bugün

misyoner pozisyonu

hani bazı insanlar hava atacaklar diye hakkında hiç fikir sahibi olmadıkları konular hakkında atıp tutarlar ya.. hani bu konuların geneli de cinsel içerikli olur ya.. hani bunlara da bilhassa erotik hikâye sitelerinde rastlanır ya.. 25 santim organlar, sabaha kadar 7 kez tatmin etmeler falan...

işte ben misyoner pozisyonuna bok atan insanları o masalların yazarlarına benzetiyorum. çünkü eskiden ben de onlardandım, çünkü sanki diğerlerini ve hattâ onu bile çok tatbik etmiş de beğenmemiş gibi misyoner pozisyonunu sıkıcı ve sıradan bulur, keyifli bir cinsel hayatta kendine yer bulamayacağına inanırdım.

ama öyle değil. yatak odası akrobasisi, fanteziler falan, bunlar güzel şeyler tabi. ama nefesleriniz birbirine karışmadıktan sonra, sevdiğin adamla yüz yüze bakışıp sarmaş dolaş öpüşüp sevişemedikten sonra onların da çok bir anlamı olmuyor. bu yüzden bu kadar yaygın olduğunu savunacak değilim, ancak evet, sıradanlık hiçbir şeyi kötü yapmaz.

ben birbirini sevip de bu pozisyondan haz etmeyen bir çift hayal edemiyorum. belki de o yüzden o bok atanları o masalların yazarlarına benzetmek istiyorum.
güncel Önemli Başlıklar