bugün

yalnızlık

Yalnızlık çaresizliktir.
Ne çok insanlar vardır yalnız olduğunun farkına varmazlar. Çünki etraflarında yalancı bi kalabalık vardır. O kalabalığın içinde yalnız yaşarlar ve günü gelince yine yalnız ölürler.
Kimileri de vardır ki kalabalık içinde yalnız hissederler.Tüm gün uğraşacakları işleri , güçleri ve arkadaşları vardır.Onlarla vakit öldürürler.Her daim yalnızdır ama hissetmezler. Ta ki evde herkes yattığı vakit kendi başına kalır ve düşünürler.Şu vakitte kimi arayabilirim diye?rehberini açar ve bi tane dahi isim bulamaz.Ta ki "z" harfine gelene kadar.
Kimseye inanmaz bu kişi.Kendinden başka.yalnızlığın çaresini ağlamak da arar önce.ilk başlarda iyi de gelir.Bi hafta idare eder.Daha sonraki buhran daha sıkıcıdır.Ağlamak istediği halde ağlıyamaz.Zaten kimseyi arayamaz.Annesini uyandıramaz.Kardeşiyle konuşamaz. Abisi zaten anlamaz.Bu kişiye dünyadaki her duygu sahte gelmeye başlar daha sonraları.Aşka inanmaz olur.Duyguya inanmaz.Tek dostu yalnızlık olmuştur onun.
Sigaranın dumanıyla dertleşir.Kendini yalnız hissetmemek için gece 12 lere kadar çalışır. Evlenir tabi.Ama hala yalnızdır.Yalnız olmadığı yatağında.Sevişir karısıyla ama yalnız başına.
güncel Önemli Başlıklar