bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız8
- kürt fıkraları6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- iyi dostlar biriktirdim6
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- lahburger4
- gözünü am bürümek5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün götü en güzel yazarı4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- salat namaz değildir8
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- hayat7
- silikon memenin patlaması3
- nervio23
- waffle3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ali kırca nerede3
- caz dinleyen erkek9
- babanne evi2
- andropoz amca6
- lahmacun vs hamburger2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan27
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti5
- nokia 11002
- judas'ın kulakları5
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- çizme giyen kız2
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- pandela2
- sapık yaşlı5
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- t242
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- fatih terim'in tff başkanı olması5

türkiye'nin en zeki, en fazla komplo teorisi üreten -ki çoğunda haklı- bilim adamı... iktisat profesörüdür. son birkaç kitabında -şebeke,tekelistan- konu sadece sabetayizm ve sabetayistlerdir. çoğu fikrine katılmasanız da okumak son derece zevklidir … devamını gör

geçmişte büyük sükse yapmış ve herkes tarafından gülerek tepki verilmiş haber, tweet, video gibi şeyleri tekrar hatırlatmak amacıyla kullanılan söz.

israil'e bir ay kadar önce Gürcistan da c-130 kargo uçağımızı düşürtüp 34. subayımızı katlettirdiler, hâlâ rapor çıkacak imiş? Şimdi de boğaza, (Yunanistan)dede-ağaca, ege adalarına, incirliğe silah-muhimmat yığınağı yetmezmiş gibi, birde meclisten -… devamını gör

O zaman bizim meclisimizden çıksınlar. Kendilerine ait bir millet var ise meclislerini dünyanın en uçsuz mekanında kursunlar o zaman onları bir madde olarak kabül edip açıklamalarını göz önüne alabiliriz belki.

özellikle karadeniz bölgesinde tüketilen yaprakları ıspanakdan daha büyükçe olan lahanagillerden bir bitki. vücuttaki iyotu emmesi nedeni ile guatr 'a neden olur ayrıca.
yapılan yemekler için;
(bkz:kara lahana dolması)
(bkz:lahana çorbası)

17 ağustos 1999 depreminden sonra güya yardım mahiyeti adı altında -Arifiye /Hanlıköy- "Tank-Palet Fabrikalarına" yakın bir mıntıkada, geniş bir araziye kurdurulmuştur. ayrıca bir ilk-öğretim okulu da yaptırılmış ve ülkemizin müstemleke haline getiri… devamını gör

-kadın elbise dükkanına- زينة ; "Ziyne" yazmaları gerekirken, زناء; "Zina" yazmışlar, عسرية; "Useriyye" yazmaları gerekirken, "Osuriyyah" yazmışlar ki bu Medine'ye giderken bir badiye(köy) ismi "aile köyü" manasına? Bu tabelayı gürünce "-… devamını gör

ülkü ocakları eski genel başkanı. milliyetçi hareket partisi eski genel sekreter yardımcısı ve mkyk üyesi.http://www.2023istanbul.com isimli haber sitesinde köşe yazarlığı yapmakta olup son zamanlarda bu köşesinden yayınladığı yazılarda mhp genel ba… devamını gör

"BiZDEN ÖNCE GiDENLERE SELÂM OLSUN ERENLER;"
Müteveffa, ibrahim Dünya hocamız ile tanışıklığımız 1985 yılında Hendeğe gelişi ve "Kız Meslek lisesin" de öğretmenliğe başladığı yıllara kadar dayanır. Ben 15 yaşında bir i.H.L talebesi olmam ve mensup o… devamını gör

Ehl-i beyt, Peygamber efendimiz Muhammed aleyhisselamın bütün aile fertlerine denir. Mübarek hanımları, kızı Hz. Fatıma ile Hz. Ali ve bunların evlatları olan Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin, onların çocukları ve kıyamete kadar gelecek torunlarının hepsine … devamını gör