bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum14
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- adnan oktar3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması7
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- kabak yemeği vs hamburger13
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- norveç futbolu5
- fatma soydaş7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- olm herkes nerede lan2
- en büyük korkunuz7
- 186 boyundaki erkek19
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- insan olmaya ceyrek kala8
- ahmet sezer bey11
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- truevesti2
- gemici çakmağı3
- velvet48
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bursalı erkekler9
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- alevi erkek8
- doların düşmesi4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- solculuğun bir virüs olması2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- ekonomi3
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- nervionun merak ettiği yazar19
- 32 yaşına girmek12

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

transeksüel twitter fenomen adayı. aday adayı gibi oldu. neyse efenim görenler hayretler içerisinde kalıyor gerçekten. keşke doğuştan dişiligi olaymis.
128 gün sonra gelen not: oğlum bildiğin trans işte. ne laga luga yapıyorsunuz. trans olmadan once… devamını gör

Gelen son dakika haberlerine göre bu sert çıkıştan sonra hollanda başbakanı françois hollande istifasını vermiş. Teşekkürler berrin hanım.
(img:#1358310)

ahşap dolap;
(img:#1341760)
çalışma masası;
(img:#1341761)
müthiş bir sanat eseri, müthiş bir işçilik, müthiş bir elemeğidir.
2. abdülhamid'in yaptığı bu dolabın bir de gizli çekmecesi vardı ki, sultan çok özel evraklarını burada saklardı.
bu ö… devamını gör

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

hamura benzeyen pembe renkli bir `pokemon`. `pokedex` numarası 132'dir. diğer pokemonlara dönüşme özelliği olan şirin bir pokemondur.

özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.

zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.

Artık milletin huzuru ve poncikligi icin gerekli olandır. Ne asker devleti ne polis devleti, istemiyoruz hiçbirini.
Panda olmadı midilli oldu o da olumlu.
(img:#1118888)