bugün

kumar

türkiye'de halâ yasak olan şey.

hükümet falan pek ipimde değil, her ne kadar her boka tepki göstersem de iş siyasete gelince apolitikleşiyorum. sik kadar aklıyla yaşasın chp, ölsün akp, en büyük tkp diye ortalıkta dolaşan yaşıtlarımı da sevmiyorum. ama sırf kumarı yasakladıkları için şu anki hükümeti devirmek istiyorum lan. bunlar mı yasakladı? onu da bilmiyorum amk!

hşt, bunu okuyorsanız topsunuz olm. açın lan kumarhane falan. 18 yaş sınırı da olmasın. iddaa'yla olmuyor bu. hacı fena mı olurdu be?

bak hayal kurdum lan. pazartesi sabahı 5:30'da kalkıyorum. mis gibi böyle, güneş yeni doğuyor falan. haftalığımı alıp çıkıyorum. bi' sigara yakıyorum, sonra bi' de çay içiyorum. utanmadan üzerine poğaça yiyip meyve suyu içiyorum. ne kadar param kalır? tahminim 15 lira. bu parayla 5 gün okulda ne yaparsın? hiçbir bok yapamazsın. hele ki benim gibi parayı elde tutma özürlü bir adamsan, iki gün sonra aç kalırsın. hah. sonra giriyorum kumarhaneye. ben lise hayatım boyunca sadece dokuzuncu sınıfın bir döneminde kızların bacaklarına baktım. onun haricinde cidden hiç heyecan vermedi okuldaki kızlar bana, hala da vermezler. liseli kızı çekici bulmuyorum çünkü, albenisi yok lan. ya da şey... sevgilim var diye ilgi duymuyordum herhalde.

her neyse hacı. böyle taş gibi krupiyeler falan olacak. küçümseyecekler beni, ergenim diye ezecekler. yerim lan ben onları, köleleri olurum. böyle tip tip bakıp 5 lira koyduğumda gülecekler. "şey ben fiş alcam" deyip 15 lira uzattığımda daha kapıda gülecek insanlar. ama orada "ortam" olacak sözlük. annem, babam, arkadaşlarım olmayacak orada. ödev mödev de olmayacak. orada sadece der meister, top, masa, fişler ve krupiyeler olacak, mümkünse kadın olsunlar.

orada kimse kadın düşkünü olduğumu söyleyip moralimi bozamayacak, kimse parayı nasıl kullanmam gerektiğini anlatmayacak. bir 5'lik koyacağım kırmızıya, gelirse ne alâ. gelmezse bir 3 kırmızıya, bir 5 de sonraki on ikiliye. gelir elbet biri. en azından 15'le girdiğim yuvamdan 20'yle çıkarım.

evet sözlük, orayı yuvam olarak görüyorum ve oradayken kimse bana "meister yanlış yoldasın, böyle olmaz, kumarhane yuva olur mu amk?" demiyor. benim sevdiğim bu sözlük, bu amına koyim!

hşt, kumarhane açın olm!