bugün

90 artı

dün ilk defa baştan sona izledim bu programı. daha önceleri yarım yamalak izlerdim malum reklam falan adamın canını sıkıyo.

öncelikle ercan taner büyük adam vesselam. mehmet demirkol ve sergen yalçın gibi "laf nereye giderse gitsin koyim a.ına" mantığında iki adamı zaptetmek zor iş. dahası mustafa doğan gibi her yola gelen bi sünepe'yi orada oturtmakta ayrı bi zorluktur kanımca. bu yüzden ercan taner'e saygım ve hürmetim sonsuzdur, ellerinden öpering.

gelelim programa. aslında programa gelincek bişey her zaman ki spor programı he bi saat sürüyo tadında kalıyo orası ayrı. maçlar oynanıyo onları yorumluyolar. ama söz konusu beşiktaş ve shuster oldu mu bu programı daha doğrusu sergen'i izlemek zevk veriyor yahu. sergen komik ve bi o kadar ters köşe bi adam. espriyle karışık lafı koyuverir. shuster'e espriyle kokteyle yapmadan direk koyuyo açımıyo affetmiyo. tabii mustafa doğan'ın onun yanında doğru abi laflarınıda unutmamak lazım.

programı izlettiren iki sebep var. mehmet demirkol ve sergen yalçın. bu ikisi birbirine muhalefet olmak için her şeyi yapar. mehmet demirkol trt'deyken alışmıştı kimse ona ters gelmezdi. şimdi yanında ağır toplardan sergen olunca geriliyo farkediliyo. ercan taner bu duruma sürekli konu değiştirerek cevap versede günün birinde bunlar gırtlak gırtlağa gelirler sölemesi benden.
© copyright 2005 - 2026