bugün

fenerbahce yi durdurmak

Geçen sezon olduğu gibi 17 takımın ve Haluk Ulusoy federasyonunun birleşmesi ve bazı şeyleri birbirlerine peşkeş çekmeleri sonucu gerçekleşebilecek * durum.

Fenerbahçe'nin aynaya bakmasını isteyenler o aynaya neden kendileri hiç bakmamaktadırlar? Belki de görecekleri tablo karşısında üzülecekleri ve gerçekleri kabullenemeyecekleri içindir. Fenerbahçe, geçen yıl Vestel Manisa ile Manisa'da oynarken, bjk ve gs gibi yandaş kuruluşlar ağlaya ağlaya Manisa maçlarını izmir'e aldırmışlardır. Helal olsun ki hala başkası için "ağlamak" kelimesini kullanabilmektedirler. Hele tüpçü demirören'in takımı bjk'nın ağlayarak formasına zorla taktığı bir ikinci yıldız vardır ki, bunu anlatmak için kelimeler yetmez, madem bu bjk'nın o şampiyonluğu sayılıp formasına bir yıldız eklendi, aynı şekilde Altınordu ve benzeri takımlara da birer şampiyonluk yazılmalıydı, yazıldı mı? hayır.. Çünkü onlar ağlamadılar..

Öte yandan, 2003-2004 sezonunun ilk yarısında bjk 43 puanla lider ve rakiplerine büyük fark atmış durumdaydı. ikinci yarıda topladığı puan ise sadece 19! El insaf, hadi bir iki maçı hakem yüzünden kaybetti bu takım, 17 maçta 19 puan toplayarak şampiyon olmak mümkün mü? Ben söyleyim, böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir. Biçme operasyonu oldu evet ama siz kendinizi biçtiniz gözleri kör bjklılar.. Puan kayıplarından sonra suçu dağa taşa atacağınıza kendinize çeki düzen verseydiniz belki de dibe vurmazdınız. Ama yok, illa sidik yarışı içine girilecek, Fenerbahçe avrupada iyi sonuçlar alamıyorsa derdi niye sizi geriyor, siz bi söyleyin bakalım son yıllardaki avrupa başarılarınızı.

(bkz: haddini bilmek)
(bkz: haddini bilmemek)
(bkz: sırf kendisi bokun içinde olduğu için başkalarını da bokun içine çekmeye çalışmak)