bugün
- muğla vs uşak afyon denizli aydın kütahya manisa4
- atatürk'ün vizyonunun inanılmazlığı5
- escort taş mı yesin11
- futbol18
- apo çıkarsa ulusalcılar ne yapacak3
- sinem dedetaş2
- sırrı süreyyacı ünlülerin 29 ekim kutlaması7
- opel vectra a3
- alzheimer günlüğü6
- ısparta nokulu6
- cumhuriyet bayramı14
- müslüm gürses şarkılarındaki felsefi sözler6
- 29 ekim cumhuriyet bayramı12
- dalaman2
- sözlük yazarlarının çayları6
- yaşasın cumhuriyet3
- halk aşksızsa sokaklar banka dükkanlarıyla doludur5
- kartoncu bey birader beydir2
- gocu'nun sözlüğe vedası4
- hayat koçu ile yaşam koçu arasındaki fark7
- erzurum vs kars2
- yeniden de sevebiliriz akdeniz2
- türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır4
- ekşi sözlük toplu yazar alımı3
- muhtaç olduğun kudret3
- uefa şampiyonlar ligi5
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı13
- fenerbahçe10
- kumaş2
- liverpool fc3
- bir kıza saklama kabı hediye etmek11
- eskorta gitmenin hijyenik olmaması2
- haftanın gammazları listesi3
- koşmak yerine ağırlık kaldırmak5
- apo piçtir piç kalacak3
- kurallara neden uyduğumuz sorusu2
- münihte tavuk döner yedim2
- sözlüğün artık kapanacak hale gelmesi2
- maymuna fındık atmak2
- gece vakti orman yolunda bisiklet sürmek8
- sarı saçın yakıştığı ünlüler9
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı62
- ben sana inanıyorum2
- ezberin gereksiz olduğu yanılgısı4
- vegan yaşam2
- öyle bir yatmak ki yarınlar olmayacakmışcasına7
- akın gürlek3
- rafine zevkleri olan erkek11
- kedilerle uyumak9
- yuzırların ekşiye kaçması3
yaptigi tercihin sonuna kadar arkasindayim, real madrid gibi serefsiz camiada olmasa daha da desteklerdim ama o klube nefretim buyuktur. real batsin, mesut takimin yildizi olsun. hamitin hakkinda soyledigi ulkucu ahmaklara yakisan aciklamalari hic tasvip etmedim. cocuk kendisine herseyi veren ulke icin ter dokmek istemis cok mu? karizmalar karizmasi low gel takimin beyni ol demis, sen 21 yasinda olsan ne yaparsin mal? almanya gibi dunya futbolunun en onde gelen takimini bu genc yasta yonetme sansi aliyorsun daha ne olsun. sanki belcika isvicre avusturya gibi balon takimdan bahsediyoz. almanya lan bu boru mu. sonucta turkiyeye gelip terimin, matmazel oguzun favorisi olamayip oyuncak olacakti. hamitte akilli olsun, turkluk milli takimda oynamakla olunmuyor gorduk iste, karsi karsiya kacirdi mal. mesut cikti atti attirdi, kisaca sikip atti. formasini sonuna kadar hakettigini gosterdi.
ben sonuna kadar destekliyorum bu cocugu. basina bi sakatlik falan gelmesin gelecek 10 yila damgasina vuracak ki zaten simdiden vurmaya basladi bile. almanlara gidip 8 numara ozil yazili alman formasini aldirmak kendisinin gelip turk milli takimda oynamasindan cok daha gurur vericidir.
ben sonuna kadar destekliyorum bu cocugu. basina bi sakatlik falan gelmesin gelecek 10 yila damgasina vuracak ki zaten simdiden vurmaya basladi bile. almanlara gidip 8 numara ozil yazili alman formasini aldirmak kendisinin gelip turk milli takimda oynamasindan cok daha gurur vericidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar