bugün
E
eksi lahana7 yıl önce
sigara içmek iktidarsızlığa neden olur
sigara paketlerinde yazan en can alıcı uyarı mesajı.
E
eksi lahana7 yıl önce
gezi parkı eylemlerine dair en komik video
ortada komik bir şey de yoktur. ben gülömedim.
E
eksi lahana7 yıl önce
niçin intihar etmiyorsunuz
Neden intihar ettin? diye hiç kimseye soramayız ama bunu sorabiliriz. Sahi siz hala neden intihar etmiyorsunuz?
E
eksi lahana7 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
E
eksi lahana7 yıl önce
kfc vs mcdonalds vs burgerking
kfc'nin ın açık ara alacağı karşılaşmadır.Mc ve burger birbirinin hep kopyası hamburgerin hiç heyecanı kalmadı ot yiyor gibiyiz.
E
eksi lahana7 yıl önce
ben orospu çocuğuyum demenin farklı yolları
Bir sürü yolu vardır -Mesela ırkçılık yapmak başında gelir bunların. -ikinci olarak belki de dizikolik birine spoiler vermek olabilir. -üçüncü olarakta vardır sürü ile işte. Genelde sizin yaptığınız bir hareket başkasındaki algıya göre yorumlanı… devamını gör
E
eksi lahana7 yıl önce
ben orospu çocuğuyum demenin farklı yolları
Bir sürü yolu vardır -Mesela ırkçılık yapmak başında gelir bunların. -ikinci olarak belki de dizikolik birine spoiler vermek olabilir. -üçüncü olarakta vardır sürü ile işte. Genelde sizin yaptığınız bir hareket başkasındaki algıya göre yorumlanı… devamını gör
E
eksi lahana7 yıl önce
erkeklerin giymemesi gereken şeyler
(bkz:parmak arası terlik) parmak arası terlikle yürüyen herkes evrimleşememiş ormanda gezegen penguen gibi görünüyor.
E
eksi lahana7 yıl önce
ilkokul resimlerindeki her mevsim bacası tüten ev
ilkokul öğrencilerinin resim çizerken kullandığı vazgeçilmezlerinden olan; dağ, güneş, nehir, ağaç ve ev beşlisindeki klasik görüntülerden biridir. güneş olsa bile o evin bacası tüter, mutlaka soba yanıyormuş gibi gösterilir.. çocuklar herhald… devamını gör
E
eksi lahana7 yıl önce
erkeklerin bir yalanı
Çıkarmadan 5.
E
eksi lahana7 yıl önce
size 1 milyon dolar verseler ne yaparsınız
direkt isviçre bankalarına giderim , işi sağlama almak gerek.
© copyright 2005 - 2026