bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- sürü zekası8
- rica etsem beni linçler misiniz14
- ellerim bos gonlum hos29
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- resmine 31 çektim de yattım3
- nervio hamferdi10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlüğün toplam zekası6
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- katatespizartmasi16
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- ne mutlu türküm diyene3
- parayla saadet olması18
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- silik yemek5
- ortama girince herkesin susması11
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sarapci koala61
- tuzlu kahve dizisi7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- amedspor19
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- motordan düşmek6
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- morkstar6
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- özel mesaj ifşası5
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- sarhoş olmak3
entry'ler (2)
geçen hafta arkadaşlarla uzun zamandır yapmadığımız bir şeyi yapalım dedik ve sonunda hepimizin programını uydurup sinemaya gitmeye karar verdik aslında bir süredir vizyondaki filmlerden birkaçını takip ediyorduk ama sürekli iş güç derken bir türlü fırsat bulamıyorduk o gün de akşam saatlerini boşaltınca hazır hepimiz müsaitken sinemaya gidelim dedik önce hangi filme gideceğimize karar vermeye çalıştık herkes başka bir film söyleyince biraz uğraştık ama sonunda hepimizin merak ettiği bir filmde anlaştık biletleri alırken de vakıfbank worldcardımı kullandım zaten sinema alışverişlerinde kartı kullanmaya alışığım ama sonrasında worldpuan kazandığımı görünce açıkçası hoşuma gitti çünkü bunu başta hiç düşünmemiştim zaten sinemaya gidecektik bilet parasını ödeyecektik böyle olunca yaptığımız alışverişten bir kısmının worldpuan olarak geri dönmesi güzel bir sürpriz oldu salona girmeden önce biraz erken geldiğimiz için dışarıda oturup kahve içtik filmi beklerken de uzun zamandır konuşamadığımız şeylerden bahsettik herkesin işi gücü farklı olunca böyle oturup sakin sakin sohbet etmeye de fırsat bulamıyoruz film başlayınca da telefonları kapatıp tamamen filme odaklandık açıkçası filmin nasıl geçtiğini anlamadık bile çıkışta da herkes film hakkında kendi fikrini söyledi kimi çok beğendi kimi bazı yerlerini gereksiz buldu ama zaten sinemaya gitmenin güzel tarafı da biraz bu oluyor film bittikten sonra bile üzerine konuşacak bir şey çıkıyor eve dönerken de iyi ki bugün sinemaya gidelim demişiz diye düşündüm hem uzun zamandır beklediğimiz filmi izlemiş olduk hem arkadaşlarla güzel bir akşam geçirdik hem de vakıfbank worldcardımla yaptığım alışveriş sonrasında worldpuan kazanmış oldum açıkçası böyle bir avantajın denk gelmesi akşamın sonunda ekstra güzel oldu zaten günlük hayatın içinde bazen insan sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor işten eve evden işe derken haftalar geçiyor böyle küçük bir plan yapıp birkaç saatliğine rutinden çıkmak bile iyi geliyor şimdi başka bir film çıktığında yine aynı ekiple buluşup sinemaya gitmek için şimdiden plan yapmaya başladıkk. Bu aralar gidecek olanlara şimdiden tavsiye ederim
evdeki beyaz eşyalar artık iyice yaşını başını aldı özellikle buzdolabı son zamanlarda sürekli ses çıkarmaya başlayınca daha fazla uğraşmadan yenisini almaya karar verdik açıkçası bir süredir bu alışverişi erteliyorduk çünkü beyaz eşya deyince insanın gözünde masrafı hemen büyüyor ama sonunda araştırıp içimize sinen bir buzdolabı bulduk ardından çamaşır makinesini de yenilemeye karar verince alışveriş düşündüğümüzden daha kapsamlı hale geldi mağazaya gidip modelleri tek tek inceledik enerji tüketimine baktık ölçülerini kontrol ettik eve sığıp sığmayacağını hesapladık derken bayağı vakit geçti ama sonunda ne istediğimize karar verdik ödeme aşamasında vakıfbank worldcardımı kullanınca sonrasında worldpuan kazandığımı görmek de ayrıca iyi oldu zaten uzun zamandır ihtiyaç duyduğumuz beyaz eşyaları almıştık böyle yüksek bir harcamadan sonra worldpuan gelmesi açıkçası bütçe açısından da biraz olsun içimi rahatlattı şimdi yeni eşyaların eve gelmesini bekliyoruz eskilerini çıkarıp yenilerine yer açacağız bu tarz alışverişler insanı biraz uğraştırıyor ama uzun zamandır ertelenen ihtiyaçları sonunda halletmiş olmak da güzel oldu. Alacaklara tavsiye ederimm