bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- y o r u l d u m5
- sarı poşet kudurtması14
- evliliği ayakta tutan güçler13
- true nickli yazar13
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- türkiye de muhalefet var mı10
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- en çok ihanet eden burçlar4
- celal şengör'ün burç yorumu4
- iş hayatında takılan maskeler5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- kış geliyor6
- tai lung10
- manisada okul saldırısı17
- beleş tuvalet kağıdı ve beleş sıvı sabun3
- beyaz torosta büyümüş kaltaklar4
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler5
- kova burçlari bakar misiniz4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek7
- z kuşağı9
- siyaset üstü yazarlar9
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı3
- atatürk'e tapmak'ya da reis tapmak3
- kendinden bile sakladığın şey4
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- götünden tanırım seni2
- derin düşüncelere dalmış görünen insan4
- selvi boylu mal yazmalım2
- turbun küçüğü2
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- berbere gidince söylenenler5
- kira fiyatları3
- halk tv haberciliği5
- kuyruk sallamazsan kimse peşine takılmaz2
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- truenun aslında çok beyefendi biri olması3
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- iş arayanların aslında para araması10
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- kastamonu5
- inşaat mühendislerindeki dayanılmaz çekicilik2
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
niye bu kadar az entry anlamadım. ama bir kullanıcı olarak fikirlerimi yazayım. ortam coşsun.
-xpdeki görsellikten uzak yapı yok her şeyden önce. görsel olarak macler kadar olmasa bile tatmin edici dememiz yalan olmaz.
-vistadan sonra windows 98 gibi birşey çıkartmış olsalardı bile beğenecektik. ama win7de gerçekten 3.1den 95e geçişte olduğu gibi büyük bir geçiş versiyonu oldu. bu yüzden çok riskliydi ama kurtardılar şükür. zaten vista gibi bir işletim sistemi daha çıkarsalardı kulanıcıları beklenmedik kadar azalacaktı.
artıları.
+yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.memnunmuyum. evet.
+xpdeki driver bulma sorunu halledilmiş. hatta halledilmiş demek haksızlık olur. donanıma ait driver yoksa bile donanımın sitesine giriyor oradan indiriyor kuruyor aslanım benim.
+görsellik çok iyi kullanılmış.macin biraz gerisinde olsada hiç mac kullanmayanları tatmin eder rahatlıkla. benide tatmin ediyor zaten.
+oyunların ve programların çalışmaması gibi birşeye henüz şahit olmadım. eksiksiz resmen.
+ve ve ve halledilmiş en büyük problem. mavi ekran o dillere destan. 1 aylık vista maceramda peşimi bırakmayan lanetle hiç karşılaşmadım. bence en büyük artı(+)sı budur.
+1 senelik kullanmamda 3 4 kere kitlenme yaşadım sadece ve onlarda programlar sebebiyle oldu. hiç bir zaman için bir oyun oynarken veya kritik bir anda yaşamadım.
+bilgisayarın performansını gözler önüne seriyor. vistadan xpden sonra kullandıysanız uçtuğunu görüyorsunuz zaten.
eksilerine gelelim.
-aşırı pil tüketimi. xp ve vista masaüstündeki görsek uygulamarı sadece ram belleğini kullanıyordu. win7 ise görsel uygulamalar için ekran kartını kullanıyor. kalan işlevler içinse ram. böylece bilgisayarın performansı artıyor ancak pil tüketimi tavan. yani vista ile 4,5 saat giden bir pil, win7 ile 3-3,5 saate kadar düşüyor. hatta daha aşağı.
-ısınma. gene aynı sebep ile bilgisayar biraz daha fazla ısınabiliyor. ancak bu sorun edilecek seviyeye ulaşmıyor.
kısacası şu ana kadar çıkmış en iyi işletim sistemi. özellikle yüksek donanımlı bilgisayarlar için en iyisi.
-xpdeki görsellikten uzak yapı yok her şeyden önce. görsel olarak macler kadar olmasa bile tatmin edici dememiz yalan olmaz.
-vistadan sonra windows 98 gibi birşey çıkartmış olsalardı bile beğenecektik. ama win7de gerçekten 3.1den 95e geçişte olduğu gibi büyük bir geçiş versiyonu oldu. bu yüzden çok riskliydi ama kurtardılar şükür. zaten vista gibi bir işletim sistemi daha çıkarsalardı kulanıcıları beklenmedik kadar azalacaktı.
artıları.
+yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.memnunmuyum. evet.
+xpdeki driver bulma sorunu halledilmiş. hatta halledilmiş demek haksızlık olur. donanıma ait driver yoksa bile donanımın sitesine giriyor oradan indiriyor kuruyor aslanım benim.
+görsellik çok iyi kullanılmış.macin biraz gerisinde olsada hiç mac kullanmayanları tatmin eder rahatlıkla. benide tatmin ediyor zaten.
+oyunların ve programların çalışmaması gibi birşeye henüz şahit olmadım. eksiksiz resmen.
+ve ve ve halledilmiş en büyük problem. mavi ekran o dillere destan. 1 aylık vista maceramda peşimi bırakmayan lanetle hiç karşılaşmadım. bence en büyük artı(+)sı budur.
+1 senelik kullanmamda 3 4 kere kitlenme yaşadım sadece ve onlarda programlar sebebiyle oldu. hiç bir zaman için bir oyun oynarken veya kritik bir anda yaşamadım.
+bilgisayarın performansını gözler önüne seriyor. vistadan xpden sonra kullandıysanız uçtuğunu görüyorsunuz zaten.
eksilerine gelelim.
-aşırı pil tüketimi. xp ve vista masaüstündeki görsek uygulamarı sadece ram belleğini kullanıyordu. win7 ise görsel uygulamalar için ekran kartını kullanıyor. kalan işlevler içinse ram. böylece bilgisayarın performansı artıyor ancak pil tüketimi tavan. yani vista ile 4,5 saat giden bir pil, win7 ile 3-3,5 saate kadar düşüyor. hatta daha aşağı.
-ısınma. gene aynı sebep ile bilgisayar biraz daha fazla ısınabiliyor. ancak bu sorun edilecek seviyeye ulaşmıyor.
kısacası şu ana kadar çıkmış en iyi işletim sistemi. özellikle yüksek donanımlı bilgisayarlar için en iyisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar