bugün
- dikkat dikkat tai lung kız10
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- sözlüğün kahve olması11
- alttaki yazara aşık ol6
- kadın bir yazarın entry girmesi4
- erkek yazar entrysi3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle23
- mtv nakit ödeniyor mu4
- karadenizlilerin akp aşkı4
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- kezodan kurtulma yolları4
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- sözlükteki ahlaki ve etik değerler2
- çok sıcak2
- zincir çeken kezo5
- 7 nesilden sonrasının ziyan olması2
- profili şikayet et butonu2
- bu devirde araba almak3
- çocukların ağlama sesi3
- sevgiliye 5 liralık açık parfüm almak3
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- yaprak yemek2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi14
- true yu cihangir de linç edilirken görmek2
- diamond bosphorus3
- tanju okan ayten alpman2
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir3
- arkadaşın karısı2
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- kola içen erkek2
- ülkenin 1 gram değişmediği gerçeği2
- kıraç ı sevme nedenleri2
- ela rumeysa cebeci5
- bu sıcakta dışarı çıkan insan2
- ilk otuzbir8
- perdeleri beklemek2
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- bitmekte olan insanlık için örnek olmak2
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- herkes uyudu mu5
- sizce 1 74 boya 65 kilo çok mu2
- renault 12 alpine2
- piston mancınıklanmış atımı getirin2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
- ekşi sözlük14
- avrupalı kadınların hızlı çökmesi6
- sevişmeden önce saygı duruşunda bulunmak6
- gölgenin konuşması2
- evlenmekten korkmak4
del bosque,çalımbay,tigana,sağlam ve denizli dönemlerinden sonra nihayet büyük takım gibi oynamaya başlamış sevgili kulübüm. kimseye nankörlük etmek değil niyetim, tigana ile iki kupa,bir süper kupa kazandık, denizli ile duble yaptık. ama sonuçtan başka keyif veren yanı yoktu. şimdi ise takım ve tv başındakiler ortaya konan performanstan zevk alıyor, stadta canlı seyredenlerse düpedüz eğleniyorlar. hep birlikte koskoca bir ekibin, ki homojen bir kitle değil bu,genci var, yaşlısı var, türk'ü var olmayanı var,her gün hep birlikte yeni bir şeyler öğrendikleri bir ortama sahip oldu takım.
şimdi işler yolunda gidiyor, sezon içinde inişler de olacaktır, hatta sistem oturana kadar birilerinin bizi dörtleyip,beşlemesi de olası. ama altından kalkacak,yola daha hızlı devam edecek özgüvene,dayanışma ve iştaha sahipiz,takımımız ve taraftarımızla.
şampiyon oluruz,olamayız da,inanın o kadar önemli değil. futbol bir şenlik,temaşa ve gönül işi her şeyden önce. gerisi allah kerim.
şimdi işler yolunda gidiyor, sezon içinde inişler de olacaktır, hatta sistem oturana kadar birilerinin bizi dörtleyip,beşlemesi de olası. ama altından kalkacak,yola daha hızlı devam edecek özgüvene,dayanışma ve iştaha sahipiz,takımımız ve taraftarımızla.
şampiyon oluruz,olamayız da,inanın o kadar önemli değil. futbol bir şenlik,temaşa ve gönül işi her şeyden önce. gerisi allah kerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar