bugün
- atatürk'ü sevmemek8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- birazdan temmuza giriyoruz15
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası6
- pandela19
- siyonizm yahudilik değildir5
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- fransa8
- isveç6
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- türkçülük3
- sevişirken yapılması gerekenler8
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- sözlüğün kepenklerinin kapanması2
- beyler bik bik erkek8
- nickini değiştiren yazarlar2
- futbol33
- iyi futbol oynar mısınız5
- dünya16
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- 2026 dünya kupası38
- en sevilen gavur adı soyadı4
- en son seviştiğin zaman3
- tai lung17
- lp3
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- hiç kız olmayan sözlük5
- devlet bahçeli3
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- ben geldim naneler7
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- paraguaylı kaleci orlando gill'in hikayesi2
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- hoşgörü dini islam12
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- adananın normal bir şehir olmaması4
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- iremga6
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
- şeyhin götüne priz sokmak8
- nutuk2
entry'ler (42)
habire bakınız veren yazarların sözlükten atılmasıyla başlanması gereken kampanya.
ösym nin hazırladığı ygs sorularıdır. o soruları hayatta kimse tahmin edemez.
sadece rötüş isteği vermesini bilen yazar. acaba ukte vermesini de biliyor mu?
kolera' nın şarkılarını dinleyene kadar inandığım durum.
geçen gün dolmuşa bindim. benden sonra bir kadın bindi. kadın ahırdan çıkmış öküz gibi kokuyor. sanırım sigara içtikten sonra koku gitsin diye parfüm sıkmış. ama daha berbat kokuyordu. herkes rahatsız olmuştu. bunu tüm pencerelerin açılmasından anladım.
neyse ağaçlık bir yerden geçiyoruz. arabanın tekeri patladı. fırsat bu fırsat... kokudan herkes dışarı çıktı. birkaç kişi şoföre yardım ederken bir çocuk 'anneeee yılaan' diye bağırdı.
herkes o tarafa baktı. kocaman bir yolan yolcuların üstüne doğru yaklaşıyor. tam yaklaşmışken ,sanırım kadının kokusundan kokladı, yılan tırsıp kaçtı. kimse kadının kötü kokuyor diye bozuntuya vermedi.
o gün öğrendim. öküzler yılanların baş düşmanıymış.
neyse ağaçlık bir yerden geçiyoruz. arabanın tekeri patladı. fırsat bu fırsat... kokudan herkes dışarı çıktı. birkaç kişi şoföre yardım ederken bir çocuk 'anneeee yılaan' diye bağırdı.
herkes o tarafa baktı. kocaman bir yolan yolcuların üstüne doğru yaklaşıyor. tam yaklaşmışken ,sanırım kadının kokusundan kokladı, yılan tırsıp kaçtı. kimse kadının kötü kokuyor diye bozuntuya vermedi.
o gün öğrendim. öküzler yılanların baş düşmanıymış.
pizzanın ufak bir ihtimal da olsa bedavaya geleceğine inanmaktır.
topu kaleciye verip kaleciyle gol atmaya çalışmak.
lakabı kendisiyle özdeşleşen galatasaraylı futbolcu
(bkz: pitbull)
(bkz: pitbull)
öyle bir yemek yoktur. bulan söylesin.
olimpiyat çocuğu.
piyangoyu vurmuş arkadaştır. allah hepimize böyle bir arkadaş nasip etsin.
hiç çekilmez ergen tipidir. en belirgin özelliği arkadaşlarını bir kum torbası olarak kullanmasıdır.
(bkz: kum torbası)
(bkz: kum torbası)
gülmekten karın ağırtan acınası durum.
renklilerin yanlış yorumladığı durum. sevinmek için takım tutanlar renkli takım taraftarı olduklarını hemen belli ediyor.
öğrencilerin özgürlük haklarını kısıtlayan müdür tipi. sırf egosunu tatmin etmek için öğrenciler üzerinde kötü emelleri vardır.
müdürün egosunu tatmin etmesi, mezun öğrenciler tarafından gözlükleri kırılıncaya kadar dövülünce sona erer.
müdürün egosunu tatmin etmesi, mezun öğrenciler tarafından gözlükleri kırılıncaya kadar dövülünce sona erer.
tüm öğrencilerin an itibariyle karşılaştığı durum. çok kötü ve garip bir his.
kanal d' de oynayan tv programı. gereksiz tv programları listesinde ikinci sırayı alıyor (birincisi izdivaç programları). norveçli insanların televizyona 'aptal kutusu' demelerini haklı çıkaran program.
arkadaşlar arasında siparişi kimin vermeye çalışacağı kurayla seçilir. seçilen şanssızın karşılaşacağı arayıştır.
evlerine sık sık misafir gelenlerin daha çok karşılaştıkları sinir bozucu durum. öğretmenimin telefonumu almasından daha korkunç olaydır.
(bilgisayarımı geri almak ve bu başlığı açabilmem için bir oda dolusu misafir çocuğunu ebeveynlerine rağmen alt etmem gerekti)
(bilgisayarımı geri almak ve bu başlığı açabilmem için bir oda dolusu misafir çocuğunu ebeveynlerine rağmen alt etmem gerekti)