bugün
E
ebuejuan10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
E
ebuejuan10 yıl önce
biz insanlığımızı nerede kaybettik
Birisi can veriyor diye; neşelenip, "oh iyi oluyor" derken kaybettik. Birisi tecavüze uğrayıp öldürüldükten sonra, "ama etek giymiş, niyetliydi!" Derken biz insanlığımızı kaybettik. Birisi,ki bu 14 yaşında bir kız çocuğu, onlarca kişi tarafından t… devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
ankarada ölenlre şehitler kadar üzlemdm diyene cvp
Neyse sozlk mesgl glba gecelr.s
E
ebuejuan10 yıl önce
kaybedilen canların en büyük sorumlusu akpdir
13 yıldır tek başına iktidarda olacaksın, içine adamını yerleştirmediğin, ele geçirmediğin kurum kuruluş kalmayacak, bize komple kurdular, yargı yoluyla darbe yapmaya çalıştılar diye ortalığı velveleye verip hakimi savcısı senden olmayan kim varsa … devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
ebuejuan10 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
E
ebuejuan10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
ebuejuan10 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
E
ebuejuan10 yıl önce
meme denilince akla gelenler
(bkz: ahmet altan)
E
ebuejuan10 yıl önce
milyonların bacısının babası
Kimsenin yerinde olmak istemeyeceği erkek. Dayı senin kızı yiyyoolaa vallaa. Mesaj yerine ulaştı hadi eyv.
E
ebuejuan10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
E
ebuejuan10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
bir insana yapılabilecek en büyük kötülük
boşa ümitlendirmektir.
E
ebuejuan10 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
E
ebuejuan10 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
E
ebuejuan10 yıl önce
kukla
bursalı olan hard core müzik yapan başarılı müzik grubu.
E
ebuejuan10 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
E
ebuejuan10 yıl önce
bugün de başkalarının adına utandık
E
ebuejuan10 yıl önce
su faturasinin 200 lira gelmesi
Iki kisinin yasadigi evde tami tamina 200 lira faturanin gelmesi durumudur.uzer kahreder kederlendirir. Keske birayla dus alsaydim sut banyosu yapsaydim daha ucuza gelirdi dedirtir. Edit:once alt komsunun faturasini bizim zannederek elime almistim 2… devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
su faturasinin 200 lira gelmesi
Iki kisinin yasadigi evde tami tamina 200 lira faturanin gelmesi durumudur.uzer kahreder kederlendirir. Keske birayla dus alsaydim sut banyosu yapsaydim daha ucuza gelirdi dedirtir. Edit:once alt komsunun faturasini bizim zannederek elime almistim 2… devamını gör
E
ebuejuan10 yıl önce
uludağ sözlük galeri
bulamadığım aparat. sebebi büyük ihtimalle gerizekalı olmam. öhm: teşekkür `zall`.
E
ebuejuan10 yıl önce
ilk buluşmada bana boş inşaat bul diyen kız
tuvaleti gelmiş olabilir.
© copyright 2005 - 2026