bugün

football manager 2011

her zamanki gibi 2lig b kategorisinden adana demirspor'umu alıp oyuna başladım, yine her zamanki gibi media prediction 1st, sezona henüz başlamadım çünkü sıkıldım. benim oyunda en sevdiğim olay kesinlikle transfer olayı ama yine her zamanki gibi küçük takımların transfer bütçeleri şaka gibi ve değerli oyuncuları satıp biraz para kazanayım dediğinizde diğer takımlar da sizin durumunuzda olduğundan kimse futbolcunuza talip olmuyor. eğer maaş bütçeniz varsa aydın karabulut'u ve birkaç iyi futbolcuyu free transferden alabiliyorsunuz, gerçi ben 4 futbolcuyu falan denedim, sadece aydın imzaladı. zaten 2 lig takımlarının bütçesiyle bonservis alarak transfer yapmak neredeyse imkansıza yakın.

oyundaki saçmalıklara gelecek olursak, menajerlerin yabancı oyuncu oynatamadığım bir ligde bana sürekli olarak yabancı oyuncular önermesini gösterebiliriz. kardeşim 1.si param yok, 2.si kaç yaşında olsun, nereli olursa olsun, yabancı oyuncu oynatma hakkım yok.

menajerler oyunun tadını tuzunu kaçırmış, evet, hiç hoşuma gitmedi ancak menajerlerin oyunda olması değil, yaptıkları saçmalığa giriyor. deneme amaçlı galatasaray'ı alıp transfer dönemine baktım menajer olayını kapmak için bir adam var önceki takımından 500.000$ alıyor, menajeri gelmiş benden 3.500.000$ istiyor. şaka mı yapıyorsunuz lan? kendine istediği para da 3.000.000$, sikerim dedim bırakıyorum oyunu. kaliteli türk futbolcu gerçekten çok az, yabancıya yönelmeniz gerekiyor ama yabancı sınırlaması elinizi kolunuzu bağlıyor. kaç senedir diyorum bu yabancı sınırlaması olayı oyunda opsiyonel olmalı diye, dinleyen yok.

neyse efendim benim hiç hoşuma gitmedi. bekleyeceğim bi fm genie scout çıksın, ondan sonra takılırım artık belki.
güncel Önemli Başlıklar