bugün
E
eighteentillidie10 yıl önce
otur konuşacağız
Ciddi bir meselenin konuşulacağını gösteren sözlerdir. Usulca oturulur ve göz göze gelinir. Ardından bir taraf konuşmaya başlar, olaylar şiddetli bir şekilde tartışılır. Ya çözülür sorunlar ya da gidişat kotudur. Bir daha tartışma açılmaz ve tum iliş… devamını gör
E
eighteentillidie10 yıl önce
davud yıldızı
Davud'un Kalkanı ismini Antik israil'in kralı Davud'dan alır. Genel olarak Museviliğin ve Yahudi kimliğinin bir sembolü olarak kabul edilir. Aslen kalkanı sembolize etmekle beraber Orta Çağ'dan beri Yahudi Yıldızı olarak bilinmiş ve daha eski bir sem… devamını gör
E
eighteentillidie12 yıl önce
1970 te girilen entry
(#3209817) inanılmaz bir hata . mobilden giriyorum 1970 yazıyor. edit: düzeldi. capsli .
E
1970 te girilen entry
(#3209817) inanılmaz bir hata . mobilden giriyorum 1970 yazıyor. edit: düzeldi. capsli .
E
lavabo
evlerde, musluklardan akan suyun dışarı taşmaması için tasarlanmış, genelde porselenden olan yapı.~nası anlattım ama~~aferin~
E
sınıfça okuldan kaçmak
ders zamanı öğrenci namına sınıfta kimsenin olmaması demektir. (img:#584927)
E
ido nun bıyıkları
çıkacağı yeri şaşırıp yanlışlıkla gözünün üst kısmında çıkan kıllardır. (img:#584911)
E
salvador dali
sürrealist ressam.
E
dali
gümüşsuyundan taksim ilk yardıma doğru inerken, zümrüt'te gelmeden solda bulunan,lise mezuniyet gecesinde içtiğim rakılar sebebiyle neredeyse kovulmanın eşiğine geldiğim, yıllar sonra hatırladıkça kendime gülmeme neden olan, hafta sonları valet-parki… devamını gör
E
goya
kırsal kesimlerde özellikle akdenizde yaşayan halkın güya diye bilinen kelimeyi goya diye okunmasıdır.
E
göt göt gülmek
yavşakçasına gülmek. (img:#584669)
E
istanbul u eski günlerine döndürmek
mustafa sarıgül'ün özlemlerinden biridir. kadir topbaş'ın şahsa cevabı bu kadar çok istiyorsa bir hafta çöpleri toplamayız olur biter şeklinde olmuştur. (img:#582283)
E
istanbul u eski günlerine döndürmek
mustafa sarıgül'ün özlemlerinden biridir. kadir topbaş'ın şahsa cevabı bu kadar çok istiyorsa bir hafta çöpleri toplamayız olur biter şeklinde olmuştur. (img:#582283)
E
feyzullah mahallesi
istanbul maltepe'ye bağlı bir mahalle, seçime adaylığını koyan muhtarlardan birinin yaptırdığı seçim afişi ise şöyle; (img:#582281)
E
atatürk ün şahadet parmağı
bir resminde elinde mavi bir tespihle açık seçik biçimde mesaj verendir. anlayana tabi. (img:#582111)
E
okuzcan
yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. hoş gelişler ola
E
sevgilinin keko olması
sevgilinin iyi hoş olması ama arada sırada kekoluğunun tutmasıdır. çok şükür ki kendisi sözlerimizden alınmamakta tebessümle karşılamaktadır, aslanım kekom benim. (img:#577214)
E
türk kızı
erkeklerin pek rağbet etmediği kız kişiler sanırım.
E
eighteentillidie13 yıl önce
kim kardashian
`paris hilton`' un modacısı ve arkadaşı olup, eski sevgilisiyle~zencidir kendisi~ olan sevişme ve bilimum atraksiyonlarına ait video `vivid` firması tarafından satın alınmış olup, 28 şubat' ta piyasaya dvd olarak sunulacakmış. ne güzel söylemiş atala… devamını gör
E
eighteentillidie15 yıl önce
kara kuzu
koyu renkli kuzu (bkz:ırkçı yazar)
E
eighteentillidie15 yıl önce
ihl sözlük
yeni bir klon. tepesinde `berceste`, `beni de alın` gibi butonları var. sağdaki reklamın üzerinde `kapan` diye emir içeren bir cümle var. ha bir de allah'ın baş `a` sı ufak. kısacası; amaaaan, bilemedim ki şimdi... ağzından öpmüş ? http://www.… devamını gör
E
eighteentillidie16 yıl önce
peters projeksiyonu
E
japon haritası
yıllardır düşünüp cevabını bulamadığım sorunun cevabını bize vermişlerdir. neden japonya uzak doğu? dünya yuvarlak değil mi? biraz çevir, japonya oldu sana batı... dünya standartlarıdır deyip geçiştiriyordum. fakat japonlar yine kendilerince bir şey… devamını gör
E
ters dönmüş harita
© copyright 2005 - 2026