bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- reha muhtar25
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- koca2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kemal kılıçdaroğlu35
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- ona bir şey söyle16
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gocu26
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (55)
haklı bir zırvalama durumu. sen önce yaratanının isminin büyük yazılmasının peşine düş de onu yaptıktan sonra bunu dile getir. t'yi büyük yazarak da vatan kurtarılmaz, milliyetçi olunmaz!
kürt sorunu yoktur diyenlerin bihabeer olduğu bir durumdur. kürtlere yapılanları kürtlerle beraber yaşamış her türk bu duruma şiddetle karşı çıkmıştır. o yüzden özellikle batılı insanımıza sesleniyorum..bununla ilgili yorum yapmak için önce gidin yaşananları bir araştırın! kabüllenmeyi öğrenin. cidden kabüllenmeyi bilmiyorsunuz. niye mi? alın size basit örnekler:
dağlıca ve aktütün karakol baskınları önceden bilinmesine ve heronlardan izlemesine rağmen buna müsade edildi. taraf gazetei bunu ispatıyla fotolarla görüntülerle defalarca ortaya koydu ve bunu g.kurmay bile yalanlamadı; bunlarıı kimlerin sızdırdığının peşine düştü. hala taptığınız paşalar değiller miydi gençleri kurbanlık koyun gibi ortaya serenler! ya da iki sene önceki tunceli karakol baskını; bir ambulans nasıl askeri birlikten saatler öncesinden olay yerine intikal eder? veya gönderilen takviye ekip neden çamurlu arazi de 30 km mesafe yürütüldü karakola destek için? bu ülkenin araçları helikopterleri yok muydu? yoksa sadece makam aracı olarak mı kullanılıyor bunlar? panzerleriniz kobralarınız oyuncak mı acaba? yorum sizin...
dağlıca ve aktütün karakol baskınları önceden bilinmesine ve heronlardan izlemesine rağmen buna müsade edildi. taraf gazetei bunu ispatıyla fotolarla görüntülerle defalarca ortaya koydu ve bunu g.kurmay bile yalanlamadı; bunlarıı kimlerin sızdırdığının peşine düştü. hala taptığınız paşalar değiller miydi gençleri kurbanlık koyun gibi ortaya serenler! ya da iki sene önceki tunceli karakol baskını; bir ambulans nasıl askeri birlikten saatler öncesinden olay yerine intikal eder? veya gönderilen takviye ekip neden çamurlu arazi de 30 km mesafe yürütüldü karakola destek için? bu ülkenin araçları helikopterleri yok muydu? yoksa sadece makam aracı olarak mı kullanılıyor bunlar? panzerleriniz kobralarınız oyuncak mı acaba? yorum sizin...
kendini eğitememiş insan 5000 askeri nasıl eğitsin?..bırakın şu adamı ya lütfen çok şaşıryorum ciddi ciddi bu adamın ardından giden insanlara, biraz mantık süzgeci lütfen...
evet doğru ne yazıkki özel günlerde ve şehit haberlerinde asılan bayrak olmuştur; tıpkı sadece şehit haberleri gibi olaylardan sonra açılan bu başlık gibi...
90'larda haber bültenlerinde çatışma haberleri hava durumunu andırırdı: Diyarbakır 10/13, Silopi 20/11... Yüksekova 13/8
şaka gibi olan durum! 90'larda ergenekon zihniyetinin kürtlere yaptığı zulüme ve bu zulme başkaldıran, mücadele eden pkk o zaman nerde şimdilerde nerde? ben söylim hemen; ergenekon silivriye sıkıştırıldı ve elinde kalan tek kozu pkk'yi, işbirliği içerisinde, kullanıyor! demem o ki o dönemdeki zulmü şimdi pkk hem kürtlere hem türklere yapıyor. bdp'li aydın vekillerin şu derin yapıdan artık yüzey yapıya çıkmış bir pkk-ergenekon işbirliğine göz yummmaları şaşılır bir durum. pkk artık miladını doldurmuştur, artık başka güçlerin tetikçisidir ve derhal malülen emekliye sevkedilmelidir. çok yazık bu halka da dağda yaşamını yitiren gençlere de. buna dur demek, önüne geçmek vicdan sahiplerinin işidir. türkü kürdü ve herkes vicdan muhasebesini yapmalıdır. kiralık beyinlerle fikirlerle hareket edenlere lütfen biraz "empati" diyorum...
şaka gibi olan durum! 90'larda ergenekon zihniyetinin kürtlere yaptığı zulüme ve bu zulme başkaldıran, mücadele eden pkk o zaman nerde şimdilerde nerde? ben söylim hemen; ergenekon silivriye sıkıştırıldı ve elinde kalan tek kozu pkk'yi, işbirliği içerisinde, kullanıyor! demem o ki o dönemdeki zulmü şimdi pkk hem kürtlere hem türklere yapıyor. bdp'li aydın vekillerin şu derin yapıdan artık yüzey yapıya çıkmış bir pkk-ergenekon işbirliğine göz yummmaları şaşılır bir durum. pkk artık miladını doldurmuştur, artık başka güçlerin tetikçisidir ve derhal malülen emekliye sevkedilmelidir. çok yazık bu halka da dağda yaşamını yitiren gençlere de. buna dur demek, önüne geçmek vicdan sahiplerinin işidir. türkü kürdü ve herkes vicdan muhasebesini yapmalıdır. kiralık beyinlerle fikirlerle hareket edenlere lütfen biraz "empati" diyorum...
kaliteyi ve seviyeyi arttırması olası durumdur. ıq testi yapılmadan yazarlığa kabul edilmemesi gereken durumdur. zeki insanları anlarım da ahmakların beni eksilemesi kabullenilmeyecek bişi değildir.
bütn faşistlerin azmasına neden olacak önermedir...
kendisinden ders almakla şeref duyacağım insandır. ayrımcılkığa karşı olan bir insandır. deminki entrynin kendisiylşe hiç ilgisi yoktur. faşist her kişi kurum ve kurluşların karşısında duran hukukçudur.
yapılacak en demokratik ve özgürlükçü anayasa olacak olması.
çok da "tın" diyeceğim durumdur...
buna futbolda umut vaadeden atak denir. fırsat değerlendirilirse gol olur. ama koca yakalarsa ve kontrolsüz davranırsa ihtar; şiddete başvurursa karşılığı ihraçtır. demem o ki yetenekliysen "vurdu ve gol!" diceğimiz durum. şayet değilsen "şaban haşırt to the blackboard" tan öte bir şey diyemeyeceğimiz durum olur.
ve böle sen gibi enrty yazdırıyor! dinime küfreden müslüman olsun!
ironiyi anlamadınız heralde. ban aslında "yansıma" yaptım "kızım sana sölüorum gelinim sen anla" misali... ben onun altında yatan gerizekalıları afişe etmek istedim.
kadınların en zekisi olması durumu..zira günümüz ergenlerini tam 12 den hedef alıyor ve pampişlerine pampişler katıyor.
bi siktir git detirtmesiyle paralel doğrultuda olan şey.
batacağı ihaleyi kendisine bırakmalarını hazmedememesi ve oyunu bozup herkesi batırmak istemesi durumudur.
eee hakemlere etmediğni bırakmadı ama "hakemler" değilde "hakimler" hazmedemedi ve olaya el koydu.
özellikle yenin atanan öğretmenlerin eğitim-öğretimden önce işe koyuldukları yoldur.
akpye oy vermeyenler insan değilse; diğer partilere oy verenleri düşünemiyorum?..
(bkz: rte ye oy vermeme)
(bkz: rte ye oy vermeme)