bugün
E
elektromo thor5 yıl önce
çin de sars virüsü
Dünyanın sonunu sanırım Çinli arkadaşlar getirecekler. 2021 Trailer gibi oldu artık.
E
elektromo thor5 yıl önce
10 kasım 2020 adliyede bıçaklı saldırıya uğramam
E
elektromo thor5 yıl önce
sana çok ihtiyacım var
Kafanın güzelliğinde söylenir.
E
elektromo thor5 yıl önce
sanane
unutulmaz oyun serverı..
E
elektromo thor9 yıl önce
keşfedilen gezegene göktaşı çarpması
(img:#1509028) Trajikomik olaydır. Arkasında dış güçler olabilir, araştırılmalı. Ben yine ameriga'dan şüpheleniyorum. Bizi gısgandı, gezegenimize göktaşı fırlattı.
E
elektromo thor9 yıl önce
cahit zarifoğlu
her sıfatından öte şair. genç yaşta hayata gözlerini yummuş şiirleri ancak hakkında derin fikir sahibi olunduktan sonra anlaşılabilecek olan dağınık ve yakışıklı şair. çocuk hikayeleri(yürekdede ile padişah,motorlu kuş gibi) ona ödül kazandırmıştır. … devamını gör
E
elektromo thor9 yıl önce
cumali ceber
Sesli gülüyorum lan her seferinde. Sıkıntı bende değildir inşallah.
E
elektromo thor9 yıl önce
sözlük yazarlarını anlatan görüntüler
yazarların anlık veya genel olarak düşündüklerini anlatan görüntülerdir. http://inciswf.com/16873245912.swf
E
elektromo thor9 yıl önce
ali ihsan varol
`kanal 1`'de yayınlanan `kelime oyunu` isimli programın sunucusu. tam anlamıyla bir sunucu.hem sempatik,hem hitabeti düzgün,hem kaliteli,hem seviyeli. `mehmet ali erbil` gibi adamlarla büyümüş biz türk gençleri için `biçilmiş kaftan` zannımca.
E
elektromo thor9 yıl önce
fi
gatalı bir gurup öğrencinin müthiş keşfi..tıptaki mi(myokard infarktüs,kalp krizi)ya benzetilerek üretilmiş bir kısaltma..femene intereste anlamındaki kısaltma güzel kız görünce kriz geçiren erkekler verilen bir nick..
E
elektromo thor9 yıl önce
unutulmaz dizi replikleri
izlerken, ulan adam şiir gibi konuştu be. bi yere yazayım bunu da yarın bi gün lazım olur dedirten dizi replikleridir. örnekse; --`spoiler`-- `prison break` 2. sezon; `john abruzzi` vs. `mahone` mahone: aklından ne geçiyorsa john, sakın yap… devamını gör
E
elektromo thor9 yıl önce
finlandiya 2017 güzeli
Galiba içi güzel olan biridir https://goo.gl/ZuvxcO
© copyright 2005 - 2026