bugün
- diamond bosphorus24
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası7
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- kavga etmekten korkan erkek8
- enayimiknatisii12
- tai lung24
- nickten isim tahmini yapmak29
- hashimoto tiroiditi2
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- yunan adaları6
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- habire12 adamdır37
- en sevilen su markası7
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- habire1259
- ne olacak bu ülkenin hali4
- server'ın naneyi yemesi5
- abberline3
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- faik öztrak3
- kan sırası4
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- aldığınız en ilginç iltifat5
- sssilvermist19
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- tememda kenka nalaka6
- sözlük kızlarının kombinleri23
- insan kaynakları5
- izmirli kızların verici olması17
- ben geldim naneler13
- fil8
- ipkis efendi2
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- kaplan7
- iş bulamamak5
- robot moderatör3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- az yakar diye dizel araba alan memur2
- claudian clouds kadındır12
- almanlarin orduya guvensizligi3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- kartal6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- aslan8
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

transeksüel twitter fenomen adayı. aday adayı gibi oldu. neyse efenim görenler hayretler içerisinde kalıyor gerçekten. keşke doğuştan dişiligi olaymis.
128 gün sonra gelen not: oğlum bildiğin trans işte. ne laga luga yapıyorsunuz. trans olmadan once… devamını gör

Gelen son dakika haberlerine göre bu sert çıkıştan sonra hollanda başbakanı françois hollande istifasını vermiş. Teşekkürler berrin hanım.
(img:#1358310)

ahşap dolap;
(img:#1341760)
çalışma masası;
(img:#1341761)
müthiş bir sanat eseri, müthiş bir işçilik, müthiş bir elemeğidir.
2. abdülhamid'in yaptığı bu dolabın bir de gizli çekmecesi vardı ki, sultan çok özel evraklarını burada saklardı.
bu ö… devamını gör

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

hamura benzeyen pembe renkli bir `pokemon`. `pokedex` numarası 132'dir. diğer pokemonlara dönüşme özelliği olan şirin bir pokemondur.

özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

Artık milletin huzuru ve poncikligi icin gerekli olandır. Ne asker devleti ne polis devleti, istemiyoruz hiçbirini.
Panda olmadı midilli oldu o da olumlu.
(img:#1118888)