bugün
- arkadaşlar şeftali yer miyiz7
- kurbağa öpüp prens beklemek7
- hayattan zevk alamamak5
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- sözlük erkeklerinin kadın halleri9
- the merich13
- nickten isim tahmini yapmak43
- from dizisi5
- seviyorum ulan3
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- sözlükten hatun kaldırmak3
- çapayla süslenen omuz2
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- ipkis efendi4
- japon denince akla gelenler9
- arap yarımadası ndan sıcak hava dalgası2
- bursalı erkekler15
- sözlükte kadın taklidi yapan erkek yazarlar3
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği4
- sözlük kızlarının kombinleri9
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı3
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- g'i l d'e d l'i l y24
- mahmut orhan2
- yazarların aylık gelirleri5
- ioçk15
- manyak mısınız nesiniz7
- sözlük kadınlarının erkek halleri2
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- sözlüğün kralı olmak5
- kahve içelim mi4
- diamond bosphorus23
- habire12 adamdır37
- enayimiknatisii16
- homofobik erkek3
- türkiye ekonomi modeli3
- dünya kupası 20262
- tai lung24
- anın görüntüsü18
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- habire1259
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- kavga etmekten korkan erkek8
- ben sivaslıyım2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- velvet51
- kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti3

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

transeksüel twitter fenomen adayı. aday adayı gibi oldu. neyse efenim görenler hayretler içerisinde kalıyor gerçekten. keşke doğuştan dişiligi olaymis.
128 gün sonra gelen not: oğlum bildiğin trans işte. ne laga luga yapıyorsunuz. trans olmadan once… devamını gör

Gelen son dakika haberlerine göre bu sert çıkıştan sonra hollanda başbakanı françois hollande istifasını vermiş. Teşekkürler berrin hanım.
(img:#1358310)

ahşap dolap;
(img:#1341760)
çalışma masası;
(img:#1341761)
müthiş bir sanat eseri, müthiş bir işçilik, müthiş bir elemeğidir.
2. abdülhamid'in yaptığı bu dolabın bir de gizli çekmecesi vardı ki, sultan çok özel evraklarını burada saklardı.
bu ö… devamını gör

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

hamura benzeyen pembe renkli bir `pokemon`. `pokedex` numarası 132'dir. diğer pokemonlara dönüşme özelliği olan şirin bir pokemondur.

özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

Artık milletin huzuru ve poncikligi icin gerekli olandır. Ne asker devleti ne polis devleti, istemiyoruz hiçbirini.
Panda olmadı midilli oldu o da olumlu.
(img:#1118888)