entry'ler (18)

insana keyif veren şeyler

Haftasonu. Üzerime atsınlar bol bol

sineklerin kanatlarını kopartma fantezisi

senin kolunu bacağını kopartsalar hoşuna gider mi gavvat ! Baska fantezi mi bulamadın ?!

yemek yerken ağzı ekmekle silen kız

Samimi kızdır. Evet.

yay burcu kadını

Benimdir. Allah bize ayrı çevremizdekilere ayrı sabır versin ...

dövme yaptıran kızların namusu

3 dövmem var. X3 namuzsuz oluyorum sanırım. Hll nys...

üniversitede sabah 9 a ders koyma mantıksızlığı

Kulağa 8 de işbaşı yapmaktan daha hoş gelendir. Şükredin be.

çaylaklık süresi

Anamı ağlatan süre. Gardaşlar bunun daha kısa versiyonu yok mu kimse beni okuyamıyo ya ...

sözlükte müslüman kız olmaması

Namazın içinden ve dışından olmak üzere toplam 12 farzı vardır. Arkadaşlar açılın şöyle Ramazan programı yapıcam size.

siyahh

Yardımseverlik paçalardan akıyor resmen. Çok saolsun yazarı. Cevap atamayışımı içinde bulunduğum çaylaklığa versin.

mr gkmn

Sevimli hatırşinas yazar.

gelecekten beklentisi olmayan bireyin yaşam nedeni

Geleceği aman aman olmayan bir masa başı işim var. Monoton bir de günlük hayat. Pek de bir plan yok ayrıca. Ne uzarım ne de kısalır... Ama gel gör ki Bir umuttu yaşatan insanı

küpe takan erkek

Amerikan özentiliği demişsin ama bu Osmanlı'da da var. Isteyen istediği yerine istediğini takar. Bu arkadaş kulak - küpe ikilisini seçmiş. Saygı duyulası erkek.

sevilen kızı kıskandırmak için başkasıyla çıkmak

Kadın kıskandığı erkekten soğur.

Aslında sadece ben de böyle olabilirim. Geri teper. Gereksizdir.

instagram klişeleri

instagirl instabeauty instaview instablabla hashtag... Şu salak şeyi kullanmanız tümden yanlış be...

mağazada açtığı kazağı katlayıp koyan müşteri

O kızın, erkeğin ne şartlarda burnundan gele gele çalıştığını bilen müşteridir yada bilmese bile sıradan empati kurabilen bi insandır. Gerçi ben onlar gibi düzgün katlayamıyorum ama deniyorum en azından.

sözlük yazarlarının canını sıkan şeyler

Esmemesi... işyerinde klima var bana hava hoş fakat esmediğini bilmek bile yetiyor. Duyarlılığıma sağlık.

app store vs google play

Birisi alessandra ambrosio diğeri çağla şikeldir. Tahmin edin kim kim artık arkadaşlar.

egemen bağış

Siyasetin afacan çocuğu.
Yapma çocuğum uslu dur çocuğum demekten büyüklerini bıktırdı resmen.
© copyright 2005 - 2026