencilerinin konuyu anlaması için elinde… devamını gör
E
empiree7 yıl önce
nütfen olsun nütfeen
bir `yiğit özgür` karakter repliği. -kardeşim sipariş ettiğim uçağın içinde adam var? adamla niye gönderdiniz? +iyi olur beyfendi. yalnızlığı alır. -olmaz öyle şey kardeşim. (uçağın içindeki adam): nütfen olsun nütfeen... hehehe. komik lan. edi… devamını gör
E
empiree7 yıl önce
marsta ki buz gölü
yalnız bu nasa değil esa genşler.. fotoşop yeaa..
E
empiree7 yıl önce
adil kullanım kotası
ttnet tarafından 15 gb olarak ayarlanmış komik sınırdır. ben 1 mb bağlantıyla mininovanın tozunu attırırken 8 mb ver bana, 1mb ile ayda en az 50 gb indiren adama ayda sadece 15 indir, geçersen hızını 512kbs'ye~dünyada bizden başka bir yerde yoktur h… devamını gör
E
empiree7 yıl önce
papa emeritus iii ford cargo truck benzerliği
Gözümden kaçırmadığım benzerliktir. Tıpkısının aynısı resmen aha baksana; (img:#1740881) aradaki benzerliği göremeyenler kördür arkadaşlar kimse kusura bakmasın net.
E
empiree7 yıl önce
corey taylor osman sonant benzerliği
Akıllara durgunluk veren benzerliktir. Bunca yıl yerli ve milli bir corey taylor'ımız varmış da haberimiz yokmuş dedirtir. Aha bu da kanıtı; (img:#1734793) bence benziyor.
E
empiree8 yıl önce
24 haziran 2018 cumhurbaşkanlığı seçimi
Bu saatten sonra ekstra bişey olmazsa erdoğan başkan seçilecektir. Chp bugünden itibaren akseneri desteklerse belki akşenerin az da olsa sansi olabilir.
E
empiree8 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
© copyright 2005 - 2026